Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 16 1 2 4 5 6 7 8 15 16
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
tak czy siak byl blisko!!
Szkoda tylko zyla frown

Jedna rada, nie graj po 22 bo NIGDY nie wchodzi, zawsze staraj sie przed 22 - to taka zelazna zasada Nasza no i uwazaj na limity bo bah czuwa!

Bonus: Unibet
journeyman
journeyman
Originally Posted by forthar
No faktycznie jest co pokazywać...przy 15 spotkaniach o kursach ~1.3 nie siadają Ci 3...respect smirk
Ostatnio mi nic nie wchodzi,
Nawet pojedyncze mecze nie chcą mi wchodzić więc ten kupon uważam za prawie cud laugh

Originally Posted by HAGIi
tak czy siak byl blisko!!
Szkoda tylko zyla frown
Dzisiaj będzie bez chleba laugh

Tenis Trader
Tenis Trader

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jedna rada, nie graj po 22 bo NIGDY nie wchodzi, zawsze staraj sie przed 22 - to taka zelazna zasada Nasza no i uwazaj na limity bo bah czuwa!
Tego nie znałem frown

Originally Posted by Goget

Klienci BAHu rządzą piwo

journeyman
journeyman
Originally Posted by Vader
Tego nie znałem frown

Originally Posted by Goget

Klienci BAHu rządzą piwo
Wybacz bo cię nie rozumiem mam pokazać wyższe kwoty żebyś się podniecił wink??

Jak chcesz wiedzieć to mi chodziło o ako a nie o kwotę którą postawiłem gram dla zabawy a nie dla kasy smile

W tamtym roku wszedł mi kupon z kursem 648zł (18 meczy) więc proszę zlituj się nie sraj, wygrana może i mała ale za to radość większa niż z kuponu gdzie są 1-4 spotkania wygrane bo taki kupon to każdy głupek może wygrać wink
Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu tongue chociaż nie powiem niektórych to podnieca dwa, jedno spotkanie/a za tysiąc złotych wkleja tu żeby się pochwalić no i jest git masmix tylko z czego tu się cieszyć laugh

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Teoretycznie mozesz tu wkleic wszystko bo nazwa jest "wklej se kuponika" .Ja bym dodał ciekawego w nazwie bo tak to kazdy badziew mozna tu wkleic.

kursem 648zł

Jakis nowy bukmacher ? oferuje kursy w zł

Cała reszta twojej wypowiedzi jest idiotyczna i nie wpisuj sie juz w tym temacie . A Bron Boze nie odpisuj na moj post papa

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by MyszkaMiki
Jak chcesz wiedzieć to mi chodziło o ako a nie o kwotę którą postawiłem gram dla zabawy a nie dla kasy smile

W tamtym roku wszedł mi kupon z kursem 648zł (18 meczy) więc proszę zlituj się nie sraj, wygrana może i mała ale za to radość większa niż z kuponu gdzie są 1-4 spotkania wygrane bo taki kupon to każdy głupek może wygrać wink
Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu tongue chociaż nie powiem niektórych to podnieca dwa, jedno spotkanie/a za tysiąc złotych wkleja tu żeby się pochwalić no i jest git masmix tylko z czego tu się cieszyć laugh
crazy To trzeba było w kursie Euro atakować, miałbyś kilka razy więcej grin

Dobry jestes, piszesz 'Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu'

Nic tylko pogratulować ..

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
18 meczy jak wlazlo to respekt, niezle SKILLS wink

journeyman
journeyman
każdemu się może zdarzyć zł nie chciałem dopisywać ale jakoś tak wyszło i wielcy hazardziści mnie pojechali wink

AVE LAZIO
AVE LAZIO
każdemu się może zdarzyć zł nie chciałem dopisywać ale jakoś tak wyszło i wielcy hazardziści mnie pojechali wink

nie przejmuj się laugh
ja też w takie taśmy się bawię ale nie wklejam tongue
tyle,że poniżej 1.40 kursów nie gram grin

journeyman
journeyman
Originally Posted by rafal08
Teoretycznie mozesz tu wkleic wszystko bo nazwa jest "wklej se kuponika" .Ja bym dodał ciekawego w nazwie bo tak to kazdy badziew mozna tu wkleic.

kursem 648zł

Jakis nowy bukmacher ? oferuje kursy w zł

Cała reszta twojej wypowiedzi jest idiotyczna i nie wpisuj sie juz w tym temacie . A Bron Boze nie odpisuj na moj post papa
Pewnie dotarło to do ciebie, że jesteś głupkiem i się zasmuciłeś smile

Originally Posted by Platini

crazy To trzeba było w kursie Euro atakować, miałbyś kilka razy więcej grin

Dobry jestes, piszesz 'Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu'

Nic tylko pogratulować ..
Z tym zawsze do przodu było zamierzone super tekst Krzynówka,

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh

R
Zbanowany
Zbanowany
Dotarło laugh laugh laugh

Do zobaczenia na innych forach gdzie kupony za 1 pln robia furore a kursy w zlotowkach wymiataja.

Sorry tutaj over 18

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
wiedzialem laugh laugh laugh

R
Zbanowany
Zbanowany
No ba grin

journeyman
journeyman
Originally Posted by rafal08
Dotarło laugh laugh laugh

Do zobaczenia na innych forach gdzie kupony za 1 pln robia furore a kursy w zlotowkach wymiataja.

Sorry tutaj over 18
:D:D

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
wy sie smiejecie z kombosow a mi takie cudo potrafilo 2 tygodnie temu w niemczech wejsc grin

[Linked Image]

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
takiego jeszcze nie mam grin

enthusiast
enthusiast
Jakbyś Myszko_Miki w paincie dorobił do tej złotówki z dwa zera nikt by się nie śmiał laugh

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Muszę wkleić jakiś kupon za złotówkę, najlepiej z wieloma pudłami. Ciekawe czy ze mnie też będą się śmieli? tongue

Strona 6 z 16 1 2 4 5 6 7 8 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, burbon, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka), 2,665 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,611
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025