albo wchodzisz Biszop na ten link i tam gdzie masz audio w linku wpisujesz "aud//file" i zasysasz na dysk, nastepnie na koncu sciagnietego pliku dopisujesz ".mp3" i kawalek mozna sluchac
witam Zna ktos strony skad mozna sciagac teledyski - interesuje mnie glownie muzyka elektroniczna, glownie trance Dzieki za pomoc
Głównie używam tej http://www.4clubbers.pl/trance/ , wszystko co zostaje wydane praktycznie od razu sie tam ukazuje :0 , a tak to zawsze patrze tracklisty dj-i i szukam w gogle lub p2p
Jaki zespoł robil te przeróbki bo z tego co pamietam to wiekszosc piosenek MT była w wersji polskiej .Innych zespolow tez sie pojawialy .A moze ktos wie gdzie tego mozna wiecej posłuchac
Lily Allen - 'The Fear' (Herve 4x4 Mix) Justice - 'The Party' (Ed Banger) Ar Rahman - Jai Ho (TWT Slumdog Special Ladyhawke - 'Paris Is Burning (Funkagenda Remix)
ogladałem dzis film Slumdog`a, pomijając fakt że film godny zobacznia, chciałbym zapytać jak sie nazywa ta piosenka która leci podczas filmu? śpiewa ja kobieta, w tle takie rytmiczne bębeny gdzieś juz ją słysząłem ale nie moge teraz znaleźć
Witam, poszukuje tytułu hiciora z dzisiejszego odcinka "You can dance" a konkretnie podkładu pod taniec dziewczyny w zielonej koszulce pod sam koniec programu (chwile przed ostatnim wspólnym tańcem). Może ktoś oglądał i pomoże?
Kiedyś z E byliśmy w Matarni i w jednym sklepie leciał dobry kawałek tak nam wpadła w uco że E zadzwoniła do sklepu zapytac co to bylo jak sie pozniej okazalo to Roisin Murphy