|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spoko oni tak robia wyglada tak jak by chcieli oszukac zwroca kase a co do rozliczania wlasnie siatkowski tenisa kosza recznej to oni sie nie kwapia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile tak max trwa rozlicczanie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj roznie do tych dycyplin co ci pisalem rozliczali nawet ze 4 h choc dawno juz u nich nie gram pisz do suportu uzyj laciny pomoze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tia, dzis to semoge pisac nawet do ksiedza jak supportdo 18.00
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to pisz po angielsku na angielski suport
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tomi walna ze w ich regulaminie rozliczaja do48godzin
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ile idzie przelew na konto bankowe w expekcie
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
na mBank mi przeważnie idzie ok 24h
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
na mBank mi przeważnie idzie ok 24h dzieki za info tez mam w Mbank'u
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
100 € w kasynie,nic tylko obracać i wypłacać lub na zakłady 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Właściwie to można różnie interpretować, racja może być po twojej stronie, jak również po stronie buka. Rasowy as to chyba wtedy kiedy piłka ląduje bezpośrednio po zagrywce w polu przeciwnika, nie napotykając po drodze żadnej przeszkody:) Natomiast powiedzmy, że punk zdobyty zagrywką, po złym odbiorze strony przeciwnej to pół-as,kwestia interpretacji... definicja asa serwisowego, mówi jasno, że to ja mam rację http://pl.wikipedia.org/wiki/As_serwisowyW siatkówce as serwisowy ma miejsce w dwóch sytuacjach: * gdy piłka przy zagrywce ląduje bezpośrednio w polu przeciwnika, * gdy piłka przy zagrywce ląduje poza boiskiem po dotknięciu piłki przez przeciwnika. ZŁODZIEJE!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wikipedia to nie jest najlepsze zrodlo...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszukaj na oficjalnej stronie FIVB lub PZPS, gdzies powinno byc to w regułach a definicje w Wikipedii sam sobie mozesz zmienic wiec to zadne zrodlo i powolywanie sie na ta "encyklopedie" nie ma wiekszego sensu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
DARMOWY PODWÓJNY KUPON
Australian Open w expekt.com Złóź dwa podwójne kupony a trzeci możesz mieć za darmo!
Australian Open trwa a my z tej okazji mamy dla Ciebie specjalna oferte na pierwsze pojedynki tego roku!
Oto jak wziąć udział w promocji: 1. Złóż dwa podwójne kupony (dowolny rodzaj zakładów) za stawkę min. 20 PLN i po min. kursie 2.50 na zakład, wyłącznie z oferty Australian Open (mężczyźni i kobiety). 2. Teraz zostałeś zakwalifikowany do darmowego podwójnego kuponu na Australian Open, który musisz złożyć przed 29 stycznia, za stawkę min. 20 PLN, po min. kursie 2.50. 3. Niezależnie od tego czy wygrasz czy przegrasz - zwrócimy Ci stawkę na Twój trzeci podwójny kupon, aż do 40 PLN.
Przykład: Podwójny kupon numer 1: Wygrane Andy Roddick i Venus Williams (kurs 2.55). Podwójny kupon numer 2: Wygrane Dementieva i Nalbandian (kurs 2.80). Podwójny kupon numer 3: Stawka na trzeci podwójny kupon od expekt.com na dowolny mecz Australian Open, po min. kursie 2,50 - aż do 40 PLN!
Więcej informacji na stronie Expekt
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Właściwie to można różnie interpretować, racja może być po twojej stronie, jak również po stronie buka. Rasowy as to chyba wtedy kiedy piłka ląduje bezpośrednio po zagrywce w polu przeciwnika, nie napotykając po drodze żadnej przeszkody:) Natomiast powiedzmy, że punk zdobyty zagrywką, po złym odbiorze strony przeciwnej to pół-as,kwestia interpretacji... definicja asa serwisowego, mówi jasno, że to ja mam rację http://pl.wikipedia.org/wiki/As_serwisowyW siatkówce as serwisowy ma miejsce w dwóch sytuacjach: * gdy piłka przy zagrywce ląduje bezpośrednio w polu przeciwnika, * gdy piłka przy zagrywce ląduje poza boiskiem po dotknięciu piłki przez przeciwnika. ZŁODZIEJE! NIE ROZŚMIESZAJ MNIE JAK MOŻE BTC PÓL AS, ALBO JEST AS ALBO GO NIE MA, NIE ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK PÓŁ AS. WALNĘLI SIĘ I NIE CHCĄ ZWRÓCIĆ KASY
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanko mam, prosze o szybka odpowiedz:
Moj kolega teraz zaklada konto i chce zeby Mnie polecil i jak to jest, moze Mi ktos wytlumaczyc na czym polega ta promocja "polec przyjaciela"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
definicja asa serwisowego w wikpedii to profanacja;D
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zagrałem over 39,5 gema w meczu Roddicka z Djoko, który skreczował w czwatym secie. Zakład został rozliczony jako przegrany. To nie jest chyba normalne?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Juz mam zwrot. Brawo za szybką reakcję.
|
|