Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 18 1 2 11 12 13 14 15 17 18
mav2007 #2948565 01/03/2009 08:49
member
member
Originally Posted by mav2007
Originally Posted by wtapiacz
Skorzystałem z bonusa 77 %. Obrót zrobiony - został już niestety tylko 33%. Czy muszę dokonać WPŁATY aby z niego skorzystać ( co jak drut stoi w warunkach promocji ) ???!!!

chyba tak wlasnie jest - bonus liczy sie od nowo WPLACONEJ kasy, a nie od zarezerwowanej. A wiec albo wyplata i wplata, albo wplacasz nowa kase.

Skoro do otrzymania bonusu 55% uprawnia zarezerwowanie kasy znajdującej się na koncie to niby dlaczego miałoby być inaczej przy bonusie 33%. Tym bardziej, że już na wstępnie regulaminu do niego stoi jak byk: "Zarezerwuj pieniądze na Zakłady a otrzymasz 33% bonus do wysokości 333PLN."

Bonus: Unibet
Lipi #2951327 02/03/2009 07:36
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ile trwa wypłata na karte i dlaczego tak długo?

Logan #2951484 02/03/2009 17:07
old hand
old hand
Zlecilem wczoraj wyplate, kasa zniknela z konta jednak w historii jej nie ma... to normalne ?

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Nie rozliczyli mi jeszcze zakładów:
Women 30km (F)
5.00
Narciarstwo klasyczne - Nordic World Ski Championships
Winner , Stawiasz na:Justyna Kowalczyk

Rafal Jackiewicz - Luciano Abis
1.20
Zwycięzca , Stawiasz na:1

A przecież wyniki już znane od soboty puke

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Od zawsze lubiłem Betssona, ale to co się wydarzyło podczas tej promocji to kpina jak dla mnie. Wpłaciłem i chciałem grać allin wszystko szło dobrze, później skorzystałem z kolejnego bonusu 55% i niestety noga się powinęła. I teraz co? Mam ujemny bilans konta, a jeśli chciałbym sobie wpłacić żeby pograć w pokera, to najpierw i tak muszę zrobić ten obrót laugh W innych bukach w takich wypadkach bonus jest poprostu zerowany... I takim oto sposobem robię sobie przerwę z tą firmą, gdyż wcale nie chce mi się obracać czymś czego już nie mam, tylko po to, aby móc zagrać sobie w pokera. Dzięki temu wróciłem też na stare śmieci do pokera Expektu i jestem z takiego ruchu w pełni zadowolony. Na Betssonie nie do pomyślenia jest sytuacja, gdy w grze pozostaje trzech graczy, na stole leżą 5h 7s 8h 10h Kh, a wygrywam z parą ósemek. Na sofcie Ongame pewnie jeden by miał kolor z asem, a drugi strita laugh Poza tym całkiem tam miło i czuje się tą atmosferę gry wink Achhh ten ipoker : )

old hand
old hand
A mnie betsson zaskoczyl pozytywnie... wyplata zlecona w nocy juz jest na koncie!

old hand
old hand
Mnie również firma zaskoczyła na plus,wypłata na kartę zlecona w sobotę , pieniążki już na koncie,ale najważniejsze , ze suma większa niż kwota zleconej wypłaty ( na kartę),polecam , uważam ich promocję mega bonus za super,wszystko udało się zrealizować.
zaliczyłem trzy szczeble......wszystko system ich ładnie pilnował,dobrze przygotowana promocja......a u innych różnie z tym bywa.......

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja musze pochwalic betssonow.
Bonus po kilku minutach na koncie.
Wyplata po kilku godzinach na koncie.

Podoba mi sie takze mozliwosc wyplaty kwosty, ktora nie jest objeta bonusem oraz wykaz jakis % bonusa zostal obrocony.

Szybkosc rozliczania zakladow tez jest calkiem szybka, jedyne do czego moge sie przyczepic to czasami zbyt niskie kursy i brak opcji innych zakladkow (np. nie zawsze w tenisie jest handi gemowe).

old hand
old hand
Originally Posted by crossmen
...dobrze przygotowana promocja......a u innych różnie z tym bywa.......

Ta promocja () to jakaś kpina.
Ma wszelkie cechy wyłudzenia depozytu.
Wpłaciłem 23-go i do dzisiaj
nie mam co aktywować.
Tzw pomoc jedyne co raczyła odpisać (24-go), to że
"czekamy na odpowiedź przełożonych"
(o niech nic nie było w regulaminie).

Jedyna moja "wina", jaka mi przychodzi na myśl, to
to, że nie przegrałem poprzedniego bonusu
(ale tak kończą buki, którym się śpieszy z obrotem).

Ý€$ #2952191 03/03/2009 04:47
old hand
old hand
A dostałeś emaila od nich z zaproszeniem ? bo u mnie pojawiały się po kolei bez problemów , wszystkie etapy.

old hand
old hand
A dostałeś emaila od nich z zaproszeniem ? bo u mnie pojawiały się po kolei bez problemów , wszystkie etapy.
Z żadnych dostępnych informacji (mail z innego serwisu, wiadomośc Banika, dostępne regulaminy) nie wynikało, że wysyłaja jakieś maile, że oferta jest limitowana.
Czy pomoc miała by w takim wypadku problem z odpowiedzią?

No cóż, to tylko Betsson. Po "aferze giełdowej"
wszystkiego mozna się spodziewać.
Nawet wysokość prowizji na giełdzie ukrywają.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by zostać modem_MLS
Na Betssonie nie do pomyślenia jest sytuacja, gdy w grze pozostaje trzech graczy, na stole leżą 5h 7s 8h 10h Kh, a wygrywam z parą ósemek. Na sofcie Ongame pewnie jeden by miał kolor z asem, a drugi strita laugh Poza tym całkiem tam miło i czuje się tą atmosferę gry wink Achhh ten ipoker : )
smirk confused laugh

a co Betssona to widać poprawę też wczoraj zleciłem wypłatę i dzisiaj już na koncie piwo

Hajzel #2952611 03/03/2009 10:35
Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Masz rację ooo stop puke pogodnie deszczowo uwaga ozdoba papa mad cool smile blush shocked confused grin tongue cop sonar santa karty kasa

Jeszcze raz przepraszam frown

A
old hand
old hand
A Offline
dobrze przygotowana promocja......a u innych różnie z tym bywa.......

Podsumujmy tę "dobrze przygotowaną promocję":

1. Pracownik Betssona z 7-letnim stażem na tym forum Banik "informuje" o promocji reload 77% do 333 zł dla "starych" klientów. Ani nie zająknie się przy tym, że to promocja limitowana, w regulaminie też nie ma o tym ani słowa.
2. Angielski support pytany o potwierdzenie istnienia promocji odpowiada, że to pomyłka i o żadnej takiej promocji nie wie. Po dłuższym czasie udaje się ustalić, że promocja jednak jest.
3. Ludzie wpłacają pieniądze i zaczyna się kolejna fala pytań do supportu "gdzie te bonusy?". Odpowiedzi są uspokajające, że są chwilowe "problemy techniczne" (tzn. nie martwcie się tylko wpłacajcie, wpłacajcie jak najwięcej!) i bonusy powinny być dostępne w ciągu kilku godzin.
4. Bonusy pojawiają się, ale okazuje się, że tylko u tych, którzy już otrzymali jakiegoś maila albo jeszcze go otrzymają.
5. W międzyczasie pojawiają się wątpliwości odnośnie czasu przeznaczonego na obrót bonusem. Angielski support informuje, że miesiąc, a na polskim Pani Aga że 3 dni! Z regulaminu znika informacja o miesięcznym czasie na wykonanie obrotu. Ostatecznie okazuje się jednak że miesiąc, przy czym support daje do zrozumienia, że "może nawet trochę więcej" niż miesiąc.
6. Support poinformowany o tym, że wielu graczy zostało wprowadzonych w błąd "informacjami" Ich pracownika z rozbrajającą szczerością odpowiada:
"Uprzejmie informujemy, że podany post na forum był błędny. Nasz pracownik podał na forum niekompletną informację za co serdecznie przepraszamy. Dziękujemy za wyrozumiałość."

Nie ma to jak "dobrze przygotowana promocja"...

awax76 #2952787 03/03/2009 19:03
P
enthusiast
enthusiast
P Offline
nie przesadzajcie, po zalogowaniu każdy mógł sobie sprawdzić w opcjach konta "dostępne bonusy" czy miał tego 77% czy nie...
poza tym po aktywacji bonusa była od razu informacja o pozostałej kwocie do obrotu i (z tego co pamiętam) chyba o terminie na wyrobienie tego obrotu
u mnie było bez problemu, nie dostałem żadnego maila, zalogowałem się - widniał ładnie dostępny bonus 77% - wpłacone, obrócone, wypłacone - szybko, łatwo i przyjemnie

pituch #2952796 03/03/2009 19:17
veteran
veteran
Dokładnie. Wszystko można było zobaczyć w opcjach swojego konta, w dziale: Dostępne bonusy. Nawet sam się liczy procentowo obrót i ile jeszcze zostało do wykonania.

Ja nie narzekam, a już wypłaty na konto w ciągu 1-2 dni, bez proszenia, ponaglania itp, to już super sprawa.

Ja polecam, choć mogło by być więcej zdarzeń live.

A
old hand
old hand
A Offline
na początku info o bonusach nie było w opcjach konta ...

A
old hand
old hand
A Offline
z całym szacunkiem Koledzy ale nie odnosicie się merytorycznie do moich krytycznych uwag dotyczących promocji...

oto słowa Banika ze strony 7 tego tematu:
"Bonusy Reload zostana uaktywnione najponziej do konca dzisiejszego dnia"

awax76 #2953002 03/03/2009 23:09
member
member
Jedna niekompetentna wypowiedź nie może rzutować na obraz całej promocji i firmy Betsson, tym bardziej, że większość osób jest z niej zadowolona. Każdy w opcjach swojego konta mógł przecież sprawdzić czy mu się ten bonus należy czy też nie i wtedy dokonać depozytu, a nie zwalniać się z myślenia ślepo wierząc w jeden post, a później płakać na zły los. Tak samo cały czas do wglądu jest przecież procent wykonanego obrotu i czas jaki na jego wykonanie pozostaje. Jasne też było od początku, że czas ten ograniczał się do 3 dni tylko w przypadku chęci zakwalifikowania się do kolejnego bonusu.
Poza tym wskażcie mi buka gdzie podczas robienia obrotu można bezproblemowo i błyskawicznie wypłacać nadwyżkę kwoty zarezerwowanej na udział w promocji. Przecież wszędzie za coś takiego jest do razu po bonusie i najczęściej również po wygranych uzyskanych od czasu jego otrzymania.

awax76 #2953029 03/03/2009 23:33
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by awax76
z całym szacunkiem Koledzy ale nie odnosicie się merytorycznie do moich krytycznych uwag dotyczących promocji...

oto słowa Banika ze strony 7 tego tematu:
"Bonusy Reload zostana uaktywnione najponziej do konca dzisiejszego dnia"

Poczytalbys kilka postow niezej - dodana jest informacja ze bonus RELOAD nie przysluguje "Bonushunterom" - osobom wykorzystujacym bonusy na wielu kontach.

Strona 13 z 18 1 2 11 12 13 14 15 17 18

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, latajaca_holenderka, aker, betowiec, Sensei, alfa, forty, JelineK), 2,658 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,279
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025