Szybka piłka czy przy wyplacie betsson teraz ządą oprocz skanu dowodu osobistego inne dokumenty?, oraz czy dzwoni na telefon podany w profilu?? Bo slyszalem takie informacje ?
Prosilbym o odpowiedz konkretnej osoby czyli pana Banika
Chyba Betsson ma duze iloscie wplat bo poprzednio moj przelew bankowy wplacony w nocy byl juz na koncie nastepnego ranka po kilku godzinach a teraz mija juz ponad doba..
Jak zadajesz takie pytanie to juz jestes podejrzany
banik nie wiem co podejrzanego w tym pytaniu. Poprostu nie zycze sobie by bukmacher( support) dzwonil na moja prywatna komorke i musialbym z nim rozmawiac. Wiem ze przy wyplacie chcecie by aktualizowac numer telefonu; dlategoz tez pytam. P.s jak jestes nie mowa to co zaswiadczenie od lekarza ??
Kolego Banik naobiecywałeś tu Reload bonus dla "starych" klientów i ludzie (ja również) powpłacali kasę a teraz support odpowiada, że to oferta limitowana tylko dla tych co maila otrzymali...
nie ma to jak zrobić rodaków w konia, prawda? ale co tam, ważne że prowizja do kieszeni wpadnie, nie?
Ja wplacilem, dostalem reload, a chyba dopiero wieczorem dostalem maila z oferta...
Jak zadajesz takie pytanie to juz jestes podejrzany
banik nie wiem co podejrzanego w tym pytaniu. Poprostu nie zycze sobie by bukmacher( support) dzwonil na moja prywatna komorke i musialbym z nim rozmawiac. Wiem ze przy wyplacie chcecie by aktualizowac numer telefonu; dlategoz tez pytam. P.s jak jestes nie mowa to co zaswiadczenie od lekarza ??
Nie chcesz przejść weryfikacji to nie korzystaj z promocji Ty nie chcesz zeby ktos do Ciebie dzwonil, a Betsson nie chce żeby im wyłudzali bonusy...
spoko niech nieche proste wiec pytam niech powiedza jakie sa sposoby weryfikacji przy wyplacie. Chyba moge liczyc na taka odpowiedz?? Dodam ze nic nie chce od nich wyludzac jeden bonus na jedno IP,domostwo itp dziekuje bardzo a reszta kazdy orze jak moze
Istnieje taka możliwość, że nie posiadam ani telefonu domowgo ani komórki, to co wtedy? To dzwonienie nie jest do niczego potrzebne, bo niby co oni przez to mogą zweryfikować?
Istnieje taka możliwość, że nie posiadam ani telefonu domowgo ani komórki, to co wtedy? To dzwonienie nie jest do niczego potrzebne, bo niby co oni przez to mogą zweryfikować?
podpowiem ci : glos meski od damskiego jak by tak zachcialo ci sie grac na kolezanki z pracy studiow itp etc
Jak nie masz domowego ani komórkowego to podajesz numer budki telefonicznej koło domu. Co za ludzie A prąd masz, a komputer masz? Do mnie jeszcze nigdy nikt z Betssona nie dzwonił
Kolego Banik naobiecywałeś tu Reload bonus dla "starych" klientów i ludzie (ja również) powpłacali kasę a teraz support odpowiada, że to oferta limitowana tylko dla tych co maila otrzymali...
nie ma to jak zrobić rodaków w konia, prawda? ale co tam, ważne że prowizja do kieszeni wpadnie, nie?
Ja wplacilem, dostalem reload, a chyba dopiero wieczorem dostalem maila z oferta...
Również wplaciłem, dostalem 77% a maila chyba wcale nie dostałem ..