|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
bonusu nie mozna otrzymac wplacajac przez Moneybookers), musze wyplacic przez konto bankowe, malo tego specjalnie zakladac konto bankowe bo nie wszyscy go musza posiadac w dobie Moneybookers i Netellera. Nie wiem jak to zrobiłeś że wpłaciłeś do MB lub Netellera nie majać konta bankowego  Pocztą chociazby  Ja tam nie mam, nawet jak prezydentem zostanę to nie założę, a co tam ..  sorry za OT. ale predzej czy pozniej tak czy tak bedzie musial to konto miec... a jaki problem je zalozyc?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
jak dostac ten bonus? zalozylem konto, wplacilem poprzez MB i co dalej? czekaz az sami dopisza czy cos zjeba.lem juz na samym poczatku?  to teraz musisz wplacic jeszcze inna metoda bo z tego co tu pisali to moneybookers wyautowane z promocji bonusowej,
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Experto, mowa tu o bonusie dla starych klientow (nie ten bonus za rejestracje konta ktory jest teraz), rowniez takich ktorzy wczesniej wplacali tylko przez Moneybookers i tak wyplacali (jak ja), ale regulamin w czesci skopiowany zapewne z bonusu tego dal nowych uzytkownikow, dlatego jest niescislosc i nielogicznosc, niech Banik wyjasni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak dostac ten bonus? zalozylem konto, wplacilem poprzez MB i co dalej? czekaz az sami dopisza czy cos zjeba.lem juz na samym poczatku?  to teraz musisz wplacic jeszcze inna metoda bo z tego co tu pisali to moneybookers wyautowane z promocji bonusowej, w takim razie sram na te ich 222zl bonusu i przezyje grajac bez Niego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpłata karta aktywna, po wplacie, bonus dopisany od reki teraz aby wygrac hehe
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Regulamin promocji "RELOAD 77% na Zakłady" 13. Wypłaty bonusu można dokonać jedynie po dokonaniu przez Użytkownika minimalnej wpłaty na swoje konto Użytkownika w Betsson (dane konta bankowego muszą się zgadzać z danymi konta Użytkownika Betsson) oraz po uprzednim wysłaniu na adres [email protected] skanów dokumentów tożsamości (obu stron nowego D.O. lub strony 1,2,3,6 starego D.O.). W przypadku dokonania wpłaty kartą niezbędne będzie również przesłanie skanów karty kredytowej faxem lub mailem na adres [email protected]. Wypłata może zostać dokonana wyłącznie na konto bankowe lub kartę kredytową należącą do Użytkownika zlecającego wypłatę!Jak wpłacałem przez MoneyBookers, obrót zrobię i będę mógł wypłacić z powrotem na MB, bez wysyłania symbolicznego 'grosza' z konta bankowego ? Acha i ostatnie niewygodne pytanie  Czy po otrzymaniu bonusa - można grać na zakładach live ? Wiadomo, że nie liczy się to do obrotu, ale czy można i nie będzie żadnych problemów, podobnie przy grze kursami < 1,50 ... Podbijał, łaskawie proszę o odpowiedź / potwierdzenie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kolego Banik naobiecywałeś tu Reload bonus dla "starych" klientów i ludzie (ja również) powpłacali kasę a teraz support odpowiada, że to oferta limitowana tylko dla tych co maila otrzymali...
nie ma to jak zrobić rodaków w konia, prawda? ale co tam, ważne że prowizja do kieszeni wpadnie, nie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Acha i ostatnie niewygodne pytanie  Czy po otrzymaniu bonusa - można grać na zakładach live ? Wiadomo, że nie liczy się to do obrotu, ale czy można i nie będzie żadnych problemów, podobnie przy grze kursami < 1,50 ... Podbijał, łaskawie proszę o odpowiedź / potwierdzenie  [/quote] obrot na live nie jest wliczany
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przecież jak ktoś nie otrzymał e-maila a ma w sekcji 'moje konto' bonus aktywny - do wykorzystania - to przecież może skorzystać ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wydaje sie, ze jesli ma aktywny bonus to moze skorzystac, wystarczy sprawdzic przed wplata czy jest bonus dostepny
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Acha i ostatnie niewygodne pytanie  Czy po otrzymaniu bonusa - można grać na zakładach live ? Wiadomo, że nie liczy się to do obrotu, ale czy można i nie będzie żadnych problemów, podobnie przy grze kursami < 1,50 ... Podbijał, łaskawie proszę o odpowiedź / potwierdzenie  obrot na live nie jest wliczany [/quote] To ze nie jest wliczany to wiem, ale kwestia tego czy jak pogram sobie na żywo i ugram 2000, później zagram jeden zakład po kursie 1,55 i wypłacę czy nie będzie problemów typu : "czemu Pan nie grał po wymaganych regulaminowych kursach i zakładach" - już różne 'numery' widziałem u buków - dlatego fajnie byłoby uzyskac potwierdzenie ze strony osoby kompetentnej - no i jeszcze na temat tych wypłat czy na konto czy na MB 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem, wydaje mi sie, ze mozna grac live z tym ze nie bedzie to wliczone do obrotu, jednakze Banik niech sie wypowie i bedziesz mial pewnosc.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wydaje sie, ze jesli ma aktywny bonus to moze skorzystac, wystarczy sprawdzic przed wplata czy jest bonus dostepny nie mam aktywnego bonusa, ale problem w tym, że jak ogłoszono tę promocję to chyba nikt nie miał bo były "problemy techniczne" i dopiero po kilku godzinach bonusy były gotowe do użycia... wpłaciłem zaraz jak się dowiedziałem o promocji a potem się okazało, że jednak to nie dla mnie... w postach Banika brak jakiejkolwiek informacji, że to oferta limitowana 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Banik rozpowszechnia fałszywe i nieprawdziwe informacje. Przed chwilą dowiedziałem się na czacie betsson że bonus jest tylko dostępny dla tych co dostali maila albo dla tych co mają aktywny bonus na stronie dostępne/aktywne bonusy.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No tak - ale z jednej strony ( może nie mogę doczytać ) Banik nigdzie nie napisał wyraźnie że promocja jest dla wszystkich bez wyjątku 'starych' klientów 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No tak - ale z jednej strony ( może nie mogę doczytać ) Banik nigdzie nie napisał wyraźnie że promocja jest dla wszystkich bez wyjątku 'starych' klientów  bez jaj
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
DWA NOWE SUPER BONUSY W BETSSON!
DLA OBENCYCH RELOAD AZ DO 333 PLN
RELOAD 1 77% Reload bonus na Betsson.com Masz już konto na Betsson.com? Wpłać pieniądze a otrzymasz od nas 77% bonusu reload do wysokości 333 zł! Bonus i kwotę wpłaty należy wyrobić 3 razy po kursie lub sumie kursów nie niższym niż 1,50. TYLKO DO KOŃCA ŚRODY 25.02.2009! to coś słabo czytasz , jest wyraźnie napisane dla obecnych klientów ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Uwaga! Promocja RELOAD nie bedzie dostepna dla userow majacych multikonta (wiecej niz jedno z jednego IP ) 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czyli wg ciebie ci co nie dostali maila albo nie mają aktywnego bonusa to są multikontowcy ...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|