A oglądał ktoś angielski serial Skins o nastolatkach?
Pewnie, fajny serial. Polecam. Obecnie zaczal sie 3 sezon.
Originally Posted by forty
Tak z ciekawosći zapytam-Kiedy Wy to wszystko oglądacie? Rozumiem jakis pojedynczy film,ale kiedy oglądacie seriale,?
Jak sie w ogole nie oglada tv to te nawet kilkanascie 20-40 minutowych odcinkow w tygodniu to nie problem. Z reszta niektorzy (jak np. ja ) maja laptopa + internet i duzo wolnego czasu w pracy I wcale sie nie obijam! Pracuje jak nalezy, poprostu taki typ pracy
A oglądał ktoś angielski serial Skins o nastolatkach?
Pewnie, fajny serial. Polecam. Obecnie zaczal sie 3 sezon.
Originally Posted by forty
Tak z ciekawosći zapytam-Kiedy Wy to wszystko oglądacie? Rozumiem jakis pojedynczy film,ale kiedy oglądacie seriale,?
Jak sie w ogole nie oglada tv to te nawet kilkanascie 20-40 minutowych odcinkow w tygodniu to nie problem. Z reszta niektorzy (jak np. ja ) maja laptopa + internet i duzo wolnego czasu w pracy I wcale sie nie obijam! Pracuje jak nalezy, poprostu taki typ pracy
No to was podziwiam,ja wydaje sie, też mam mnóstwo czasu(24h) a 2 sezon dextera 7 miesiąc oglądam
7 lub 5, reszta na podobnym poziomie. W 5 swietnie gral Forest Whitaker. Mocno wqrwiali mnie natomiast od samego poczatku Shane i ta czarna detektyw Claudette. Steve Billings od automatow wymiatal
Ogolnie dzieki za polecenie, bo raczej bym sie za to nie wzial, a musze przyznac ze serial swietny
Bo tzw. scena wydziwia i wiecznie robi problemy z niczego. Ostatnio pozycja losta dostala nuka bo w samplu chwilke nie bylo glosu, a w innym odcinku bo w 40min serialu przez 2-3 sec nie bylo glosu. Tu podejrzewam podobnie jest, albo jeszcze mniej problemowo skoro nie mozna nawet zauwazyc roznicy
Bo tzw. scena wydziwia i wiecznie robi problemy z niczego. Ostatnio pozycja losta dostala nuka bo w samplu chwilke nie bylo glosu, a w innym odcinku bo w 40min serialu przez 2-3 sec nie bylo glosu. Tu podejrzewam podobnie jest, albo jeszcze mniej problemowo skoro nie mozna nawet zauwazyc roznicy
Zgadza sie. Nie widze zadnego przesuniecia dzwieku. XOR sobie jaja robi. Niech LOL wydaje, pewność