|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak czy siak byl blisko!! Szkoda tylko zyla  Jedna rada, nie graj po 22 bo NIGDY nie wchodzi, zawsze staraj sie przed 22 - to taka zelazna zasada Nasza no i uwazaj na limity bo bah czuwa!
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
No faktycznie jest co pokazywać...przy 15 spotkaniach o kursach ~1.3 nie siadają Ci 3...respect  Ostatnio mi nic nie wchodzi, Nawet pojedyncze mecze nie chcą mi wchodzić więc ten kupon uważam za prawie cud  tak czy siak byl blisko!! Szkoda tylko zyla  Dzisiaj będzie bez chleba 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedna rada, nie graj po 22 bo NIGDY nie wchodzi, zawsze staraj sie przed 22 - to taka zelazna zasada Nasza no i uwazaj na limity bo bah czuwa! Tego nie znałem Klienci BAHu rządzą 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jedna rada, nie graj po 22 bo NIGDY nie wchodzi, zawsze staraj sie przed 22 - to taka zelazna zasada Nasza no i uwazaj na limity bo bah czuwa! Tego nie znałem Klienci BAHu rządzą  Wybacz bo cię nie rozumiem mam pokazać wyższe kwoty żebyś się podniecił  ?? Jak chcesz wiedzieć to mi chodziło o ako a nie o kwotę którą postawiłem gram dla zabawy a nie dla kasy  W tamtym roku wszedł mi kupon z kursem 648zł (18 meczy) więc proszę zlituj się nie sraj, wygrana może i mała ale za to radość większa niż z kuponu gdzie są 1-4 spotkania wygrane bo taki kupon to każdy głupek może wygrać  Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu  chociaż nie powiem niektórych to podnieca dwa, jedno spotkanie/a za tysiąc złotych wkleja tu żeby się pochwalić no i jest git masmix tylko z czego tu się cieszyć 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Teoretycznie mozesz tu wkleic wszystko bo nazwa jest "wklej se kuponika" .Ja bym dodał ciekawego w nazwie bo tak to kazdy badziew mozna tu wkleic. Jakis nowy bukmacher ? oferuje kursy w zł Cała reszta twojej wypowiedzi jest idiotyczna i nie wpisuj sie juz w tym temacie . A Bron Boze nie odpisuj na moj post 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jak chcesz wiedzieć to mi chodziło o ako a nie o kwotę którą postawiłem gram dla zabawy a nie dla kasy  W tamtym roku wszedł mi kupon z kursem 648zł (18 meczy) więc proszę zlituj się nie sraj, wygrana może i mała ale za to radość większa niż z kuponu gdzie są 1-4 spotkania wygrane bo taki kupon to każdy głupek może wygrać  Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu  chociaż nie powiem niektórych to podnieca dwa, jedno spotkanie/a za tysiąc złotych wkleja tu żeby się pochwalić no i jest git masmix tylko z czego tu się cieszyć   To trzeba było w kursie Euro atakować, miałbyś kilka razy więcej  Dobry jestes, piszesz ' Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu'Nic tylko pogratulować ..
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
18 meczy jak wlazlo to respekt, niezle SKILLS 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
każdemu się może zdarzyć zł nie chciałem dopisywać ale jakoś tak wyszło i wielcy hazardziści mnie pojechali 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
każdemu się może zdarzyć zł nie chciałem dopisywać ale jakoś tak wyszło i wielcy hazardziści mnie pojechali  nie przejmuj się  ja też w takie taśmy się bawię ale nie wklejam  tyle,że poniżej 1.40 kursów nie gram 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Teoretycznie mozesz tu wkleic wszystko bo nazwa jest "wklej se kuponika" .Ja bym dodał ciekawego w nazwie bo tak to kazdy badziew mozna tu wkleic. Jakis nowy bukmacher ? oferuje kursy w zł Cała reszta twojej wypowiedzi jest idiotyczna i nie wpisuj sie juz w tym temacie . A Bron Boze nie odpisuj na moj post  Pewnie dotarło to do ciebie, że jesteś głupkiem i się zasmuciłeś  Jak chcesz wiedzieć to mi chodziło o ako a nie o kwotę którą postawiłem gram dla zabawy a nie dla kasy  W tamtym roku wszedł mi kupon z kursem 648zł (18 meczy) więc proszę zlituj się nie sraj, wygrana może i mała ale za to radość większa niż z kuponu gdzie są 1-4 spotkania wygrane bo taki kupon to każdy głupek może wygrać  Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu  chociaż nie powiem niektórych to podnieca dwa, jedno spotkanie/a za tysiąc złotych wkleja tu żeby się pochwalić no i jest git masmix tylko z czego tu się cieszyć   To trzeba było w kursie Euro atakować, miałbyś kilka razy więcej  Dobry jestes, piszesz ' Takiego kuponu bym na pewno tu nie wkleił chociaż takie obstawiam wiadomo zawsze do przodu'Nic tylko pogratulować .. Z tym zawsze do przodu było zamierzone super tekst Krzynówka,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Dotarło  Do zobaczenia na innych forach gdzie kupony za 1 pln robia furore a kursy w zlotowkach wymiataja. Sorry tutaj over 18
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No ba 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Dotarło  Do zobaczenia na innych forach gdzie kupony za 1 pln robia furore a kursy w zlotowkach wymiataja. Sorry tutaj over 18 :D:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wy sie smiejecie z kombosow a mi takie cudo potrafilo 2 tygodnie temu w niemczech wejsc  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takiego jeszcze nie mam 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jakbyś Myszko_Miki w paincie dorobił do tej złotówki z dwa zera nikt by się nie śmiał
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Muszę wkleić jakiś kupon za złotówkę, najlepiej z wieloma pudłami. Ciekawe czy ze mnie też będą się śmieli? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka