|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Zapewne większość z Was kombinuje jakby tu coś podjeść, przekąsić, wrzucić na ząb. Ja tak mam  Nie mogę z tym wygrać, dlatego znalazłem sobie jako przekąskę: marchewkę  Przynajmniej nie szukam słodyczy po szafkach, ani innego badziewia z biedronki. Tyle, że taka marchew pewnie niedługo mi się znudzi(póki co daję radę tak 2 tygodnie)  macie jakieś skuteczne zdrowe przekąski? nie pisać mi o piwie 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
nie będę oryginalny - jabłka 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ze zdrowych  to najczesciej Lays,Wedel truskawkowy czasami Grzesiek 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Te wafle ryżowe firmy Sonko (szczególnie z solą morską) są świetne: http://www.sonko.pl/x.php/1,26/Wafle-ryzowe.htmlLepszego zapychacza nie znam. 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
[ Linked Image] Mały głód nie ma szans 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
dużo węglowodanów  jaki to ma posmak? suche wióry?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kawa, woda niegazowana, gorące kubki bez makaronu
wpieprzać słodkie jogurty to jak słodycze, podobnie paluszki, herbatniki itp. a tu chyba chodzi o to żeby zapchać żołądek ale nie utyć
|
|
|
|
|
|
|
Trochę tak, a czy dużo węglowodanów to nie wiem... bo większość tego to samo powietrze.  A żeby zjeść 100 gram tego to trzeba całą paczkę wsunąć... 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
suchary 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jem juz chyba od kilku lat rzodkiewke, jem i jem, i od czasu do czasu zastanawiam sie czy nie ma w niej czegos uzalezniajacego bo teraz to i 9-10 peczkow dziennie, fakt czasami tylko 4, ale ciagle mam ochote sobie zjesc dobra, swieza, soczysta rzodkieweczke...
Zastanawiam sie jeszcze przy tym jakie skutki moga byc jedzac za duzo, bo cos ostatnio pobolewa mnie wlasnie zoladek, niby dla mnie rzodkiewka nie jest wcale ostra ale zdaje sobie sprawe ze jedzac za duzo moge sobie tez szkodzic...
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Conrad dobrze pisze . Ja tego nie jadam (moze z raz probowalem),ale sprzedaja sie bardzo te wafle ryzowe .Ogolnie hitem sa podplomyki i sadze,ze tez jest to dobry i smaczny zapychacz 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Owoce, warzywa - oczywiście wszystko surowe  Jest tego od groma zależy co kto lubi. Ponadto orzeszki niesolone, wszelkiego rodzaju nieprzetworzone ziarna, migdały, pistacje et cetera et cetera  Generalnie polecam jedzenie rzeczy nieprzetworzonych i tych w których składnikiem dominującym nie jest tłuszcz czy cukier prosty choć jak wiadomo to te związki najlepiej gaszą głód 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Llama a co znowu setke przekroczyles? bo ja przekroczylem  odzywiam sie warzywami oraz owocami przez ponad 3 tygodnie i szybko under, jednak dochodze do wniosku ze nie po to jestesmy na szczycie drabinki aby nie jesc miesa 
|
|
|
|
|
|
|
kawa, woda niegazowana, gorące kubki bez makaronu
wpieprzać słodkie jogurty to jak słodycze, podobnie paluszki, herbatniki itp. a tu chyba chodzi o to żeby zapchać żołądek ale nie utyć a może tak by od kompa odejść,spacerek z 10km, ? 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
On ma w dupie być zapychaczem  Szklanka wody i 15 minut wstrzymania, nie zawsze zdaje egzamin ale mi pomaga bo od pewnego czasu musiałem zwiększyć kontrolę tego co jem 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Proponuję dietę Kwaśniewskiego ,łatwo można znależć co ijak w internecie ,po trzech tygodniach brzuszek spadł mi na zero i powróciłem do swojej wagi jedząc tłusto i do syta ,samopoczucie wyśmienite ,sprawdziłem godne polecenia najważniejsze przestrzegać tabeli tłuszcz a weglowodany
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Trochę tak, a czy dużo węglowodanów to nie wiem... bo większość tego to samo powietrze. A żeby zjeść 100 gram tego to trzeba całą paczkę wsunąć...  Myślisz, że to problem dla prawdziwego mężczyzny?  Llama a co znowu setke przekroczyles? bo ja przekroczylem  odzywiam sie warzywami oraz owocami przez ponad 3 tygodnie i szybko under, jednak dochodze do wniosku ze nie po to jestesmy na szczycie drabinki aby nie jesc miesa  Mam remont i nie mogę wagi znaleźć  ale po kontuzji trochę zarosłem  rowerek i sztanga póki co dają radę, ale trzeba jeszcze ten bebech nienażarty nie na żarty czymś zapchać  Kefir? nie chcę spędzić wiosny na desce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest tylko jeden sposob, by nie podjadac. 1)3 x dziennie posilek o STALEJ porze ,sniadanie dosc obfite, normalny obiad i mala kolacja Wazne jest jesc POWOLI. Sam tego nie potrafie, musze to sobie ciagle przypominac ,ale powolne wcinanie daje dobre efekty. Mija glod ,odstawiam talerz i nie dojadam wiecej, nawet gdy bardzo smaczne 2)Pomiedzy posilkami, gdy dopada glod - woda niegazowana ,kubek wolno wypity, czasem jablko, truskawki i wlasnie marcheweczka (mniam ) Orzechy, ziarna ,kefiry.....zly pomysl ,chyba ,ze ktos ma obstrukcje 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
amkwish prawie w 100 % się z Tobą zgodzę
prawie, bo lepiej jeść 5 mniejszych posiłków (te 3 co wymieniles + mały podwieczorek i małe drugie śniadanie)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|