Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Jak zapisac filmik odtwarzany z Adobe Flash Player 10 na dysk. Ma ktos jakis program do tego?

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Panowie mam problem z polaczeniem WiFi na laptopie z Vista. Caly czas pokazuje mi ze polaczono, ale jest tylko limited connection. Ustawilem recznie IP, Maske, Bramke i dalej lipa. Laczy sie z access pointem a nie laczy sie z Internetem. Inne kompy w tym jeden z Vista lacza sie bez problemu.
Mam Atheros AR5007 802.11b/g WiFi adapter. Przeslalo i odebralo kilka set pakietow. Jak daje diagnozuje problem to mi wyswietlilo nastepujacy komunikat:

Windows confirmed that Primary DNS Server is currently online, but is not responding to connection attemps at this time. This usually means the a firewall is running somwhere between two computers and is blocking domain. Windows has confirmed that Windows Firewall on this computer is correctly configured to allow this connection. However, a remote firewall might be blocking your connection.

Jakies pomysly?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania.

Jak to usunąć?
Szukałem w google ale coś nei mogłem znaleźć konkretnie

veteran
veteran
jak w firefox'ie w wersji 3.0.6 pozbyc sie historii wyszukiwania? czyszczenie prywatnych danych nie pomaga

oki Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by phenomenon
jak w firefox'ie w wersji 3.0.6 pozbyc sie historii wyszukiwania? czyszczenie prywatnych danych nie pomaga

ja mam w narzedzia-opcje-prywatnosc odznaczone "przechowuj historie przez conajmniej..." historia wogole sie nie zapisuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kumichal
Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania.

Jak to usunąć?
Szukałem w google ale coś nei mogłem znaleźć konkretnie

Pierwszy link w google laugh laugh laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Chodzi mi o cos takiego, mam rzut kondygnacji, kilka pomieszczen, musze je obramowac, np pokoj A na czerwno, B na zielono, w zwiazku z tym, ze pomieszczenia nie maja regularnych ksztaltow, nie moge zrobic tego ramka.

Recznie nie daje rady, reka mie sie trzesie nie moge poprowadzic prostej linii tongue
Zna ktos sposob?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by lupus
Chodzi mi o cos takiego, mam rzut kondygnacji, kilka pomieszczen, musze je obramowac, np pokoj A na czerwno, B na zielono, w zwiazku z tym, ze pomieszczenia nie maja regularnych ksztaltow, nie moge zrobic tego ramka.

Recznie nie daje rady, reka mie sie trzesie nie moge poprowadzic prostej linii tongue
Zna ktos sposob?

skoro bawisz się w takie rzeczy to pewnie słyszałeś o programie Autocad tam spokojnie jest coś takiego a jak nie to w paintcie jest taka kreska klikasz gdzie ma być początek i pzreciągasz do końca jednej prostej a ona jest idealnie prosta tylko ograniczaj jej długośc ale to chyba zbyt proste rozwiązanie wink

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
jak sie sciaga rzeczy z patrz.pl ?:/

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by lelu
jak sie sciaga rzeczy z patrz.pl ?:/

http://forum.pcformat.pl/showthread.php?tid=57747

poszukaj tutaj

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak zabezpieczyć kompa hasłem, żeby nikt się na niego nie mógł wejśc, zczytać danych? Chodzi mi o coś więcej niż logowanie na hasło do profili w windows xp. Laptop Asus, system Windows XP.

?
?
Originally Posted by damianki
Jak zabezpieczyć kompa hasłem, żeby nikt się na niego nie mógł wejśc, zczytać danych? Chodzi mi o coś więcej niż logowanie na hasło do profili w windows xp. Laptop Asus, system Windows XP.

hasło w biosie wink jedyna możliwość złamania hasła to zdjęcie baterii z płyty głównej wink

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by barciu
Panowie mam problem z polaczeniem WiFi na laptopie z Vista. Caly czas pokazuje mi ze polaczono, ale jest tylko limited connection. Ustawilem recznie IP, Maske, Bramke i dalej lipa. Laczy sie z access pointem a nie laczy sie z Internetem. Inne kompy w tym jeden z Vista lacza sie bez problemu.
Mam Atheros AR5007 802.11b/g WiFi adapter. Przeslalo i odebralo kilka set pakietow. Jak daje diagnozuje problem to mi wyswietlilo nastepujacy komunikat:

Windows confirmed that Primary DNS Server is currently online, but is not responding to connection attemps at this time. This usually means the a firewall is running somwhere between two computers and is blocking domain. Windows has confirmed that Windows Firewall on this computer is correctly configured to allow this connection. However, a remote firewall might be blocking your connection.

Jakies pomysly?

zobacz na zabezpieczenia czy jakieś włączone nie masz tongue
i co do Wi-fi to zależy na jaką sieć chcesz się wbić
jeśli masz pc też w tym samym miejscu to klikasz,że chcesz połączyć się z tą siecią i wpisujesz hasło i śmiga na 100 %

addict
addict
znacie jakieś dobre forum komputerowe gdzie monza znalesc konkretne odpowiedzi na opisane problemy z pc

?
?
Originally Posted by luki1985
znacie jakieś dobre forum komputerowe gdzie monza znalesc konkretne odpowiedzi na opisane problemy z pc

chyba jedno z największych w polszy, ale najpierw sprawdź czy wcześniej nie było podobnych pytań wink

www.in4.pl [in4.pl]

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Self-Confident
Originally Posted by lupus

Zna ktos sposob?

skoro bawisz się w takie rzeczy to pewnie słyszałeś o programie Autocad tam spokojnie jest coś takiego a jak nie to w paintcie jest taka kreska klikasz gdzie ma być początek i pzreciągasz do końca jednej prostej a ona jest idealnie prosta tylko ograniczaj jej długośc ale to chyba zbyt proste rozwiązanie wink

Niestey nie uzywam.
Tylko Photoshop, poradzilem sobie, recznie wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ma takie pytanko

Otoz pracowalem teraz w excelu, na danych z poprzedniego miesiaca, i zapisalem to przez przypadek na tej samej nazwie co oznacza, ze dane za miesiac poprzedni poszly sie smirk, da sie to jakos odzyskac?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Raczej nie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niektore filmiki w youtubie nie chca mi sie otwierac bo pisze ze film jest niedozwolony w moim kraju? da sie to jakos obejsc, zmienic??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, kamel, ANZELMO, Akhu, aker, 11kera11, JelineK, forty, Kretol), 2,744 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,903
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025