Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 6 1 2 3 4 5 6
Joker
Joker
Powtórżę za doktorem : jedz śniadanie jak król , obiad jak książę , kolację jak żebrak i żadnych zapychaczy między tymi posiłkami.
Każdy zapychacz jest szkodliwy , bo rozpycha Ci żołądek i w rezultacie coraz więcej go potrzebujesz , a nawet od marchewki mozesz przytyć kiedy jesz ją w dużych ilościach , żadnych zapychaczy więc chybam że chcesz wyglądać jak zawodnik sumo. Pisze Ci te słowa facet , który się sam kiedyś nieżle zapychał , głownie piwem co gorsza, ale powiedział sobie stop i już nie ma z tym problemów , w rezultacie spadlem ze 125 kg do 92 kg obecnie smile

POZDRO
ELDO

Bonus: Unibet
Ana <3
Ana <3
Ja tam wolę:
Śniadanie jedz sam,obiadem podziel się z przyjacielem,a kolację oddaj wrogom.

wink

tak, wszystko ładnie pięknie, a żreć się chce mad

Originally Posted by ELDORADO
Powtórżę za doktorem : jedz śniadanie jak król , obiad jak książę , kolację jak żebrak i żadnych zapychaczy między tymi posiłkami.
Każdy zapychacz jest szkodliwy , bo rozpycha Ci żołądek i w rezultacie coraz więcej go potrzebujesz , a nawet od marchewki mozesz przytyć kiedy jesz ją w dużych ilościach , żadnych zapychaczy więc chybam że chcesz wyglądać jak zawodnik sumo. Pisze Ci te słowa facet , który się sam kiedyś nieżle zapychał , głownie piwem co gorsza, ale powiedział sobie stop i już nie ma z tym problemów , w rezultacie spadlem ze 125 kg do 92 kg obecnie smile

POZDRO
ELDO

I co,może piwa nie pijasz? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
SIEMIE LNIANE smile

Zalewasz to woda i wypijasz. Zdrowe (blonnik), nietuczace, a pecznieje w zoladku, wiec zabija glod. No i stolczyk zwarty, ale to efekt dlugoterminowy.

Joker
Joker
Originally Posted by forty

POZDRO
ELDO

Piję , tylko od czasu do czasu raz na pare tygodni i w zasadzie tylko niepasteryzowane polecam "Żywe piwo" no i Śpiż u mnie we Wrocku inne przestało mi już podchodzić, ostatnio zmogłem wręcz na siłę 2 butelki Zubra bedąc w towarzystwie , kiedys takich i po 10 potrafiłem w siebie wlewać , ale wtedy żołądek miałem rozepchany przez takie właśne rózne zapychacze laugh .

I co,może piwa nie pijasz? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Żołądkowa gorzka

Z
zxp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
hmm nie wiem ja zakupilm a aptece taki bio blonnik z ananasem i mozna tego zjesc z 10 tabsow niby ma takie dzialanie ze zapycha calkowicie zoladek tzn pecznieje i faktycznie nie podzeram nic nie wiem czy na kazdego to bedzie dzialac jak na mnie, bo szwagierka mowi ze nie dziala na nia tongue , aa noi od kwietnia wrzucam wersje hardcore tzn termogeny po nich uczucie glodu znika smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
paznokcie ew. cała ręka

old hand
old hand
zamiast słodkosci wrzucamy na ząb serek wiejski do tego kilkanascie pompek i zamieniamy tluszcz na miesnie:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Linked Image]

Jestem od tego uzależniony. Codziennie kilkanaście razy biegam do kuchni żeby sobie takie pieczywko zjeść, a jak braknie to mnie cholera bierze laugh W sumie to nie jest dobre, ale zawsze sobie ziarna z tego wyjadam a później zjadam resztę laugh Niekiedy paczka na dzień zejdzie.

Tenis Trader
Tenis Trader
Najlepiej nie zapychać lodówki i szafek rzeczami, po których zjedzeniu mamy wyrzuty sumienia wink

Ja polecam gumę do żucia. Puki ma smak żal ją wyrzucać, a jak już straci smak to biorę kolejną laugh

Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
zjesz paczke gofrów z lidla to gwarantuje Ci że przez najbliższe pare godzin nie zjesz nic wink

smaczne są smile a jak uzupełniją ... mmm...jakos 2.99 kosztują jest ich z 16 w paczce tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

fajny temat.
tutaj jak w przypadku papierosów, chodzi przecież o silną wolę i samozaparcie i podobnie jak z papierosem głód przychodzi, ale gdy się wytrzyma, zaraz mija. najlepiej w takim momencie wypić właśnie szklankę wody. gdy jemy, tak jak ktoś wspomniał, najlepiej robić to jak najwolniej, oszukamy głowę.

autor jednak chciał coś na ząb.
polecam

szczypiorek no i pomidorek. grin
[Linked Image] [img21.imageshack.us]

Szczypior,to jest genialna przekąska.
Ja tam jem kiedy chcę, a często chcę.A szczypiorek,plus chleb na miodzie,plus masełko,plus szczypta soli -niebo w gębie.

Joker
Joker
Ja tam jem kiedy chcę, a często chcę.A szczypiorek,plus chleb na miodzie,plus masełko,plus szczypta soli -niebo w gębie.

forty , a masz problem z nadwagą ? smile

forty , a masz problem z nadwagą ? smile

Zimą zawsze,ale jak przychodzi wiosna w ciagu miesiąca sie odradzam smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
25% ludzi ma skłonność do tycia

jak już schudną to muszą się pilnować do końca życia, smutna prawda, ja niestety należę do tej grupy i... właśnie zaczynam się odchudzać po kolejnym roztyciu się frown

Originally Posted by Nirtz

jak już schudną to muszą się pilnować do końca życia, smutna prawda, ja niestety należę do tej grupy i... właśnie zaczynam się odchudzać po kolejnym roztyciu się frown

warunek podstawowy-musisz odejść od komputera smile

Joker
Joker
Originally Posted by Nirtz

warunek podstawowy-musisz odejść od komputera smile

to tak jakbyś próbował odciagnąć niemowlę od karmiącej matki grin wink

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
dużo wody gazowanej

chałwa

Strona 2 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, aker, Sensei), 1,045 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,936
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025