|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przyznasz że kurs @29.00 rzadko się obstawia  Ja wiem że na ligi głowne, Centrebet przyjmuje grube stawki. Kłocić się nie będę bo nie ma o co - niech każdy obstawia tam gdzie chce (gdzie mu pozwalają  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przyznasz że kurs @29.00 rzadko się obstawia  Ja wiem że na ligi głowne, Centrebet przyjmuje grube stawki. Kłocić się nie będę bo nie ma o co - niech każdy obstawia tam gdzie chce (gdzie mu pozwalają  ) Nie no ja się nie chcę kłócić  Przecież to jest wymiana poglądów  Tylko wszyscy mówią "podobno" można grubo grać. Ja w ogóle rzadko gram piłkę nożną. A nie mówiąc już o "grubym graniu". Tylko tak sobie myślę. Że skoro można grać grubo duże ligi ( przecież mniejszych lig jest tam jak na lekarstwo) to czemu nie mogłem sobie zagrać za ok. 60€ HT/FT w "dużej lidze"? Kurs @29 jest problemem? No nie każdy chce grać Manchester United po @1,3 w meczu z jakąś miernotą ligi za 10000000€ Ja chciałem zagrać "podobno" śmieszną sumę jak na tego buka i mi nie dali... kupon mielił i mielił... aż mi go odrzucili Stan James "łyknął jak dziadek gorącą kluchę". Pozdr. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mit wysokich limitów w Centrebet został już obalony w temacie o tym buku. "Biorą więcej niż przeciętny buk" - z tym zdaniem można się jeszcze zgodzić, ale o tysiącach od dłuższego już czasu można zapomnieć - co nie znaczy, że nie zdarza im się przyjąć takiej stawki - ale zdarza dużo rzadziej niżby tego oczekiwali klienci, a przycięcie stawki do 50 euro na czołową ligę europejską nie jest tam wcale żadnym zaskoczeniem.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Vader, mamy opisać dokładnie jak się stało?  Zresztą przenieśmy dyskusję do właściwego tematu...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja tam dużą kasą nie obracam,więc limitami się nie przejmuje,a że wypłata na konto zlecona wczoraj doszła dziś,więc nie mam na co narzekać.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
OSTRZEŻENIE Polski support w betsafe żąda skanów dwóch domuentów ze zdjęciem przy weryfikacji, wiec prawdopodobnie chcą brać kredyty na konto weryfikowanych , gdyz dwa dokumenty potrzebne są własnie przy braniu kredytu z banku. Może mają układ z jakims pracownikiem z banku albo firmą kredytową!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
LOL Po pierwsze wystarczy 1 dokument gdziekowliek do weryfikacji konta, gdyz nie masz obowiazku posiadania 2. Po drugie nie ma zadnego banku ktory da ci kredyt TYLKO na postawie jakichs smiesznych skanów dowodów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
o to list jaki dostałem W związku ze zleconą Przez Panią/Pana wypłatą i koniecznością stosowania się przez nas do wymogów licencji, która nakłada na nas obowiązek potwierdzenia tożsamości klientów zgłaszających wypłatę, prosimy o przesłanie na adres [email protected] skanu obu stron dowodu osobistego i drugiego dowodu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy/paszportu) oraz dowolnego rachunku wystawionego na Pani/Pana dane (na przykład rachunku za prąd/ telefon itp.) Po otrzymaniu przez nas tych dokumentów zostanie Pani/Pan poinformowany o wyniku weryfikacji. Jednocześnie informujemy, że przesłane do nas skany dokumentów są przeglądane wyłącznie przez upoważniony do tego personel Betsafe.com i nie są udostępniane osobom trzecim zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, a po weryfikacji skany te są usuwane z systemu. Informujemy również, że weryfikacja jest przeprowadzana jednorazowo i przy kolejnej wypłacie nie będzie już konieczna. Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy dalszych sukcesów w Betsafe.com! Jakub Kostecki Support Team Po wysłaniu przeze mnie jednego dokumentu , wyraznie zażądano drugiego. Ja wiem że oficjalnie na podstawie skanów zadnego kredytu ni da się wziać w banku , ale ilosc agencji kredytowych i nieuczciwych pracowników jest naprawde spora w tym kraju
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
badz twardziel i nie wysylaj im!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
info dla pokerzystów od 3 lutego betsafe zmienia sieć na Ongame 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czyli o wypłacie z tego bka wiekszej kasy mozna zapomniec?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacał ktoś ostatnio? U mnie wisi wypłata zlecona 4 dni temu... Zawsze na 2-3 dzień była już na koncie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mi wypłacili bardzo szybko pond 10 tys. tylko ze grałem w kasynie. Kasa na moneybookers była po ok 4 godz 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
to jakie ty miales szczescie ze 10 tysiecy wygrales u nich w kasynie ?? moja najwieksza wyplata od buka to 500 zł :szok:
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
trafaiłem chyba na dobre dni . grałem sobie na jackpot6000 i dał mi kilka razy najwyższe wygrane  szkoda że na najmniejszej stawce grałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moja wypłata również dotarła na konto 
|
|