|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja bym brał bo nie zaleznie pierwsza czy druga połowa to czysty zysk 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy ktoś z Was kto ma neostrade też nie może grać w pokera? Chce siąść do stołu i wyskakuje mi komunikat w takim stylu "Twoje miejsce jest w tej chwili niedostępne." Nie wiecie o co może w tym chodzić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Złóż dwa potrójne kupony - za drugi możesz otrzymać zwrot!
W tym tygodniu czeka nas decydująca faza 1/8 finałów Ligi Mistrzów oraz Pucharu UEFA. Czy Inter będzie w stanie przetrwać burzę jaką szykuje im United a Liverpool zdoła powstrzymać na Anfield Real Madryt? Co przyniosą nam spotkania Pucharu?
Oto jak skorzystać z promocji:
1. Złóż dwa potrójne kupony za stawkę minimum 40 PLN / max 80 PLN, zawierające wyłącznie zakłady proste 1-X-2 na spotkania Ligi Mistrzów i/lub Pucharu UEFA rozgrywane w tym tygodniu. 2. Jeżeli przegrasz swój drugi potrójny kupon - my zwrócimy Ci zainwestowaną w niego stawkę, aż do 60 PLN.
Przykład: 1 Potrójny Kupon: Wygrane Arsenal, Inter i Porto (min stawka 40 PLN). 2 Potrójny Kupon:Remis Juventus-Chelsea i wygrane Hamburg oraz Villareal (min stawka 40 PLN). Jeżeli Twój drugi potrójny kupon okaże się przegrany - my zwrócimy Ci zainwestowaną w niego stawkę, aż do 60 PLN.
Przepisy & Warunki na stronie Expekt Czy zwrot za 2 kupon jest automatyczny? Bo nie pamiętam, a ostatnio z tym "automatyzmem" zwrotu było w moim przypadku różnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem dzisiaj w maksymalnym szoku. Zostałem potraktowany jak ostatni gówniarz!!!. Wpłaciłem pieniądze poprzez Przelew24 o godzinie 8 jest już 11:52 do tej chwili nie mam środków na koncie. Pisałem dwa razy do supportu i zero odpowiedzi. Nie wiem co to są za standardy!!!. Nigdzie takich nie spotkałem!!!. Jestem już klientem od dawna i myślę, że szacunek takim ludziom się należy. Kiedyś kuszono mnie abym wrócił bonusami, choć miałem konto już dłuższy czas. A dzisiaj nie ma kontaktu z supportem nie ma pieniądzy choć wpłacone. Za trzy godziny zaczyna się moje spotkanie. Jeśli do tej pory nie zostanie rozwiązany mój problem to nigdy więcej już nie zagram w Expekcie. Dramatyczna jest chyba sytuacja tego buka, bo tak ludzi się nie traktuje!!!. Jestem wkurzony na maksa!!!.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz proponuja hokejowy bonus 20zł. Super kasa i obrot 5 czy tam 6 krotny  Nie wyglupialiby sie z takimi promocjami..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jestem dzisiaj w maksymalnym szoku. Zostałem potraktowany jak ostatni gówniarz!!!. Wpłaciłem pieniądze poprzez Przelew24 o godzinie 8 jest już 11:52 do tej chwili nie mam środków na koncie. Pisałem dwa razy do supportu i zero odpowiedzi. Nie wiem co to są za standardy!!!. Nigdzie takich nie spotkałem!!!. Jestem już klientem od dawna i myślę, że szacunek takim ludziom się należy. Kiedyś kuszono mnie abym wrócił bonusami, choć miałem konto już dłuższy czas. A dzisiaj nie ma kontaktu z supportem nie ma pieniądzy choć wpłacone. Za trzy godziny zaczyna się moje spotkanie. Jeśli do tej pory nie zostanie rozwiązany mój problem to nigdy więcej już nie zagram w Expekcie. Dramatyczna jest chyba sytuacja tego buka, bo tak ludzi się nie traktuje!!!. Jestem wkurzony na maksa!!!. W wieszosci takich przypadkow wina lezy po stronie serwisu Przelewy 24.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem dzisiaj w maksymalnym szoku. Zostałem potraktowany jak ostatni gówniarz!!!. Wpłaciłem pieniądze poprzez Przelew24 o godzinie 8 jest już 11:52 do tej chwili nie mam środków na koncie. Pisałem dwa razy do supportu i zero odpowiedzi. Nie wiem co to są za standardy!!!. Nigdzie takich nie spotkałem!!!. Jestem już klientem od dawna i myślę, że szacunek takim ludziom się należy. Kiedyś kuszono mnie abym wrócił bonusami, choć miałem konto już dłuższy czas. A dzisiaj nie ma kontaktu z supportem nie ma pieniądzy choć wpłacone. Za trzy godziny zaczyna się moje spotkanie. Jeśli do tej pory nie zostanie rozwiązany mój problem to nigdy więcej już nie zagram w Expekcie. Dramatyczna jest chyba sytuacja tego buka, bo tak ludzi się nie traktuje!!!. Jestem wkurzony na maksa!!!. Jaki szacunek ....  ,grałem u nik 3 lata to był moj pierwszy buk w przygodzie z zakładami online .wszsytko było pieknie do czasu .Do puki nie zacząłem osiągać jakiś zysków  .Pojawiły się odmowy przyjęcia zakładów ,rozbijanie zakładów ,limity ..obecnie max 60zl na kupon max dubel  (taki limit mam na wszelaki hokej w expekcie  ). Rozliczanie zakładów nawet 24h po i zakończeniu co mnie wkur...ło bardzo . No i w koncu przegięcie pały jak zaczeły ginąć kupony które zagrałem z historii .. stało się to 3 razy .Postawiłem kupon zakład przyjety ,kasa z konta pobrana ,a w histori zakładów nie ma nic  .I mogłem sobie pisać do supportu ..odzewu zero umoczyłem w ten sposób 480zl  . Odpisali mi łaskawie po 2 kilku tyg. ze mieli awarie ,błąd w systemie za co przepraszają  ... ale kasy oddać nie mogą bo nie ma dowodów czy zawarłem takowe zakłady ..:D paranoja
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja wpłaciłem dzis ok 9 rano i po jakis 20 min miałem kasę(tez wpłacałem przez przelewy 24).Co do limitów to jakies tez mi tam dali,ale jak cos to gram grubiej u innych:D Ostatnio jak w kilka tygodni wygrałem ok 11 tysięcy to kupony miałem poddawane pózniej kilkuminutowej weryfikacji<lol>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szybkość rozliczania kuponów w expecie katastrofalna!!! Zakłady live rozliczają w czasie im dowolnym od 10min do 4h od zakończenia! Zwykłe mecze to samo. Nie wiem jak ale mogliby to usprawnić! Czasem widnieje że kupon wygrany rozliczony ale kasy na koncie nie ma dopisanej. Może wypowie się ekspert Expekta będący na tym forum czy robią w coś kierunku poprawy tego strasznie denerwującego problemu???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wina leżała po stronie mojego banku. Powiedziałem telefonicznie co myślę o ich Przelewach 24, bo pani próbował mi wmówić, że bank może zrobić depozyt do Przelewów 24 nawet w poniedziałek. Okazało się, że można, ale po 12 h miałem pieniądze i w Expekcie i jeszcze jednym buku. Dzięki tak działającemu bankowi i Przelewom oraz bukom kasa było dopiero o 17:30 a wpłacałem o 8:00 rano. To już chyba parodia. W każdym razie pieniądze choć po walce i boju dotarły do Expekt to błyskawicznie wypłaciłem. Ze strony supportu nie było żadnego zainteresowania. Dwa e-maile i nic. Ciężko zrozumieć, że Expekt ma nadal tak dobrą markę. Support jest dla klient a nie klient dla supportu. W każdym bądź razie nie będę grał w Expekcie i odradzam to innym.
A morał z dzisiaj jak się zadzwoni i opierdzieli swój bank to nawet są efekty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi tez nie opdisywali jak upominalem sie o bonus no i nie dali oczywiscie. tez juz nie wplace do nich, a byli zawsze u mnie na 1 miejscu. odpisali chyba na 10 emaila i to w bardzo niemilym tonie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może wypowie się ekspert Expekta będący na tym forum czy robią w coś kierunku poprawy tego strasznie denerwującego problemu??? on tylko potrafi wkleil promocje ze dostaniesz bonus az 20 zeta ale musisz go obrocic 10 razy po kursie 1.8 ( przyklad) 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
przy tym bonusie powitalnym bonus + depozyt ma być obrócony po kursie @1.5, ale AKO ma mieć kurs @1.5 czy każde zdarzenie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
super, dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coraz bardziej żałosny jest ten buk - limity i odrzutki non stop. Śmieszni są ... 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam,
Zmieniły się warunki obrotu nagród sponsorowanych przez firmę Expekt na forach bukmacherskie. Teraz należy obrócić nagrodę pięciokrotnie w zakładach bukmacherskich z kursem min. 1.50 (AKO)
@damianki Rozliczanie zakładów zależy od dyscypliny sportu i ligi. Oczywiście w miarę możliwości staramy się maksymalnie skracać czas rozliczania zakładów i myślę że w przyszłości będzie to usprawnione.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Porzadny buk gdy nie obracam zadnym bonusem zawsze tu gram fajny design wszystko czytelne no i wyplata na konto w jeden dzien!!! BRAWO !!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Porządny buk ....tylko że limituje tak że szkoda słów...na dłuższą metę nie do gry, zresztą każdy znich woli tylko jak się topi...zobaczymy co zrobi Tobet bo zapowidają że nie będą limitować kont graczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy to prawda,że doszło do zmiany właściciela?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|