Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 18 1 2 7 8 9 10 11 17 18
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Heyah - 25 gr/min

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W tym momencie przy przenoszeniu numeru klient musi zaplacic swojej sieci oplate w wysokosci 50, (orange 61) zlotych. Play odda te pieniedze. Przez 3 miesiace konto klienta bedzie doladowywane 20 zlotymi. Dodatkowo dla przenoszacych do abo beda dodatkowe minuty do wszystkich albo comiesieczny rabat

Aktualnie startery Fresh schodza ja swieze buleczki

Bardzo duzo klientow przechodzi z orange i plusa do playa a w najbliszym miesiacu podejrzewam ze jeszcze sie to zwiekszy. Bedzie mozliwosc juz przy pierwszej wizycie w salonie podpisania umowy, kupna telefonu i otrzymania na czas przenoszenia(1,5 miesiaca jesli chodzi o abo) tymczasowego numeru Play

Dodatkowo niedlugo inne sieci beda musialy wyrownac stawki za polaczenia miedzysieciowe. Zgodnie z jakas tam dyrektywa UE. Skonczy sie 49gr do wszystkich, a do Playa 72gr.

Bardzo korzystna jest tez umowa bez telefonu. Za wyzszy abo placi sie jak za nizszy. Czyli w one play 45 dostaje sie 100 minut do wszystkich + 500 do playa i na stacjonarne a placi sie 25 zlotych. Wychodzi 25gr/min do wszystkich. Umowa tylko na 18 miesiecy

veteran
veteran
Originally Posted by micha$
Heyah - 25 gr/min

to tutaj porównanie tej stawki:

[Linked Image] [fotosik.pl]

sms-y:

długość ważności konta połączeń wychodzących przy doładowaniach:

Uprzedzę ewentualne pytania - tak jestem koordynatorem Play-a od pre paid-a ooo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
HTC Touch HD odchodzi do lamusa! Toshiba TG01 bije go na glowe shocked 1GHz procek, gigantyczny ekran, niespelna centymetr grubosci, minimalistyczny design. Przezajebisty device!! Radze juz odkladac kase.
Jezu, ale to cegła musi być! Rozdzielczość taka sama jak w THD a ekran nie dość, że większy to jeszcze mniejszy % powierzchni całego urządzenia zajmuje. Oprócz tego gorszy aparat (w sensie rozdzielczości, nie wiem czy jest dioda, jeśli tak to na plus w porównaniu, w przeciwnym razie na minus) i dramatycznie cienka bateria (1000 mAh w porównaniu do i tak raczej kiepskiej 1350 w HD?). Suma sumarum - nie ma się czym podniecać. Chyba, że ktoś bierze udział w programie NASA i potrzebuje dużej mocy obliczeniowej grin

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Wyjdzie pewnie druga wersja tego phona, ktora bedzie miala to co brakuje pierwszej wersji.. trzeba sobie nabic troche $ na konta wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Lamer
Heyah - 25 gr/min

to tutaj porównanie tej stawki:

sms-y:

długość ważności konta połączeń wychodzących przy doładowaniach:

[IMG]http://

images37.fotosik.pl/83/99ec3aa7449adc6em.jpg[/IMG]
[fotosik.pl]

To kim jestes ,bo nie wiem?

Uprzedzę ewentualne pytania - tak jestem koordynatorem Play-a od pre paid-a ooo

old hand
old hand
Bardzo korzystna jest tez umowa bez telefonu. Za wyzszy abo placi sie jak za nizszy. Czyli w one play 45 dostaje sie 100 minut do wszystkich + 500 do playa i na stacjonarne a placi sie 25 zlotych. Wychodzi 25gr/min do wszystkich. Umowa tylko na 18 miesiecy

Zaciekawila mnie ta oferta, jednak na stronie nic nie widze o 500 minutach do sieci i na stacjonarne.. mozna cos wiecej na ten temat ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Który z tych telefonów byście polecali:
SE k800i
Samsung u800
Nokia 6300
SE W880i

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Ramzes
Który z tych telefonów byście polecali:
SE k800i
Samsung u800
Nokia 6300
SE W880i

zależy do jakich celów ma służyć smirk

C
addict
addict
C Offline
jakis telefon z internetem typu iphone udzwignal by gre na poker roomie ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak w końcu będzie java to na pewno uciągnie, ponoć ma być dostępna z nowym oprogramowaniem, które też ma podobno niedługo wyjść. Zawsze możesz sprawdzić, czy firma bukmacherska nie ma swojego programu na iPhone, który daje możliwość grania, ja mam jakiegoś tam pokera, gram z ludźmi z innych krajów, ale nigdy nie sprawdzałem, czy jest możliwość gry za kasę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam,

chciałbym zakupić dobry telefon. Moje wymagania:

- szybki dostęp do neta (wiadomo po co, obsługa serwisów bukmacherskich, livescore etc.)

- mocna bateria

- w miarę dobry aparat

- odtwarzacz mp3 'w tle'

W telefonach szczerze mówiąc pogubiłem się jakieś 2lata temu wink czy tu też, podobnie jak w zwykłych komputerach, mamy już do wyboru różnego rodzaju procesory i inne cuda, które by ewentualnie przyśpieszały pracę telefonu? grin

Ostatnio reklamowany jest model G1 z Google, miał ktoś z takim do czynienia?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W G1 nie ma windowsa, przez co, w Polsce, będzie dość uciążliwy
- nawigacja - google (ciągłe łączenie z netem = koszty),
- muzyka - itunes = koszty
itd...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W G1 nie ma windowsa, przez co, w Polsce, będzie dość uciążliwy
confused

- nawigacja - google (ciągłe łączenie z netem = koszty),
- muzyka - itunes = koszty
itd...

Co ma Apple'owski iTunes do G1? confused Z google tez nikt mu nie kaze korzystac, wiec nie wiem o jakim ciaglym laczeniu z netem piszesz...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O takim łączeniu, gdy np. zechcesz skorzystać z nawigacji GPS. Nie zainstalujesz tam normalnego programu, będziesz mógł korzystać tylko z internetowych serwisów. A to oznacza ciągłe połączenie z netem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na iPhone jest juz dostepna nawigacja z własnymi mapami i nie trzeba się łączyć z google za każdym razem. Muzyka ? iTunes, koszty ? a kto Ci każe kupowac muzyke z iTunes, nie masz wlasnych mp3 na kompie ? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I powiedz mi jeszcze, że ta nawigacja jest bezpłatna i nie łamie zasad korzystania z iPhona...

U
u Offline
old hand
u
old hand
U Offline
Originally Posted by _Korver_
Witam,

chciałbym zakupić dobry telefon. Moje wymagania:

- szybki dostęp do neta (wiadomo po co, obsługa serwisów bukmacherskich, livescore etc.)

- mocna bateria

- w miarę dobry aparat

- odtwarzacz mp3 'w tle'

W telefonach szczerze mówiąc pogubiłem się jakieś 2lata temu wink czy tu też, podobnie jak w zwykłych komputerach, mamy już do wyboru różnego rodzaju procesory i inne cuda, które by ewentualnie przyśpieszały pracę telefonu? grin

Ostatnio reklamowany jest model G1 z Google, miał ktoś z takim do czynienia?

Nokia E55. Ale chyba jeszcze nie jest dostępna na rynku.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z tego co wiem to z G1 sprawa wyglada tak:

G1 wrzuca wszystkie dane z telefonu na serwery googla. Z jednej strony jest tworzona kopia zapasowa z drugiej traci sie prywatnosc danych. No i do umieszczania i aktualizowania danych jest konieczne laczenie z netem, co G1 robi bez naszej wiedzy. Tak wiec konieczny jest pakiet danych do korzystania z netu bo inaczej mozna zaplacic spore rachunki

No i G1 nie korzysta ze sklepu appla (itunes/app store) tylko ze swojego wlasnego na ktorym malo co jeszcze jest.

Do uzywania netu to dla mnie mimo innych oczywistych wad najlepszy jest jednak iphone. Na drugim miejscu stawialbym HTC Touch HD

Strona 9 z 18 1 2 7 8 9 10 11 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, cigar), 1,953 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,462
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025