|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nie ma MB i NT to odpada, flasha i inne mam wylaczone mam tani net z play wiec trzeba oszczedzac, ale smiga dobrze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kuerten a ile placisz mies. za tego Play? Ponoc mieli swojego czasu super oferte lepszą od IPlusa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobacz na allegro, teraz promo z ing 60gb wczoraj gosc mial za 220zl sama karta bez modemu wychodzilo 18zl/miesiac a z modemem po okolo 380zl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlaczylem flasha w operze jest ok
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
właśnie zobaczyłem że zedbet zaczoł się bardziej reklamować  znalazlem jego reklame na głównej stronie http://sport.interia.pl/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
właśnie zobaczyłem że zedbet zaczoł się bardziej reklamować  znalazlem jego reklame na głównej stronie http://sport.interia.pl/Oferty powitalnej zakładów sportowych 100% Twojego pierwszego zakładu aż do 100zł .... 7. Przed dokonaniem wypłaty, a po użyciu darmowego zakładu musisz postawić zakłady o 100-krotnej wartości Twojego bonusu, w jednym lub więcej zakładów, po kursie minimum 1,5. Takiego freebeta jeszcze świat nie widział 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no co chcą żeby u nich dłużej pograć 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
a pewnie sporo ludzi bedzie takich co wplaca i nie doczytaja tego "100-krotnej" i potem beda mieli lipe z wyplata 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
albo będą obrzydliwie bogaci 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jak buk robi takie numery to ja bym wątpił w to że komukolwiek wypłaci większą sumę . Jest to kolejny cwaniak , który wywali tysiące graczy , którzy nie przeczytają tego regulaminu , albo go nie zrozumieją.Jesli ktokolwiek wpłaci tam pieniądze i weżmie bonus , to już przepadło bo na wykonanie obrotu jest też okreslony czas.Kursy mają fatalne , stronę zrobioną przez grafika amatora, więc usiłują nabrać ludzi. Moim zdaniem powinni im za taki bonus zabrać licencję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak buk robi takie numery to ja bym wątpił w to że komukolwiek wypłaci większą sumę . Jest to kolejny cwaniak , który wywali tysiące graczy , którzy nie przeczytają tego regulaminu , albo go nie zrozumieją.Jesli ktokolwiek wpłaci tam pieniądze i weżmie bonus , to już przepadło bo na wykonanie obrotu jest też okreslony czas.Kursy mają fatalne , stronę zrobioną przez grafika amatora, więc usiłują nabrać ludzi. Moim zdaniem powinni im za taki bonus zabrać licencję. a tobie klawiaturę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka