Mam do zaoferowania abonament na płatne typy. Abonament kosztuje 20zł za tydzień lub 65zł za miesiąc. W przypadku nie uzyskania zysków zwracam pieniądze. Jest to gwarancja kutecznych typów z mojej strony. Dotychczas skuteczność typów wynosi ponad 85%. Jeżeli jesteście zaciekawieni moich typów zapraszam na strone www.super-typer.pl.tl [super-typer.pl.tl]
gościu mówi to laski... chodź, skoczymy za róg, zrobisz mi laskę i będzie miło... -Nie, nie chcę. Spuścisz mi się do buzi, a ja tego nie lubię. -Nic takiego nie będzie. Wyjmę go wcześniej i spuszczę się gdzie indziej. -No dobra, niech będzie. No i poszli za róg, ona zrobiła mu laskę, było miło, ale spuścił jej się do buzi. Ona wkurwiona mówi; -Widzisz jaki jesteś? zrobiłam Ci laskę, pod warunkiem, że mi się nie spuścisz do buzi,a Ty co??!!!?? A on: -Oj tam, oj tam
PILNIE POSZUKUJĘ!!!!! parę lat temu widziałem filmik (?francuski), na którym znudzony koleś w słuchawkach siedział przed kompem w biurze i oglądał coś (nie było widać co) na monitorze. Za jego plecami była chyba drukarka. W pewnym momencie ktoś go prosi o podanie czegoś - koleś wychyla się do tyłu i sięga. Jednocześnie słuchawki odłączają się od kompa i cały dźwięk idzie przez głośniki ... Może ktoś ma ten filmik to proszę o wrzucenie (bardzo tu pasuje) lub info