Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11
enthusiast
enthusiast
to powiedz mi jak ustawic druzyne w obronie bo juz chyba wszystkiego probowalem i zaraz zjem ten komputer

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by vert
to powiedz mi jak ustawic druzyne w obronie bo juz chyba wszystkiego probowalem i zaraz zjem ten komputer
jeżeli mówisz o bloku defensywnym to:

na pewno czterech w linii, jeżeli nie masz za szybkich stoperów to linia cofnięta, boczni obrońcy grają długimi zagraniami,

zagrać na pewno do tego jednym z dwóch środkowych pomocników jako defens,

i przede wszystkim grać jak najczęściej się da ta sama czwórka

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
jakie są wymagania tej gry ?? czy jest sens załatwiać mając takie go kompa :

Procesor : Intel Celeron 530 (65 nm ;1MB L2 ; 1,73 GHz; 533 MHz Intel64 )

Pamieć : 1024 MB ,SO-DIMM DDR2 533MHz

Grafika : X3100 358 MB

P
member
member
P Offline
Originally Posted by pawel Wafel
jakie są wymagania tej gry ?? czy jest sens załatwiać mając takie go kompa :

Procesor : Intel Celeron 530 (65 nm ;1MB L2 ; 1,73 GHz; 533 MHz Intel64 )

Pamieć : 1024 MB ,SO-DIMM DDR2 533MHz

Grafika : X3100 358 MB

Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce FX 5900 lub lepsza), 2 GB HDD, Windows XP/Vista

tu najwazniejszy jest ram, zeby gra plynnie chodzila, karta graficzna mało wazna bo tam grafika Cie z nóg nie powali smile

mysle ze Ci pojdzie..

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
gra mi poszła ,troszke tylko muli chwilami ,a jak właczyć tryb 3D czy da rady mecz oglądać ?? czy tylko wynik i tyle ?

P
member
member
P Offline
tryb 3d powinien sie wlaczyc automatycznie w pierwszym spotkaniu, a jesli nie to jest tam podczas meczu po lewej stronie opcja ogladania boiska czy cos takiego

Pooh-Bah
Pooh-Bah
rok 2014 juz na dobre zadomowiłem sie w PML Westhamem.
w pierwszym teamie 10 włochów skład ponizej 25 roku zycia a w II druzynie jeszcze z 3 włochów z U19, takze tym co chcą odnoscic sukcesy proponuje zwrocic uwage na włoskie druzyny młodziezowe , istna kopalnia talentów tongue

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
mam problem, dostałem propozycje poprowadzenia Polski U-21 cool
propozycje zaakceptowałem, tylko że nie wiem o co chodzi, np przyszedł czas jakiegoś meczu U21 mam w miejscu KONTYNUJ napisane ZGŁOŚ ZESPÓŁ i nie da sie tego zrobić wogóle jak wchodzę w U21 to bardzo sie przecina i nie ma ani składu(a jakiś czes temu wybierałem 26osob do składu) ani żadnej taktyki...a żeby ten mecz jakoś przeleciał musiałem dać urlop.

wie ktoś o co chodzi...czy czegoś nie zrobiłem...czy jak??

PS: Chaoz odezwij sie na PM

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jest nowe uaktualnienie do FMa na http://www.cmrev.com/newsroom.html

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gram 1-4-1-2, głównie skrzydłami na dobrze grających głową napastników. Mam problem z opś, obojętnie kogo wystawie to kończy spotkanie z niską notą. Ma ktoś jakieś pomysły? :>

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Kameleon
Gram 1-4-1-2, głównie skrzydłami na dobrze grających głową napastników. Mam problem z opś, obojętnie kogo wystawie to kończy spotkanie z niską notą. Ma ktoś jakieś pomysły? :>

pewnie jakiś cieniasów masz ;]

wolny elektron, bez żadnych zadań def., powinno pomóc, ale tylko klasowi zawodnicy ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

nie za mało tych grajków??

P
member
member
P Offline
jakby to powiedzial jacek gmoch 3-5-8 smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by herrena

nie za mało tych grajków??

laugh

zapomniałem o środkowej linii

1-4-3-1-2

Gram Celtickiem wink Masakra ta gra. OPŚ dalej zbiera słabe noty, chociaż patrząc na statystki pomeczowe nie wygląda to u niego tak źle. Ostatnio strzelił bramkę, zaliczył asyste i dostał 6.6 tongue Kolejny problem napastnicy - kilkanaście sytuacji w spotkaniu, a ciężko im skończyć choćby jedną frown

Ostatnie derby...zakończone 1:1 smirk

[Linked Image]

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
powiem tak...mi ogóleni idzie teraz bardzo dobrze...gram Górnikiem Zabrze...mam rok 2013 i powiem ze moje miejca na koniec sezonu to ostatnio 3,2,2,2

Najważniejsze w drużynie to kolektyw, sprawdzcię sobie jaką macie atmosferę w drużynie To jest zajebiście ważne

No ale prawdą jest że jak się chce grać poważna piłkę to praktycznie wymiana drużyny pod swoją taktykę i oczywiście możliwości finansowe

jak klub na siebie zarabia to predzej czy później przyjdą wyniki (w kasie Górnika już 33 mln PLN ) smile

...a co do tych środkowych pomocników, to musisz mieć coś ustawione sprzecznego z sobą.

np: jest OPŚ a ma zadanie def
może to w ogóle nie jest jego optymalna pozycja

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja po 3 sezonach gry Atletico i nieudolnej probie zdobyc chocby 2. miejsca w lidze, spasowalem. Nie bylem w stanie zdetronizowac pary Real-Barca i 3-krotnie zajmowalem 3. lokate. W LM szlo mi ladnie - 2 polfinaly i cwiercfinal + do tego jeden CdR.

Zaczalem 2 tyg. temu zabawe z Lechem, w przerwach uczylem sie do egzaminow, i po pierwszym sezonie tabela grin

[Linked Image]

Do tego dolozylem Puchar Polski - 3:1 z Legia w finale. W PLP odpadlem juz w 1. rundzie grupowej, ale jakos mnie to nie zmartwilo tongue

Murawskiego sprzedalem juz przed ruszeniem 1. sezonu do Celticu za 1.150 MLN. Mial tylko roczny kontrakt jeszcze, a juz upominal sie o transfer wiec byla to ostatnia szansa na jakies pieniadze za niego, bo przedluzyc kontraktu i tak by nie przedluzyl.
W zimowej przerwie pozbylem sie tez Wojtkowiaka - 375 tys. do Grasshoppers. Po zakonczonym wlasnie sezonie, z racji nie przeluzenia z nimi kontraktow, odchodza ode mnie Kotorowski i Kucharski.

Sciagnalem za to:
Hugo - z Desportivo Brasil - za 1 tys. ! a juz przyszla oferta, po jednym sezonie, z Gremio - 1.2 MLN !
Zganiacz z Korony
Tralka i Kasperkiewicz z Lechii
Bartczak z Zaglebia
Papizsanszkij - bez klubu
De Gea - z Atletico Madryt (3. ich bramkarz)
Djurić - Vojvodina

Rengifo obiecalem, ze go wystawie na liste transferowa, co juz w sumie zrobilem. Poki co brak ofert, ale dopiero co zakonczylem sezon. Pewnie i tak odejdzie, ale juz na jego miejsce mam do wziecia za 350 tys. Ivanovskiego (moze uda sie zbic troche) z Polonii i Sotirovica ze Slaska za 375 tys.
Teraz nie wiem czy w razie jak Rengifo mnie opusci to brac ktoregos z tej dwojki, czy szukac gdzies za granica - co sadzicie, kogo ewentualnie polecacie?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
powiedzcie mi jak dużą macie kadrę? ja ma przeważnie dużo zawodników (łączeni z zawodnikami przeniesionymi z U21 to grubo podan 30chlopa a nawet 40) bo tak zawsze chciałem tylko czasem wychodzi tak że kilku dobry zagra tylko parę meczy w sezonie bo nie ma dla niech miejsca...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja w kadrze pierwszego zespolu mam 25 zawodnikow max, z czego moge zrobic 2 prawie rownorzedne jedenastki, plus kilku obiecujacych malolatow, wybijajacych sie z kadry B, ktorzy zazwyczaja graja w meczach pucharowych i mniej waznych ligowych

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
mi sie udalo wygrac La Lige Valencią i to dwa razy z rzędu tongue Najpierw gralem St. Etienne i zdobyłem 2 x mistrza z Marquinhosem,Dzagoevem,Yurchenko,Gomisem czy Ljajicem w składzie a następnie przejałem Valencie i majac w skladzie Waltera,Marquinhosa,Pjanica,Davida Silve,Dos Santosa,Adriana,Rafaela Carioce,Miguela Veloso i samych cudaków na obronie udało się zdetronizować Barcelone po 4 sezonach tongue i LM też zdobyłem. Teraz wygralem superpuchar europy i mam zamiar zaliczyc hattrick w lidze + lm + klubowe mś.
Rok jest 2017. Pogram jeszcze z 4-5 sezonow i zaczne sobie wreszcie Śląskiem tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pogubiłem się laugh laugh

Jestem w połowie sezonu, nawet zespół zaczął grać chociaż ostatnio napastnicy się zablokowali. No, ale ja nie o tym. W zimowym okienku przyszedł do mnie koleś, którego nie kupiłem laugh Zapłaciłem za niego milion ojro chociaż nie było kasy na transfery, nie miałem możliwości anulować transferu.

Trzeba też było jakoś odrobić wiosenne transfery. Zdecydowałem sie sprzedać Robsona. Akurat Middlesbrough się nim interesowało. Zaproponowałem go za 3 miliony. Nic z tego. Po paru dniach sami wyszli z propozycją 4 milionów laugh Okazało się, że nie przeszedł testów medycznych bo przypłątała się miesięczna kontuzja. Minął tydzień a oni dają 4.8 miliona laugh laugh

Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, rafal08, kamel, rymoholik, alfa), 2,816 gości, oraz 23 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,882
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025