Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 10 1 2 4 5 6 7 8 9 10
K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
soedergren ma dzis wolne

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w składzie widac go .
Kreczmer a co polecasz smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na nowej liście jest Fredriksson zamiast Soedergrena

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by grajus87
w składzie widac go .
Kreczmer a co polecasz smile
juz jest zmiana biegnie za niego FREDRIKSSON Mathias
duzy atut szwedow jest top ze na 4 zmianie biegnie HELLNER Marcus a to swietny sprinter a moze dobiec do mety kilka ekip razem i finisz bedzie decydowal

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
ja dzis zagralem niemcow po 2.25 ze szwedami i finow po 1.5 z szwajcaria

S
veteran
veteran
S Offline
kreczmer a co powiesz o wlochach? Ladnie pokazali sie w biegu laczonym a jakby troche (po kursach) nie doceniani. Warci zastanowienia czy nie?

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
wlosi maja slabych biegaczy w klasyku. w sapporo dwa lata temu w sztafecie 4x 10km poszedl na drugiej zmianie mocny atak. wydaje sie ze dzis bedzie podobnie. czesi nastawiaja sie na sztafete a na drugiej zmianie pobiegnie mocny bauer i taktyka jest prosta. jesli jaks nic nie straci to bauer zaatakuje. wlosi z checcim jakies straty tu poniosa.

S
veteran
veteran
S Offline
czy reasumujac czesi z wlochami sa do grania wink

K
member
member
K Offline
Witam. Ja dzisiaj zagralem Czechów z Francuzami oraz Finów ze Szwajcarami. Mam tylko pytanko czy LIVE tez jest na oficjalnej stronce bo nie moge znaleźć czy jest jakiś inny link do live. Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kaszmen
Witam. Ja dzisiaj zagralem Czechów z Francuzami oraz Finów ze Szwajcarami. Mam tylko pytanko czy LIVE tez jest na oficjalnej stronce bo nie moge znaleźć czy jest jakiś inny link do live. Pozdrawiam

tvp sport

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kaszmen
Na oficjalnej stronce mistrzostw live nie widzę,jest na stronie FIS
live [live.fisski.com]

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
No i Czesi i Szwedzi dali ciala...

S
old hand
old hand
S Offline
Kreczmer czekamy na Twoje typy w biegu na 30 km kobiet

Ja osobiście nie uważam Kalle za faworytkę biegu i chyba zagram na naszą Justynę dla której 30 km z jej wytrzymałością i formą powinna Kalle pokonać i styl dowolny nie będzie przeszkodą.
kurs w fortunie 2,37. Kalla na tych mistrzostwach biega już znacznie lepiej ale nic nadzwyczajnego nie pokazała. Justyna ma wielkiego pecha do tego dystansu

Po drugie licze na dobre występy Folis tylo nie wiem czy zagrać ją z Nystad za 1,52 czy z juhaug za 1.70.
Trzecią moją faworytką jest Steira z parze z Sarinen 1.52

Wszystkie pary z Fortuny

enthusiast
enthusiast
Witam mam pytanie czy znane sa juz sklady dzisiejszej druzynowki bo na oficjalnej stronie fisu ich nie ma??

M
old hand
old hand
M Offline

R
old hand
old hand
R Offline
nic prostszego przewidziec, tylko 4 zawodnikow procz Polski wszyscy mogli zglosic do mistrzostw czyli wszyscy z indywidualki dzis w druzynie

R
old hand
old hand
R Offline
Nie wiem dlaczego Japonce sa tak faworyzowane, chyba tylko na podstawie sesji treningowych,bo wedlug mnie wczorajszy wystep gdzie w gre wchodzila stawka dobitnie pokazal gdzie ich miejsce. Ja proponuje cos takiego: Finlandia - Japonia Typ 1. Uwazam to na pewne, wczoraj najslabsze ogniwo Finow Keituri uplasowal sie przed 3/4 druzyny Japonskiej do tego Olli z pewnoscia sie poprawi, swoje zrobia Matti i Larinto i wszystko w temacie.

Austria V. Jednym slowem mozna sie obawiac o baranka Kocha,ale mysle ze Liotzl, Morgi no i Schliri sa poza zasiegiem, gdyz procz Finow nie mozna sie u innych dopatrzec conajmniej 3 wybijajacych sie zawodnikow.

Niemcy - Rosja Typ 1

Tu moze byc ciezej, bo Schimitt na rowni z Vasylem, aczkolwiek dalej nastepuje spora roznica. Hocke bije Kornilova, Uhrmann Karelina, a i Neumayera cenie wyzej niz Rosliakova.

Jedyne co mnie zastanawia to team Norway, bo z nimi nigdy nie wiadomo...

M
old hand
old hand
M Offline
Nasza Wielka Justyna mowila z wywiadach ze wyjatkowo nie lubi tego dystansu i nie spodziewa sie wiele po tym starcie, to samo potwierdzal trener.Mowila ze nie wie jak zareaguje gdy pojawi sie pierwszy "bol" czy organizm nie powie stop i nie zejdzie z trasy. Dla mnie fifty-fifty jej ukonczenie dzis, co pokazaly zreszta jej poprzednie starty na tym morderczym dystansie.Oby bylo dobrze i byl kolejny medal jednak stawianie pieniedzy na nia odradzam.

Osobiscie mam 3 swoje faworytki tego biegu i bede z nimi upatrywal par: Shevchenko(po fatalnym sezonie to moze byc jej dzien tryumfu), Steira(swietna forma i bardzo dobrze biega "masowki", wie kiedy sie urwac), oraz Johaug(wytrzymalosc tej dziewczyny jest niesamowita).

Pary podam za jakis czas

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
ja dzis znowu zawitalem do profa. stawiam dzis na trojke: kalla, shevchenko i steira wiec zagralem tak:

steira 1-3 @1.7, shevchenko 1-6 @1.65 i muranen-medvedeva 2 @1.91

muranen ma niewielkie doswiadczenie w takich biegach. tydzien temu w drugiej czesi biegu laczonego medvedeva dobrze pobiegla. w la clusaz gonila za steira. u siebie w rosji startowala na dluzszych dystansach.

to jest 30km wiec wiele moze sie wydarzyc. trzeba o tym pamietac.

R
veteran
veteran
R Offline
Originally Posted by ryzy9
nic prostszego przewidziec, tylko 4 zawodnikow procz Polski wszyscy mogli zglosic do mistrzostw czyli wszyscy z indywidualki dzis w druzynie

bzdury opowiadasz do mistrzostw mogło być zgłoszonych wiecej niż czterech - tylko w poszczególnych konkursach jest ograniczenie do czterech - także delikatne roszady nie są zabronione w stosunku do wczorajszej obsady

Strona 6 z 10 1 2 4 5 6 7 8 9 10

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, JelineK, latajaca_holenderka, $-man, alfa, rafal08, rymoholik, betowiec, Akhu, ElNinho[mmdea], bukma), 2,735 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,964
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025