Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 14 1 2 6 7 8 9 10 13 14
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kurcze cos mi sie poprzestawialo w komputerze i nie wiem jak to poptawic jak wchodze na niektóre strony (zwłaszcza bukmacherskie) literki są tak male ze sie zlewają i musze przykladac ryja do monitora zeby przeczytac
np na forum jest ok klopot mam głównie z witrynami bukmacherskimi i mail i to nie wina rozdzielczości mozliwe ze poprzestawiala się opcja stylu liter ale nie wiem gdzie to znalesc smile WTF>????

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Royalflush może to pomoże: trzymaj wciśnięty lewy klawisz CTRL i pobaw się rolką od myszy (u mnie kręcąc do przodu powiększa litery). Może to Ci pomoże smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ano pomogło thx piwo

GRILL MASTER
GRILL MASTER
potrzebuję 2 jakiekolwiek filmiki o Rafaelu Nadalu do ściągnięcia w formacie avi (proszę nie podawać konwerterów do filmikow z youtube) i żeby nie były krótsze niż 1,5 minuty, bardzo proszę o pomoc, to może być cokolwiek, urywek meczu, zdjecia z muzyką w tle, cokolwiek, bardzo mi są potrzebne jeszcze dziś, szukałem po googlach a nie mogę znaleźć

Marat Safin
Marat Safin
Podbij do Włodara albo Gogeta na priva oni powinni coś miec.

Tenis Trader
Tenis Trader
Jak mi Artek wyjaśni dlaczego nie mogą być filmiki z youtube to chętnie mu pomogę smile

GRILL MASTER
GRILL MASTER
mogą być filmiki z youtube jeśli krok po kroku mi wytłumaczysz jak przekonwertować to na avi, ściągnąłem jeden program i przy dodawaniu pliku *.flv wyskakuje failed, na stronach do konwertowania najczesciej wyskakuje failed (bo wszystkich nie sprawdzilem)

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline

Tenis Trader
Tenis Trader
Tu masz strone do ściągania : http://www.dvdvideosoft.com/online-YouTube-video-download.htm

Ściąga ci się film formacie *.mp4 i potem go konwertujesz na kompie tym programem : http://www.download.com/Pazera-Free-MP4-to-AVI-Converter/3000-2194_4-10784027.html

Dziecinnie prosty w obsłudze.

Co do filmiku to polecam ściągnąć ten :

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
moze wiecie smile

mecz twente zostal przelozony na 28 stycznia a mialem go dane w expie i tam jest regul. ze musi byc rozegrany w ciagu 36 h

i teraz pytanie czy bede musial czekac 36 h czy rozlicza szybciej jak juz wiadomo ze nie bedzie rozegrany w ciagu 36 godzin

moze zetkneliscie sie z taka sytuacja??

Zysk Daje Ryzyko
Zysk Daje Ryzyko
witam,
potrzebuje pomocy z grafiki inżynierskiej(rzutowanie prostokątne,przekroje)zna sie ktoś na tym??

old hand
old hand
a ja potzrebuje pomocy z giełdy..a mianowicie zakreslania na mapie notowan takich rzeczy jak kanał trendowy ,m funkcje trendowe , srednie ruchome , trójkaty , wachlarz trendowy itp wink ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by e$corpion
witam,
potrzebuje pomocy z grafiki inżynierskiej(rzutowanie prostokątne,przekroje)zna sie ktoś na tym??

Napisz co dokładnie potrzebujesz smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by zaberek1987
moze wiecie smile

mecz twente zostal przelozony na 28 stycznia a mialem go dane w expie i tam jest regul. ze musi byc rozegrany w ciagu 36 h

i teraz pytanie czy bede musial czekac 36 h czy rozlicza szybciej jak juz wiadomo ze nie bedzie rozegrany w ciagu 36 godzin

moze zetkneliscie sie z taka sytuacja??

Niestety będziesz musiał zaczekać, chyba, że w tym sezonie coś pozmieniali. Rok temu pamiętam, że czekał aż czas upłynie

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Jezeli kupilem cos przez internet (allegro) to ile czasu mam na zwrot towaru ?
I od kiedy ta ilosc dni jest liczona.
Od momentu gdy dostalem paczke, do momentu daty ktora mi wbija na poczcie podczas zwracania ?
pozdro

Pooh-Bah
Pooh-Bah
coś koło 2 tygodni, ale istnieję parę reguł dotyczących produktu, których musisz się trzymać, jak np. to że produkt musi zostać kupiony na aukcje "kup teraz", więcej info: http://www.federacja-konsumentow.org.pl/

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ok dzieki Kellthorn.. w sumie to mam zawila sytuacje. Sprzedalem(na licytacji chociaz byla opcja kup teraz) palmtopa. Koles DOSTAŁ palmtopa 13 stycznia tego roku oczywiscie.. Co sie okazalo dzwiek nie jest odtwarzany przez glosnik. Z tego co ja sie dowiadywalem od innych osob to mieli podobnie - dzwiek nie odtwarzany przez glosnik ale odtwarzany przez sluchawki (u mnie identycznie).
Koles poszedl do jakiegos serwisu i mowi, ze naprawa to 60zl.. pomijam fakt, ze to troche sporo jak za naprawe glosnika, nie wiem czy tak sie cenia i naciagaja czy faktycznie taka cena to norma. Ja osobiscie nie moglem nigdzie sprawdzic czy jest to wada czy noramlna srawa z tym glosnikiem bo nie mialem zadnego punktu pod reka. I teraz pytanie brzmi, koles zauwazyl to tego samego dnia kiedy dostal palmtopa czyli 13.01.2009. Mija juz 13 dzien jak ma tego palmtopka... a zwrocic go nie zwrocil.
Pisal jakis czas temu ze zwroci go po feriach itp itd. No ale dobra... skad ja moge wiedziec ze sobie go nie uzywa przez te 2 tygodnia lajtowo i nie zwroci mi go np 20 dnia od daty sprzedazy ? Mial sluzyc mu jako nawigacja, przez 2 tygodnie na feriach mogl sobie pouzywac a teraz zwraca, oczywiscie tylko zakladam taka opcje.
Co ja mu wtedy moge zrobic ? Niby okres minal zwrotu, ale znowu nasuwa sie pytanie czy ten defekt glosnika to faktycznie wada czy nie i czy podlega to zwrotowi ?
Ponadto na aukcji wyraznie zaznaczylem, ze 'nieprzyjmuje zwrotow, nie odwoluje ofert a zalicytowanie oznacza zgode z tymi warunkami'... confused

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
http://www.naviheaven.pl/index.php?p29,zw4038-gps

panowie mega gowno? nie znam sie kompletnie na tych rzeczach dlatego pytam, moze ktos mial do czynienia z tym radiem

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Link do stronki na której będe mógł spr kursy w przeszłości jak się zmianiały najlepiej chodzi głownie o tenis, nie chce oddsoddsodds.com chyba ze na stronie pinaccle jest taka opcja bo chodzi o kursy z tego buka właśnie, wiem że expekt ma cos takiego ale na pinnacle nie znalazłem.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
witam
Zna ktos strony skad mozna sciagac teledyski - interesuje mnie glownie muzyka elektroniczna, glownie trance
Dzieki za pomoc

Strona 8 z 14 1 2 6 7 8 9 10 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, burbon, $-man, betowiec, rymoholik), 1,533 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,339
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025