Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by Zaixi
Dla mnie bdb firma. Pierwsza wypłata i pieniądze po 12h na koncie.

Do tego wszystkie wypłaty są zawsze gratis, bez względu na formę płatności oraz ilość wypłat w miesiącu.

Bonus 100zł od pierwszej wpłaty
Kod promocji: BONUS100
Link: http://promos.centrebet.com/europe/bonus100/

Bonus: Unibet
C
C Offline
Promocja została przedłużona o kolejne 2 miesiące. Przypominam, że pod względem wymaganego obrotu nie ma żadnego kursy minimalnego. smile

A
old hand
old hand
A Offline
otrzymałem w mailu freebeta na mecz Liverpool - Chelsea, oto warunki:

1. wpisać kod DOUBLE w odpowiednim miejscu (wpisałem)
2. zagrać za 40 zł mecz MU - Everton (zagrałem 1X)

Freebeta nie widać...

Conrad może Ty wiesz OCB?

R
member
member
R Offline
Też zagrałem na wskazany w emeilu mecz a FREEBETA brak.

S
addict
addict
S Offline
spoko,ma pojawic sie jeszcze przed meczem manu, pisalem do supportu

old hand
old hand
Originally Posted by rybka333
Też zagrałem na wskazany w emeilu mecz a FREEBETA brak.

Może trzeba zagrać na dokładny wynik meczu?

S
addict
addict
S Offline
U mnie juz sie pojawil,moze tak szybko bo interweniowalem. Co do zakladu,zagralem poprostu na zwyciestwo ManU kurs 1,38

old hand
old hand
mam problem też z tym free betem , zakład zagrany a free beta nie widać , zresztą nie pierwszy numer ich taki "zawsze doskonale przygotowani" do promocji logistycznie.
mam pytanko jak jest już na koncie to widoczny jest od razu czy dopiero jak wysyłacie zakład na Liverpool ?
wysłałem emaila do supportu - zobaczymy - na razie echo

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
nie rozumiem crossmen, dlaczego jesteś od razu tak negatywnie nastawiony? Masz zły dzień, czy jak? trochę luzu! ooo

Jesli wpisałeś poprawnie kod bonusu zanim postawiłeś singla na Man Utd - Everton, to na sto procent dostaniesz tego freebet'a. Mecz LFC-Chelsea dopiero jutro o 17:00. Zdążysz. Skoro inni dostali, to ty też dostaniesz.

Ludzie, trochę więcej dobrej woli. Buk wam oferuje darmowy zakład a wy narzekacie, że trzeba czekać, że to, że tamto confused

old hand
old hand
DJ Sosna - jestem wyluzowany , tylko jak się wklepuje kod to bonus powinien być z automatu ( a la bet365) , a jak nie to dupy niech nie zawracają i napiszą w emailu , że będzie dostępny po zakończeniu meczu lub na drugi dzień ( a la zedbet)
a od takiego tuza bukmacherki to można chyba wymagać troszkę więcej niż przeciętność..............no chyba , że się mylę....
pozdro

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
tutaj ci przyznaję rację. Mogli napisać w Regulaminie, że bonus nie będzie się pojawiał automatycznie, tylko będzie trzeba zaczekać. Tak czy inaczej, ważne że będzie wink pozdrawiam.

R
member
member
R Offline
Originally Posted by DJ SOSNA
nie rozumiem crossmen, dlaczego jesteś od razu tak negatywnie nastawiony? Masz zły dzień, czy jak? trochę luzu! ooo

Jesli wpisałeś poprawnie kod bonusu zanim postawiłeś singla na Man Utd - Everton, to na sto procent dostaniesz tego freebet'a. Mecz LFC-Chelsea dopiero jutro o 17:00. Zdążysz. Skoro inni dostali, to ty też dostaniesz.

Ludzie, trochę więcej dobrej woli. Buk wam oferuje darmowy zakład a wy narzekacie, że trzeba czekać, że to, że tamto confused

No ja wpisałem poprawnie kod promocji.Postawiłem 1X FreeBeta nie otrzymałem. Niestety po napisaniu emaila do suportu otrzymałem następującą odpowiedź: "Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrebet. Niestety zakład Draw No
Bet nie bierze udziału w promocji. Aby otrzymać darmowy zakład należy
postawić na wynik meczu, a więc 1, X lub 2.
W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt z naszym Biurem
Obsługi Klienta."

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by rybka333

No ja wpisałem poprawnie kod promocji.Postawiłem 1X FreeBeta nie otrzymałem. Niestety po napisaniu emaila do suportu otrzymałem następującą odpowiedź: "Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrebet. Niestety zakład Draw No
Bet nie bierze udziału w promocji. Aby otrzymać darmowy zakład należy
postawić na wynik meczu, a więc 1, X lub 2.
W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt z naszym Biurem
Obsługi Klienta."

u mnie to samo...
szkoda, że nie napisali o tym w warunkach promocji, ale widać takie mają zasady, żeby klient się sam domyślał... mad

S
addict
addict
S Offline
napisali ze treba postawic na wynik meczu (ale nie napisale ze 1 x lub 2), tak wiec wydaje sie ze DNB tez powinno sie liczyc

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
oczywiście że tak. Wystarczy przeczytać Regulamin promocji zanim się z niej skorzysta, zamiat potem wylewac żale na forum publicznym. Nie rozumiem, jak można korzystać z czegoś, nie znając nawet Regulaminu. Amatorka.

A
old hand
old hand
A Offline
oczywiście że tak. Wystarczy przeczytać Regulamin promocji zanim się z niej skorzysta, zamiat potem wylewac żale na forum publicznym. Nie rozumiem, jak można korzystać z czegoś, nie znając nawet Regulaminu. Amatorka.

Kolego nikt tu żali nie wylewa i skąd taki wniosek, że regulamin nie został przeczytany?
dla mnie zagranie dwudrogowo to też zagranie "na wynik meczu"

wszystko z mojej strony

M
addict
addict
M Offline
nie wiem czy wiecie ale centrebet juz nie oferuje bonusa przy wplacie poprzez MB laugh

moim zdaniem to jeden wielki lol gdyz wplacic mozna poprzez przelewy24 nie na swoje konto i wyplacic grosze na konto a reszte na MB

wiec zadne zabezpieczenie przed nieuczciwymi a komplikuje tylko porzadnym gre poprzez wplaty MB

C
C Offline
To już od dawna tak jest, nie pamiętam dokładnie od kiedy ale na pewno od wielu tygodni. smile

Mi się P24 najbardziej podoba (tak jak wspomniałeś, z własnego konta anonimowo idzie kasa do buka przez P24), a wypłaty w tej firmie są realizowane szybko.

C
C Offline
Zapomniałem dodać, że dla 99% graczy warunki są lepsze gdyż nie ma już żadnych warunków co do minimalnego kursu.

Wymagany obrót można wykonać grając dowolne typy, nawet po kursie 1.01... smile

old hand
old hand
ile czasu idzie od nich wypłata na MB oraz konto bankowe?

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, alfa, 11kera11, rosom, wHiTe_StAr, Self-Confident), 2,905 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,317
Posty5,842,454
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026