|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Jak zapisac filmik odtwarzany z Adobe Flash Player 10 na dysk. Ma ktos jakis program do tego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam problem z polaczeniem WiFi na laptopie z Vista. Caly czas pokazuje mi ze polaczono, ale jest tylko limited connection. Ustawilem recznie IP, Maske, Bramke i dalej lipa. Laczy sie z access pointem a nie laczy sie z Internetem. Inne kompy w tym jeden z Vista lacza sie bez problemu. Mam Atheros AR5007 802.11b/g WiFi adapter. Przeslalo i odebralo kilka set pakietow. Jak daje diagnozuje problem to mi wyswietlilo nastepujacy komunikat:
Windows confirmed that Primary DNS Server is currently online, but is not responding to connection attemps at this time. This usually means the a firewall is running somwhere between two computers and is blocking domain. Windows has confirmed that Windows Firewall on this computer is correctly configured to allow this connection. However, a remote firewall might be blocking your connection.
Jakies pomysly?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania.
Jak to usunąć? Szukałem w google ale coś nei mogłem znaleźć konkretnie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jak w firefox'ie w wersji 3.0.6 pozbyc sie historii wyszukiwania? czyszczenie prywatnych danych nie pomaga
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak w firefox'ie w wersji 3.0.6 pozbyc sie historii wyszukiwania? czyszczenie prywatnych danych nie pomaga ja mam w narzedzia-opcje-prywatnosc odznaczone "przechowuj historie przez conajmniej..." historia wogole sie nie zapisuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania.
Jak to usunąć? Szukałem w google ale coś nei mogłem znaleźć konkretnie Pierwszy link w google 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Chodzi mi o cos takiego, mam rzut kondygnacji, kilka pomieszczen, musze je obramowac, np pokoj A na czerwno, B na zielono, w zwiazku z tym, ze pomieszczenia nie maja regularnych ksztaltow, nie moge zrobic tego ramka. Recznie nie daje rady, reka mie sie trzesie nie moge poprowadzic prostej linii  Zna ktos sposob?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chodzi mi o cos takiego, mam rzut kondygnacji, kilka pomieszczen, musze je obramowac, np pokoj A na czerwno, B na zielono, w zwiazku z tym, ze pomieszczenia nie maja regularnych ksztaltow, nie moge zrobic tego ramka. Recznie nie daje rady, reka mie sie trzesie nie moge poprowadzic prostej linii  Zna ktos sposob? skoro bawisz się w takie rzeczy to pewnie słyszałeś o programie Autocad tam spokojnie jest coś takiego a jak nie to w paintcie jest taka kreska klikasz gdzie ma być początek i pzreciągasz do końca jednej prostej a ona jest idealnie prosta tylko ograniczaj jej długośc ale to chyba zbyt proste rozwiązanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie sciaga rzeczy z patrz.pl ?:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zabezpieczyć kompa hasłem, żeby nikt się na niego nie mógł wejśc, zczytać danych? Chodzi mi o coś więcej niż logowanie na hasło do profili w windows xp. Laptop Asus, system Windows XP.
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Jak zabezpieczyć kompa hasłem, żeby nikt się na niego nie mógł wejśc, zczytać danych? Chodzi mi o coś więcej niż logowanie na hasło do profili w windows xp. Laptop Asus, system Windows XP. hasło w biosie  jedyna możliwość złamania hasła to zdjęcie baterii z płyty głównej 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Panowie mam problem z polaczeniem WiFi na laptopie z Vista. Caly czas pokazuje mi ze polaczono, ale jest tylko limited connection. Ustawilem recznie IP, Maske, Bramke i dalej lipa. Laczy sie z access pointem a nie laczy sie z Internetem. Inne kompy w tym jeden z Vista lacza sie bez problemu. Mam Atheros AR5007 802.11b/g WiFi adapter. Przeslalo i odebralo kilka set pakietow. Jak daje diagnozuje problem to mi wyswietlilo nastepujacy komunikat:
Windows confirmed that Primary DNS Server is currently online, but is not responding to connection attemps at this time. This usually means the a firewall is running somwhere between two computers and is blocking domain. Windows has confirmed that Windows Firewall on this computer is correctly configured to allow this connection. However, a remote firewall might be blocking your connection.
Jakies pomysly? zobacz na zabezpieczenia czy jakieś włączone nie masz  i co do Wi-fi to zależy na jaką sieć chcesz się wbić jeśli masz pc też w tym samym miejscu to klikasz,że chcesz połączyć się z tą siecią i wpisujesz hasło i śmiga na 100 %
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
znacie jakieś dobre forum komputerowe gdzie monza znalesc konkretne odpowiedzi na opisane problemy z pc
|
|
|
|
|
?
|
|
?
znacie jakieś dobre forum komputerowe gdzie monza znalesc konkretne odpowiedzi na opisane problemy z pc chyba jedno z największych w polszy, ale najpierw sprawdź czy wcześniej nie było podobnych pytań www.in4.pl [ in4.pl]
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Chodzi mi o cos takiego, mam rzut kondygnacji, kilka pomieszczen, musze je obramowac, np pokoj A na czerwno, B na zielono, w zwiazku z tym, ze pomieszczenia nie maja regularnych ksztaltow, nie moge zrobic tego ramka. Recznie nie daje rady, reka mie sie trzesie nie moge poprowadzic prostej linii  Zna ktos sposob? skoro bawisz się w takie rzeczy to pewnie słyszałeś o programie Autocad tam spokojnie jest coś takiego a jak nie to w paintcie jest taka kreska klikasz gdzie ma być początek i pzreciągasz do końca jednej prostej a ona jest idealnie prosta tylko ograniczaj jej długośc ale to chyba zbyt proste rozwiązanie  Niestey nie uzywam. Tylko Photoshop, poradzilem sobie, recznie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ma takie pytanko Otoz pracowalem teraz w excelu, na danych z poprzedniego miesiaca, i zapisalem to przez przypadek na tej samej nazwie co oznacza, ze dane za miesiac poprzedni poszly sie  , da sie to jakos odzyskac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niektore filmiki w youtubie nie chca mi sie otwierac bo pisze ze film jest niedozwolony w moim kraju? da sie to jakos obejsc, zmienic??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|