Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
witam... jako że na przełomie września i października odbędą się w Łodzi mistrzostwa Europy w siatkówce, założyłem ów temat by się zorientować w sytuacji... mecze Polek w fazie grupowej odbędą się od piątku do niedzieli (25-27.09)... naszymi rywalkami będą Chorwatki,Hiszpanki i Holenderki... wszystkie mecze odbędą się o godzinie 20... jako ze prawdopodobienstwo ze wyjdziemy z tej grupy, moim zdaniem, wynosi 99 procent, to mozna zalozyc ze nastepne nasze spotkania odbeda sie od 29.09 do 01.10 takze w Łodzi... rywalkami beda m.in. Rosjanki... i teraz mam kilka pytan:

1. czy ktos moze orientuje sie czy mozna dostac juz bilety na poszczegolne dni imprezy, a jezeli nie to kiedy i gdzie bedzie taka mozliwosc?

2. czy moze ktos polecic dosc fajne miejsce na nocleg w Łodzi - blisko centrum, dobry dojazd do hali, moze byc mostel - bedzie nas okolo 10-15 osob i jestesmy zainteresowani rezerwacja na conajmniej 10 dni - od 25.09 az do finalu czyli 04.10...

3. a moze ktos z forum sie wybiera, wtedy mecz.pl ogarnia jeden mostel i zapraszamy kolegów z Łodzi wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja na pewno wpadnę na jeden mecz, może więcej wink

Ale póki co jeszcze więcej powiedzieć nie mogę.

M
addict
addict
M Offline
jak szukasz mostelu laugh to moze byc problem bo nawet google nie znajdzie czego takiego wyjechanego w kosmos laugh
na hostele bym uwazał bo a nóż przytrafi ci sie cos takiego jak we filmie i wtedy ME obejrzysz sobie jako pilka naprzykład smile

Juz powaznie to łodz drogim miastem nie jest i napewno hotelik za dobe 100-120 w cuglach znajdziesz

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Ja pewnie bede na jakims meczyku. Postaram sie pojawic na spotkaniu z Holenderkami i zobaczyc w akcji piekna Manon Flier!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja moge polecic schronisko mlodziezowe na Legionów, ewentualnie maja filie na Zamenhoffa. Nocleg w pokoju 6 albo 4 osobowym to wydatek rzedu 30 zł, wiec chyba niedrogo. Przy rezerwacji na 10 dni moze bedzie nawet taniej ale to juz musisz sie dopytac.Odnosnie warunkow panujacych w schronisku to sa naprawde dobre i nie ma co narzekac. Wiem to z własnego doswiadczenia, bo studiuje zaocznie w Łodzi i czesto nocuje własnie na Legionów. Swoja droga jak uda mi sie przeprowadzic w najblizszym czasie do Łodzi to tez planuje się wybrac na jakies mecze w siatke i kosza.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
jak coś służę pomocom jestem łodzianinem z krwi i kości więc jak coś udzielę wszelkich odpowiedzi

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Ja również na pewno się wybiorę.
Najpierw niech skończą budowę hali a dopiero będzie można mówić o biletach, noclegach itp.

Fajnie jednak jakby trochę osób z mecz.pl się pojawiło grin

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by 19marcin08
Ja również na pewno się wybiorę.
Najpierw niech skończą budowę hali a dopiero będzie można mówić o biletach, noclegach itp.

Fajnie jednak jakby trochę osób z mecz.pl się pojawiło grin

szkoda ze ta hala u was na waszym terenie jest budowana ale coz takie zycie. mam nadzieje ze na tych meczach nie bedzie zadnych animozji kibicowskich pomiedzy waszymi a moimi kibicami piwo

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, wHiTe_StAr), 11,260 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,313
Posty5,841,940
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026