|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
nieaktualne, załatwiłem na infolinii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raiders_ - Twoja żona ma obowiązek podać aktualne dane bankowi. Tak samo zresztą innej instytucji. no ale adres zamieszkania ma ten sam co obecnie , zmieni sie tylko nazwisko i seria dowodu osobistego . No nic jak juz bedzie miała dowód to bedziemy dzwonic na infolinie ... tylko ze nie zawsze sie tam trafi na kogos kumatego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze można poprosić o managera/przełożonego - oni mają większą wiedzę i doświadczenie.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
A mam pytanie po jakim czasie mozna sie ubiegac o zwiekszenie limitu na karcie kredytowej? Od czego to zalezy, ta zdolnosc do wiekszego limitu? Moje zarobki srednio utrzymuja sie na tym samym poziomie co podczas wyrabiania karty.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Właśnie dostałem list wraz z umową na karte kredytową na podstawie historii konta.Nigdy sie nei interesowałem ową karta ale jak daja to sie bierze  czy karta kredytową mogę płacić tylko w sklepach czy moge zrobić w bankomacie debet itp ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mario_ - jeżeli obroty masz na tym samym poziomie i nie zalegałeś ze spłatami to wiele Ci nie podniosą. Emxx - możesz płacić w sklepie i wypłacać w bankomacie. Z tym, że w bankomacie zapłacisz prowizję, także średnio się opłaca. Na Twoim miejscu nie brałbym karty kredytowej - wg mnie KK to zło 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Micha$ za co jest pobierana prowizja przy wypłacie $ z bankomatu i ile wynosi ta prowizja.
Jesli wyplace KK pieniądze z bankomatu zwolnionym z oplat typu WBK tez zapłacę prowizje?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mario_ - jeżeli obroty masz na tym samym poziomie i nie zalegałeś ze spłatami to wiele Ci nie podniosą. Emxx - możesz płacić w sklepie i wypłacać w bankomacie. Z tym, że w bankomacie zapłacisz prowizję, także średnio się opłaca. Na Twoim miejscu nie brałbym karty kredytowej - wg mnie KK to zło  dobrze prawisz....jezeli ktos ma mozliwosc placenia z rachunku biezacego to odradzam KK
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Micha$ za co jest pobierana prowizja przy wypłacie $ z bankomatu i ile wynosi ta prowizja.
Jesli wyplace KK pieniądze z bankomatu zwolnionym z oplat typu WBK tez zapłacę prowizje? tak, zaplacisz 5% minumim 5 PLN i procenty leca od razu, wszystko jest przeciez napisane na stronie mbanku KK sluzy do platnosci w sklepach, do wyplat z bankomatu nie polecam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy brał ktoś kredyt gotówkowy w mBanku ? interesuje mnie kwota 15tys i zastanawiam sie czy warto brać u nich ? Jak z podpisaniem umowy ,u mnie w miescie nie ma żadnego mkiosku itp rzeczy :/ .
będę wdzięczny na info .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli nie masz BIKu - zapomnij. Dodatkowo czytałem o problemach z tym kredytem - strasznie długi czas od wniosku do podpisania umowy. A co do mkiosków to albo będziesz musiał podjechać do najbliższego albo do Centrum Finansowego.
Powodzenia.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Wpłatomaty kiedy ksieguja wplaty na konto? (sa jakies okreslone godziny operacji?) Ja wplacilem dzis ok.20 i ciagle nie ma pieniedzy na koncie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpłatomaty kiedy ksieguja wplaty na konto? (sa jakies okreslone godziny operacji?) Ja wplacilem dzis ok.20 i ciagle nie ma pieniedzy na koncie. Na bieżąco.. Średnio się czeka około 30minut, ja kiedyś czekałem ponad 1h, dłużej się nie zdarzyło 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Wpłatomaty kiedy ksieguja wplaty na konto? (sa jakies okreslone godziny operacji?) Ja wplacilem dzis ok.20 i ciagle nie ma pieniedzy na koncie. Na bieżąco.. Średnio się czeka około 30minut, ja kiedyś czekałem ponad 1h, dłużej się nie zdarzyło  ok dzieki, juz zaksiegowane 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wpłacając do Buka KK jak jest liczona ta transakcja jako internetowa i i jest zerowe oprocentowanie na okreslony czas (tak jak jest to w przypadku placenie KK w sklepie ?? ) ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślicie że dadzą mi kredyt odnawialny w kwocie 2000 zl? Jesli zarabiam ponad 1600 na reke? Ostatnio skladalem o 1500 zl i nie przyznali, ale mialem umowe na 3 miesiace.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jesli masz umowe o prace i stałe wpływy na konto to powinni ci przyznać
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Myślicie że dadzą mi kredyt odnawialny w kwocie 2000 zl? Jesli zarabiam ponad 1600 na reke? Ostatnio skladalem o 1500 zl i nie przyznali, ale mialem umowe na 3 miesiace. To zalezy,oni np sprawdzaja historie kredytowa BIK no chyba ze pracujesz w jeden z 500set najwiekszych firm w Polsce to cie to ominie.W kazdym badz razie jesli masz pusty BIK to raczej twoje szanse sa zerowe.A zeby byc w BIK musialbys w przeszlosci wziasc jakis kredyt na siebie lub cos na raty.Nie chodzi tu tylko o umowe i zarobki niestety...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślicie że dadzą mi kredyt odnawialny w kwocie 2000 zl? Jesli zarabiam ponad 1600 na reke? Ostatnio skladalem o 1500 zl i nie przyznali, ale mialem umowe na 3 miesiace. raczej nie polecam mbanku ,sam chciałem brac u nich kreche na 10k ale trochę nasłuchałem sie i naczytałem o ich kredytach . Proponuje wziąsc kase gdzie indziej dostaniesz bez problemu np AIG itp .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|