Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Z
old hand
old hand
Z Offline
Witam
Sytuacja wygląda tak, ze jest grupka okolo 10 znajomych, w tym jest jedna para ktora po pewnym czasie się rozstaje. mijają 3 miesiące, ta dziewczyna uderza do jednego z naszej grupy, on odwzajemnia jej uczucie i od wczoraj są razem. Pytanie ma ten koles (pytał mnie ale nie wiedziałem co mu odpowiedzieć) czy powinien pogadać z tym koleś co ona była z nim, czy powinien sam zobaczyć że są razem. Spotykamy sie razem wszyscy raz na tydzien, znamy sie juz od jakiegoś czasu. Ci dwaj nie byli przyjaciółmi ale znajomymi z osiedla którzy w tej grupie znajomych spotykali się.

Prosi o radę

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A po co ma rozmawiać ? Rozstali się i koniec tematu. Laska przecież nie jest własnością tamtego, ma wolną wolę i może robić co chce. Ani ona, ani jej obecny chłopak nie powinni pytać nikogo o pozwolenie. No bo niby jak ta rozmowa miałaby wyglądać ? "Stary, nie masz nic przeciwko temu, że spotykam się z twoją ex ?"

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Po pierwsze to trochę list jak do Bravo, po drugie wszystko zależy od relacji między tymi dwoma koleżkami. Jak sobie tam od czasu do czasu powiedzą "cześć" i na tym się kończy... To luuuz co do sprawy dziewczyny, natomiast jeśli piją ze sobą wódkę to się nie tyka takiej laski. 3 miesiące, 3 lata, czy 10 lat po rozstaniu z kumplem. Przynajmniej ja takie zasady mam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja mam podobnie zdanie lasek przyjaciol sie nie tyka, nawet jesli sa juz tylko bylymi...

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
buahahaha, na onecie moze ci powiedza... boziu do czego to doszlo

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by zostać modem_MLS
Po pierwsze to trochę list jak do Bravo, po drugie wszystko zależy od relacji między tymi dwoma koleżkami. Jak sobie tam od czasu do czasu powiedzą "cześć" i na tym się kończy... To luuuz co do sprawy dziewczyny, natomiast jeśli piją ze sobą wódkę to się nie tyka takiej laski. 3 miesiące, 3 lata, czy 10 lat po rozstaniu z kumplem. Przynajmniej ja takie zasady mam.

piwo

Być może już Wasza 'paczka' nie będzie liczyła 10 osób... kiedyś też byłem z taką jedną, która po tym jak się rozstaliśmy bardzo nie chciała stracić kontaktu z moimi kumplami. Jeden skusił się z nią na piwo i nasz kontakt ograniczył się do życzeń urodzinowych - a był to mój dobry kumpel... a mógł powiedzieć co i jak to im jeszcze bym im błogosławieństwa udzielił laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja już ma z tym gościem pogadać to niech od razu na trójkącik zaprosi smile

Już kurde większych problemów nie macie ? :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
baby to h u nie dokoncze ale niestey tak jest tylko im cos dokleic ponizej pepka i ...

N
member
member
N Offline
nie ma co sie po koledze ślizgać =]

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Mój dobry kumpel jest z moją byłą, na początku mnie to ostro irytowało i wkur****, ale teraz nie ma problemu, w końcu to jej wybór

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Ostatnio na mecz.pl to nikt sam sobie nie pomaga, tylko wszyscy coś dla kolegi chcą.. laugh

old hand
old hand
Dla mnie to niewyobrażalne jakoś jest crazy nawet gdybym dostal "pozwolenie" od kumpla to wiem, ze bylo by to troszke niesmaczne!

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Po 1 , ja bym nawet nie chciał pytac o pozwolenie po 2 jakos by mnie to nie kreciło bo na 100% byłoby głupio, niezrecznie gdyby nas np widział itd..a ukrywać bym sie nie ukrywał..

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by crova
Po 1 , ja bym nawet nie chciał pytac o pozwolenie po 2 jakos by mnie to nie kreciło bo na 100% byłoby głupio, niezrecznie gdyby nas np widział itd..a ukrywać bym sie nie ukrywał..

a jeżeli Ci totalnie powiewał ten związek?

miałem kiedyś kumpla, który najpierw pukał panienkę, a później ją kumplom za kilka flaszek wystawiał, szkoda dziewczyny bo całkiem fajna jest ale głupia niesamowicie laugh

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Bart87
Originally Posted by crova

a jeżeli Ci totalnie powiewał ten związek?

miałem kiedyś kumpla, który najpierw pukał panienkę, a później ją kumplom za kilka flaszek wystawiał, szkoda dziewczyny bo całkiem fajna jest ale głupia niesamowicie laugh

widzisz, dla mnie jesli sie czegos nie chce to się nie robi tego, wiec raczej nie pakowałbym się w związki na ktorych mi nie zależy bo to nie miałoby dla mnie zadnego sensu. lae to takie OT

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (ElNinho[mmdea], Sensei, burbon, 11kera11, latajaca_holenderka), 1,862 gości, oraz 13 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,769
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025