|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Od paru tygodni mam naprawdę poważny problem w tym aby na dwa, trzy kupony wybrać mecze dokładnie tak zwiększyć swoją możliwość na wygrywanie. Załóżmy że w weekend mam wypisane 10,15 meczy które przeanalizowalem i uważam że są warte do grania. Wybieram na kupon 3-4 mecze , i się wściekam że na każdym nie wchodzi po jednym typie, a przecież mogłem inaczej je wybrać na kupon. Może macie jakieś skuteczne pomysły? Mam również problem z odpowiednia strategią gry. Nie wiem czy grać 2,3,4 mecze na kupon(na razie małe stawki) czy może podzielić je na grupy i wrzucić do systemu? Pozdrawiam i liczę na porady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A z tych Twoich 10-15 meczy które wybierasz na starcie ile wchodzi? I po jakich kursach?
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam Od paru tygodni mam naprawdę poważny problem w tym aby na dwa, trzy kupony wybrać mecze dokładnie tak zwiększyć swoją możliwość na wygrywanie. Załóżmy że w weekend mam wypisane 10,15 meczy które przeanalizowalem i uważam że są warte do grania. Wybieram na kupon 3-4 mecze , i się wściekam że na każdym nie wchodzi po jednym typie, a przecież mogłem inaczej je wybrać na kupon. Może macie jakieś skuteczne pomysły? Mam również problem z odpowiednia strategią gry. Nie wiem czy grać 2,3,4 mecze na kupon(na razie małe stawki) czy może podzielić je na grupy i wrzucić do systemu? Pozdrawiam i liczę na porady  Przykład z FM: Jeżeli zawodników Twojej drużyny charakteryzuje duża ilość strat własnych przy podaniach to trener powinien skrócić podania do krótkich piłek i zalecić dłuższe przetrzymywanie piłki przy nodze. Oczywiście nie jest to regułą i zależy od wielu czynników jak: ustawienie taktyki, czy cechy indywidualne zawodniczka (technika, podania). Strata piłki szczególnie niebezpieczna jest w linii defensywy, gdzie błąd może kosztować gola. Jeżeli Twoi obrońcy nie rodzą sobie dobrze przy wyprowadzaniu piłki z własnego pola karnego to należy ich zmienić, bądź ograniczyć ich kreatywność do 0. Wniosek z FM: Jeżeli zależy Ci na zwiększeniu skuteczności Twoich kuponów zmniejsz ilość zdarzeń na nich, zwiększając selekcję granych typów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kursy wahają się od 1,4 do 2,0. No własni wybieram że wszystkie mogą wejść. Ostatnio zwiększyłem selekcje i wybieram maxymalnie po 3 na kupon a i tak nie wchodzi. Zawsze na jednym błąd.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sorry maaajo, ale jak nie możesz trafić @1.4 to Ci nawet w erze nie dopasują...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moge trafić 1,4. Tylko chodzi o to że np. mam 4 mecze 1,4 i 3 wchodzą jeden nie. Więc chciałbym jak najbardzeij zminimalizowac te ryzyko.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a nie myslales zeby wybrac mniej spotkan i zagrac single ew duble?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę , nad tym. Tylko na razie, dużo straciłem i muszę grać małe stawki. Wiec załóżmy ze mam dubla o AKO 2,5 to za 10zl daje 25. Czy tak opłaca się grać?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Moge trafić 1,4. Tylko chodzi o to że np. mam 4 mecze 1,4 i 3 wchodzą jeden nie. Więc chciałbym jak najbardzeij zminimalizowac te ryzyko. 100% sposobem na brak strat i minimalizacje ryzyka jest brak gry 
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Graj zaklady dwudrogowe [ML, DNB]
w jakims stopniu minimalizacja ryzyka. : )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprobuj zrobic taki system:
masz 15 spotkan meczy z kursami 1,4 do 2,0
to pusc wszystko powyzej 1,5 jako single, niskie kursy dopasuj w duble i zagraj wszystko plaska stawka.
Jesli 15 meczy ukladasz w kupony 3-4 zdarzenia i na kazdym masz 1 blad to zakladam ze na 15 meczy, wchodzi Ci jakies 10-11, wiec grajac tak jak napisalem powinienes byc do przodu.
dodatkowo mozesz ulozyc za nizsza stawke kupony z 3 zdarzeniami.
pozdro!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha jeszcze jedno, nie wiem czy to dla Ciebie jakas wskazowka, ale jak wiekszosc spotkan gram na live - single, takze mam wglad w sytuacje i zawsze kontruje przed koncem spotkania, chocby zeby pozniej sie nie wkurzac ze ktos wyrownal w 90 minucie, albo w doliczonym czasie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety gram w naziemnych na razie. Więc jestem bez dostępu do live. Ale ten pomysł z singlami to dobra myśl. A może tak jak napisałem na początku podzielic na grupy i zagrac systemem?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
w naziemnych kurs @1.4 jest kursem @1.26  granie singli u naziemnych jest raczej nieopłacalne, ale czy w ogóle granie u naziemnych jest opłacalne ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tak jeżeli grasz na spadki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety gram w naziemnych na razie. Więc jestem bez dostępu do live. Ale ten pomysł z singlami to dobra myśl. A może tak jak napisałem na początku podzielic na grupy i zagrac systemem? Cały czas widze szukasz rozwiazań z kilkoma meczykami. Weź zagraj jeden mecz lub góra dwa mecze dziennie na osobnych kuponach. Zobacz może w tym pójdzie Ci lepiej. nie szukaj na siłe meczy z wysokimi kursami żemy je dodać do systremów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zlikwiduj mecze z najniższym i najwyższym kursem. Skreśl ostatni mecz. Usuń mecze na wyjeździe. Jeśli do jakiegoś masz mieszane uczucie - skreśl.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Najwazniejsze to,tak jak pisze Bankier,zastanowic sie 10 razy nad meczem o najniszym i najwyzszym kursie.Oba nalezy wg mnie zawsze wyrzucac z kuponu,jednak najczesciej bywa tak ze to ten,a nia najwyzszy nie wpada.Ustaw sobie staly kurs na jeden kupon ( np.5 albo 10 ) i dorzucaj mecze, dopoki go nie osiagniesz.Po trzecie przerzuc sie na buka netowego ( mozliwosc grania kontr,takze na live )
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Twoj problem polega na tym, ze chcesz za raz wiecej wygrac - jestes pazerny  W bukmacherce pazernosc to 1szy krok do bankructwa. Wplac pieniadze do netowego buka (jest duzo fajnych promocji od wplaty) i probuj grac single ew duble. I nie graj na sile, aby tylko cos zagrac i liczyc, ze moze wejdzie. Tak jak pisales grajac dubla z AKO 2,5 za 10zl co daje 15 na czysto, jest chyba lepiej trafic niz zagrac AKO 6 i wyzsze i te 10zl przegrac... Powtorze sie jeszcze raz -> NIE BADZ PAZERNY i wyciagnij wnioski ze swojej dotychczasowej gry. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|