|
|
old hand
|
|
old hand
Ja tylko jak daja bonusa:-) Chyba na nastepne mistrzostwa znowu cos rzuca...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ten buk jest tak zalosy, ze ja sie dziwie, ze ktos tam jeszcze gra  Wiekszosc to malolaty. Bo oni nie weryfikuja dowodu. Reszta to amatorzy, czasami ktos z sentymentu. "Profejsnonali czy chocby cwierc profesjonalni gracze" na pewno tam nie graja... No i jak bonusy daja to wtedy prawie wszyscy graja 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No czekam na jakieś mistrzostwa z utęsknieniem i jakieś 600 + 600  Za ostatnie bonusy samochód kupiłem  co prawda używany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ha, mnie u nich najbardziej fascynuje ten ich konkurs, gdzie nagrodą jest Porsche 911. Przewiduje, że będzie jeszcze trwał co najmniej kilkanaście lat. Bo pomyslcie jak zostanie np. 10 to jaka jest szansa, żeby 9 z nich odpusciło ??? Muszą po prostu poumierać ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczną szukać sie na wzajem i za wszelka cene beda starać sie żeby ta osoba nie pościła kuponu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ha, mnie u nich najbardziej fascynuje ten ich konkurs, gdzie nagrodą jest Porsche 911. Przewiduje, że będzie jeszcze trwał co najmniej kilkanaście lat. Bo pomyslcie jak zostanie np. 10 to jaka jest szansa, żeby 9 z nich odpusciło ??? Muszą po prostu poumierać ... 31 marca się kończy  i będzie losowanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bet-at-home sponsorem Wisly... ciekawy, czy firma na tym zyska? 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
dzisiaj kampania na GG - banner odnosnie meczu Lecha kampania na onecie - banner odnosnie meczu Lecha sponsoring strategiczny Wisły no no no... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bet-at-home sponsorem Wisly... ciekawy, czy firma na tym zyska?  widac, ze koncentruja sie glownie na Polskim rynku  w innych krajach zaczeli juz widziec roznice miedzy marżą prawie 15%, a 2% i przeniesli sie gdzie trzeba  ciekawe kiedy Polacy zrozumieja... ze nie musza byc okradani przez beznadziejnie niskie kursy
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Wymagana do tego jest matematyka na poziomie gimnazjum, moze byc ciezko, coz jak ktos woli yield +5% zamiast +10% to jego sprawa.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ha, mnie u nich najbardziej fascynuje ten ich konkurs, gdzie nagrodą jest Porsche 911. Przewiduje, że będzie jeszcze trwał co najmniej kilkanaście lat. Bo pomyslcie jak zostanie np. 10 to jaka jest szansa, żeby 9 z nich odpusciło ??? Muszą po prostu poumierać ... 31 marca się kończy  i będzie losowanie Skąd masz tę informację ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
odezwal sie uczestnik  cisnie od prawie roku codziennie kupony za 1 zł a tu nagle taka niesprawidliwosc  odp. - bo pewnie doszli do wniosku ze ten turniej nigdy sie nie skonczy tak samo jak uzaleznienie mielionów ich klientów  gratuluje im refleksu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
odezwal sie uczestnik  cisnie od prawie roku codziennie kupony za 1 zł a tu nagle taka niesprawidliwosc  odp. - bo pewnie doszli do wniosku ze ten turniej nigdy sie nie skonczy tak samo jak uzaleznienie mielionów ich klientów  gratuluje im refleksu Korwer... rozszyfrowałeś mnie  jestem pod wrażeniem , twoich zdolności...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a moze po prostu Firma już zarobiła tym konkursem na niejedno Porsche i postanowili jedno z łaski rozlosować? 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ale nie jest uczciwe zmieniac zasady w trakcie konkursu....jakby dali kazdemu porszaka to by sie zachowali uczciwie...a jak zaczynalo sie losowanie to nie bylo mowy ze w przypadku przedluzania sie konkursu w nieskonczonosc odbedzie sie losowanie... eh;/ wspolczuje tym ktorzy sie napalili, bo puszczajac nawet 1 zł codziennie stracili juz ponad 300zl... btw wiecie moze w ktory dzien w roku jest najwiecej zdarzen do wyboru w ofercie bukmacherskiej ?? albo jesli dnia nie ma to chociaz miesiac... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślisz, że przegrali 300 kuponów z rzędu? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten konkurs był od początku głupi - juz widzę jak ludzie rezygnują z Porszaka za 1zł dziennie hehe - bezsensowna formuła ale sprytny zabieg marketingowy BAHu - starczy ze ten 1000 ludzi stawia dziennie po 1zł - ile mogą wygrać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale nie jest uczciwe zmieniac zasady w trakcie konkursu.... Zmieniać w trakcie? Od początku konkursu w regulaminie był zapis, że trwa do momentu, aż zostanie jeden uczestnik, ale firma zastrzega sobie możliwość zakończenia konkursu wcześniej i losowania. Tylko data nie była podana.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No i jak bonusy daja to wtedy prawie wszyscy graja  tak na marginesie kwestia bonusów czy jest na forum Łukasz K. (12***199) bo wystarczy że sie zaloguje dzisiaj i dostaje 150 Euro
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Działa wam normalnie stronka?
|
|