mi kiedys chcieli wlepic 50 zl wiecej jak mi dawali mandat za sikanie w miejscu publicznym. A powiedzialem cos w stylu:
'no kuuuurwa panowie nie odpierdalajcie'
a ktos w ogole placi mandaty?
hehe 30.10.2008 też dostałem 50 zł za pysk. I właśnie dzisiaj dostałem pismo, żeby pracodawca nie wypłacał mi 65 zł tylko przekazał Urzędowi Skarbowemu... hahaha Pewnie w firmie tez to dostali i będą śmiali pewnie ze mnie hehehehehe
Fabrizio rządzi na Podhalu MODA NA OBCE IMIONA WKRACZA DO POLSKI W polskich rejestrach coraz częściej pojawiają się dziwaczne, obcobrzmiące imiona, jak: Seven (siedem), Apple (jabłko) czy Suri (dzika róża). To konsekwencja emigracji zarobkowej Polaków. Pierwsze jaskółki tej mody dotarły na Podhale.
"Valencia zremisowała na własnym stadionie 3:2 w pierwszym meczu ćwierćfinałowym rozgrywek Copa del Rey. Mecz był zacięty i miał dramatyczny przebieg, ale to zawodnicy Valencii wyszli zwycięsko z tej potyczki."
Żeby jeszcze buki traktowały 3-2 jak onet byłoby miło Pzdr.
mi kiedys chcieli wlepic 50 zl wiecej jak mi dawali mandat za sikanie w miejscu publicznym. A powiedzialem cos w stylu:
hehe 30.10.2008 też dostałem 50 zł za pysk. I właśnie dzisiaj dostałem pismo, żeby pracodawca nie wypłacał mi 65 zł tylko przekazał Urzędowi Skarbowemu... hahaha Pewnie w firmie tez to dostali i będą śmiali pewnie ze mnie hehehehehe
jak to za pysk?:D twarzowego nie opłaciłeś?
powiedziałem im co na prawdę o nich myslę... i sie troche zaczęli wkurzać