|
|
Joker
|
|
Joker
Powtórżę za doktorem : jedz śniadanie jak król , obiad jak książę , kolację jak żebrak i żadnych zapychaczy między tymi posiłkami. Każdy zapychacz jest szkodliwy , bo rozpycha Ci żołądek i w rezultacie coraz więcej go potrzebujesz , a nawet od marchewki mozesz przytyć kiedy jesz ją w dużych ilościach , żadnych zapychaczy więc chybam że chcesz wyglądać jak zawodnik sumo. Pisze Ci te słowa facet , który się sam kiedyś nieżle zapychał , głownie piwem co gorsza, ale powiedział sobie stop i już nie ma z tym problemów , w rezultacie spadlem ze 125 kg do 92 kg obecnie  POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Ja tam wolę: Śniadanie jedz sam,obiadem podziel się z przyjacielem,a kolację oddaj wrogom.  tak, wszystko ładnie pięknie, a żreć się chce 
|
|
|
|
|
|
|
Powtórżę za doktorem : jedz śniadanie jak król , obiad jak książę , kolację jak żebrak i żadnych zapychaczy między tymi posiłkami. Każdy zapychacz jest szkodliwy , bo rozpycha Ci żołądek i w rezultacie coraz więcej go potrzebujesz , a nawet od marchewki mozesz przytyć kiedy jesz ją w dużych ilościach , żadnych zapychaczy więc chybam że chcesz wyglądać jak zawodnik sumo. Pisze Ci te słowa facet , który się sam kiedyś nieżle zapychał , głownie piwem co gorsza, ale powiedział sobie stop i już nie ma z tym problemów , w rezultacie spadlem ze 125 kg do 92 kg obecnie  POZDRO ELDO I co,może piwa nie pijasz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SIEMIE LNIANE  Zalewasz to woda i wypijasz. Zdrowe (blonnik), nietuczace, a pecznieje w zoladku, wiec zabija glod. No i stolczyk zwarty, ale to efekt dlugoterminowy.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Powtórżę za doktorem : jedz śniadanie jak król , obiad jak książę , kolację jak żebrak i żadnych zapychaczy między tymi posiłkami. Każdy zapychacz jest szkodliwy , bo rozpycha Ci żołądek i w rezultacie coraz więcej go potrzebujesz , a nawet od marchewki mozesz przytyć kiedy jesz ją w dużych ilościach , żadnych zapychaczy więc chybam że chcesz wyglądać jak zawodnik sumo. Pisze Ci te słowa facet , który się sam kiedyś nieżle zapychał , głownie piwem co gorsza, ale powiedział sobie stop i już nie ma z tym problemów , w rezultacie spadlem ze 125 kg do 92 kg obecnie  POZDRO ELDO Piję , tylko od czasu do czasu raz na pare tygodni i w zasadzie tylko niepasteryzowane polecam "Żywe piwo" no i Śpiż u mnie we Wrocku inne przestało mi już podchodzić, ostatnio zmogłem wręcz na siłę 2 butelki Zubra bedąc w towarzystwie , kiedys takich i po 10 potrafiłem w siebie wlewać , ale wtedy żołądek miałem rozepchany przez takie właśne rózne zapychacze  . I co,może piwa nie pijasz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm nie wiem ja zakupilm a aptece taki bio blonnik z ananasem i mozna tego zjesc z 10 tabsow niby ma takie dzialanie ze zapycha calkowicie zoladek tzn pecznieje i faktycznie nie podzeram nic nie wiem czy na kazdego to bedzie dzialac jak na mnie, bo szwagierka mowi ze nie dziala na nia  , aa noi od kwietnia wrzucam wersje hardcore tzn termogeny po nich uczucie glodu znika 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zamiast słodkosci wrzucamy na ząb serek wiejski do tego kilkanascie pompek i zamieniamy tluszcz na miesnie:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Jestem od tego uzależniony. Codziennie kilkanaście razy biegam do kuchni żeby sobie takie pieczywko zjeść, a jak braknie to mnie cholera bierze  W sumie to nie jest dobre, ale zawsze sobie ziarna z tego wyjadam a później zjadam resztę  Niekiedy paczka na dzień zejdzie.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Najlepiej nie zapychać lodówki i szafek rzeczami, po których zjedzeniu mamy wyrzuty sumienia  Ja polecam gumę do żucia. Puki ma smak żal ją wyrzucać, a jak już straci smak to biorę kolejną 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
zjesz paczke gofrów z lidla to gwarantuje Ci że przez najbliższe pare godzin nie zjesz nic  smaczne są  a jak uzupełniją ... mmm...jakos 2.99 kosztują jest ich z 16 w paczce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajny temat. tutaj jak w przypadku papierosów, chodzi przecież o silną wolę i samozaparcie i podobnie jak z papierosem głód przychodzi, ale gdy się wytrzyma, zaraz mija. najlepiej w takim momencie wypić właśnie szklankę wody. gdy jemy, tak jak ktoś wspomniał, najlepiej robić to jak najwolniej, oszukamy głowę. autor jednak chciał coś na ząb. polecam szczypiorek no i pomidorek. [Linked Image] [ img21.imageshack.us]
|
|
|
|
|
|
|
Szczypior,to jest genialna przekąska. Ja tam jem kiedy chcę, a często chcę.A szczypiorek,plus chleb na miodzie,plus masełko,plus szczypta soli -niebo w gębie.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Szczypior,to jest genialna przekąska. Ja tam jem kiedy chcę, a często chcę.A szczypiorek,plus chleb na miodzie,plus masełko,plus szczypta soli -niebo w gębie. forty , a masz problem z nadwagą ? 
|
|
|
|
|
|
|
Szczypior,to jest genialna przekąska. Ja tam jem kiedy chcę, a często chcę.A szczypiorek,plus chleb na miodzie,plus masełko,plus szczypta soli -niebo w gębie. forty , a masz problem z nadwagą ?  Zimą zawsze,ale jak przychodzi wiosna w ciagu miesiąca sie odradzam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25% ludzi ma skłonność do tycia jak już schudną to muszą się pilnować do końca życia, smutna prawda, ja niestety należę do tej grupy i... właśnie zaczynam się odchudzać po kolejnym roztyciu się 
|
|
|
|
|
|
|
25% ludzi ma skłonność do tycia jak już schudną to muszą się pilnować do końca życia, smutna prawda, ja niestety należę do tej grupy i... właśnie zaczynam się odchudzać po kolejnym roztyciu się  warunek podstawowy-musisz odejść od komputera 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
25% ludzi ma skłonność do tycia jak już schudną to muszą się pilnować do końca życia, smutna prawda, ja niestety należę do tej grupy i... właśnie zaczynam się odchudzać po kolejnym roztyciu się  warunek podstawowy-musisz odejść od komputera  to tak jakbyś próbował odciagnąć niemowlę od karmiącej matki 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
dużo wody gazowanej
chałwa
|