Poranek. Żona wysyła męża do sklepu po bułki. -A ile mam tych bułek kupić? -Kup tyle ile mieliśmy w nocy stosunków - mówi żona zalotnie. Facet poszedł do sklepu i mówi: -Poproszę cztery bułki... albo nie, dwie bułki, loda i kakao.
Spotykają się dwaj kumple: - Cześć, co słychać? - A, no wiesz, różnie bywa. - Słyszałem, że się ożeniłeś? - Zgadza się... - Ładna ta twoja żona? - Wszyscy mówią, że jest podobna do Matki Boskiej. - Pokaż zdjęcie... O Matko Boska!
Malzonka wraca z wczasow z Bulgarii.. Maz pyta jadowicie: - Ile tym razem zarobilas?? Ta odpowiada rezolutnie: - Tysiac dolarow!! - Ja za ciebie nie dalbym nawet dolara.. - A ja i wiecej nie bralam!!
Pewna kobieta, spowiadajac się mowi do księdza: - Prosze księdza, siędem razy zdradzilam swego meza.. - Oj, pieklo, corko, pieklo!- odpowiada ksiadz. - Nie pieklo, ino swedzialo.
- Kochanie, jak ci smakował obiad, który dziś ugotowałam? - Dlaczego ty stale dążysz do kłótni?!
Spotyka się dwóch facetów: - Ten twój kolega to ma szczęcie! Dwie żony już pochował, bo struły się grzybami, a teraz trzeci raz owdowiał. - No, ale tym razem to był uraz czaszki. - Tak słyszałem. Ponoć nie chciała jeść grzybów.
To jest dopiero skandal panowie i chyba bardziej pasuje do działu polityka ale tam mniej osób zaklada wiec postanowiłem to dac tu
Polski rząd udostępnił bazę danych osobowych pochodzących z paszportów (wymóg NATO) i jest ona dostępna w Internecie Dla mnie to skandal! Jak to ma sie do naszej ustawy o ochronie danych osobowych. Sprawdz czy maja tez wasze dane. Moje sa... i to nawet ze zdjeciem
To jest dopiero skandal panowie i chyba bardziej pasuje do działu polityka ale tam mniej osób zaklada wiec postanowiłem to dac tu
Polski rząd udostępnił bazę danych osobowych pochodzących z paszportów (wymóg NATO) i jest ona dostępna w Internecie Dla mnie to skandal! Jak to ma sie do naszej ustawy o ochronie danych osobowych. Sprawdz czy maja tez wasze dane. Moje sa... i to nawet ze zdjeciem