|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma słoneczka, a co za tym idzie nie ma zielonej trawki i innych zielonych kwiatków, roślin i warzyw, gdyż wymienione wcześniej żyją, właściwie ożywają jedynie przy słoneczku, a bez słoneczka to już nie, no bo jak? Musi zajść proces fotosyntezy, a jak nie ma słoneczka nie ma światełka i pobrany dwutlenek węgla sam nie może nic zrobić, właściwie nie wiem, czy przez śnieżek dwutlenek węgla może przeniknąć, bo jak jest duża warstwa śnieżku i popada deszczyk, to robi się taka twarda powłoka lodowa, która hibernuje wszystkie warzywa, ich procesy życiowe się zmniejszają i zapadają w zimowy sen, podobny jak niedźwiedzie i wiewiórki, które zbierają orzechy i inne kasztany, to znaczy wiewiórki zbierają, bo niedźwiedzie nie mogą, bo mają za duże łapki i jak łapią orzechy to one się rozłupują i już się nie nadają na zimę, dlatego niedźwiedzie zbierają jagody, właściwie jagody mogłyby rosnąć i zimną, bo mają wysokie krzaki, które nie są zasypany przez śnieg, czasami tylko jak napada tyle śniegu, że zasypie krzewy jagodowe, to już nie są niezasypane, gdyż zasypał je śnieg (ten, który wcześniej spadł), i dopiero jak się odsypie, to będą niezasypane, bo do czasu odsypania są zasypane, ale to nie jest jednak tak do końca, bo przecież na ten śnieg, który wcześniej zasypał jagodowy krzew może spaść deszcz zamarznięty, w taki sposób, że krzew ten nie będzie mógł być odsypany bo będzie schowany za lodową pokrywą, która powstanie z lodowatego śniegu. I nawet gdyby jagody wyrosły już na takim śniegu to niedźwiedź choćby chciał nie dostałby się do jagód, bo chroniłaby je pokrywa lodowa powstało z lodowego deszczu, który pokrył śnieżną powłokę, która wcześniej jagody zasypała, właściwie nie jagody, bo nie ma słoneczka, dlatego też o jagodach nie ma mowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sloneczko  w koncu mi internet wrocil.. tyle go nie bylo! a w ogole mam problem z zwrotem podatku :<
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poziom moderowania. To tak jakby dziecko 10 letnie sprzedawało alkohol w monopolowym, sprawdzając czy aby kupujący miał na pewno 18 lat. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
to chyba dlatego, że mnie już nie ma w tym gronie 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Od początku tygodnia z jakiś 15 kuponów tylko 3 wygrane, a 10 z jednym błędem  Chyba czas "zawieśic buty na kołku" 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
patrząc na to co ostatnimi czasy wyprawia pewna "święta krowa" na tym forum to aż mi sie chce 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
patrząc na to co ostatnimi czasy wyprawia pewna "święta krowa" na tym forum to aż mi sie chce  hehe nie masz się czym przejmować, inni mają gorzej 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zagrałem wczoraj fachowców z działu Quasi Czat i trafiłem 1 typ na 9 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ależ beznadziejna seria 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skor jesteśmy przy tematyce NBA, to Boston i ich porażka. Jak można  Z kim jak z kim, ale z LAC 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skiper, tez to obstawilem po tym jak przeczytalem Twoj wczorajszy post.. pomyslalem, ze musi siasc skoro masz taki dobry dzien 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z roku na rok bardziej widoczny zanik jajec, powinienem dzis zbic kupe kasiorki a jakas cykoria mnie dopada na live ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
wkurzają mnie 2 rzeczy połączone ze sobą w pewien sposób: - po pierwsze, że wszyscy obwiniają Kikuta za brak awansu, a przecież nawet jakby nie zrobił tego błędu to i tak Lech by odpadł - po drugie, że wszyscy obwiniają Kikuta, a to właśnie po jego wejściu Lech nieudolnie bo nieudolnie ale próbował coś atakować, dużo gorszą zmianę zrobił Wilk
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tu pewnie mniej chodzi o sprawę awansu, a bardziej o zakłady. Wielu grało X2 albo handi na Lech 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Kilka osób z osiedla działa mi na nerwy,tak im banie zryły ścieżki...
Narzekania kumpla na kryzys, opisy na gg Kryzys 09, a do pracy nie pójdzie bo 1000 to za mało...
Wkur.. mnie tacy ludzie, ludzie co się dzieje ?
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Skiper, tez to obstawilem po tym jak przeczytalem Twoj wczorajszy post.. pomyslalem, ze musi siasc skoro masz taki dobry dzien   może jakby zaczeli grac o 23:00 to by weszło ...  ale niestety ten mecz to esencja tego sezonu NBA, wszystko pieknie niby idzie wyniki zaczynają po kilka naraz wchodzic, a przychodzi co do czego to plecy... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wkurza mnie to ze Milan wygrywajac 2-0 nie awansował... a tak ladnie lezalo 3 kawalki na ulicy ;>
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|