|
|
old hand
|
|
old hand
Cześć
Od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem Cyfry +. Problem w tym że mogę oglądać ją tylko na 1 telewizorze, a mam w domu trzy. Stąd moje pytanie - czy da się coś zrobić żeby rozdzielić sygnał na 3 telewizory, a jeśli tak to jak to zrobić? W punkcie Cyfry powiedziano mi że taka usługa kosztuje 800 zł - mam nadzieję że można to zorganizować odrobinę taniej...
Z góry dzięki za pomoc...
Pozdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
A można wtedy oglądać na każdym to samo, czy można zmieniać programy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście że można, bo rodzielamy tylko uprawnienia do oglądania Cyfry. Potrzebujemy oczywiście oprócz tego tunerów satelitarnych, które są w stanie obsłużyć oryginalną kartę Cyfry, no i jakoś do nich dostarczyć sygnał z anteny sat.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Bedą Ci potrzebne dodatkowe 2 tunery satelitarne które obsługują karte cyfry, do tego konverter quad od którego będziesz mógł doprowadzić sygnał satelitarny do każdego tunera no i jak kolega studzien napisal spliter. Podsumowujac koszty to wyjdzie pewnie cos kolo 800zł (jeśli spliter przewodowy bo jesli bezprzewodowy to wiecej), liczac tunery, konwerter, spliter z 3 odpowiednimi kartami.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
a ja do 30 kwietnia jestem abonentem ich...kończę tę bajkę nie dość że mało oglądam TV to w dodatku drogi abonament...jedyny plus to Canal+Sport 1 i 2 nic więcej...
|
|
|
Link skopiowany do schowka