|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam ktoś miał do czynienia z tym bukiem ? => http://www.justbet.com/pozdr,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kursy maja ciekawe, wiec podbijam.
Mial ktos z nimi do czynienia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Złodzieje nazwy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gra tam ktos? Bo daja 50% do 2500usd...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
gdzie widzisz te niby 50% 2,5k$? 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie otwiera mi sie ich strona ostatnimi dniami. Czy ktoś z Was posiadający tam konto ma podobnie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mają problemy od paru dni, wejdz tu > http://www.justbet.co.cr/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh, grajcie dalej w BetGun'ach, JustBet'ach i innych bukach z licencją z Kostaryki! powodzenia 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
heh, grajcie dalej w BetGun'ach, JustBet'ach i innych bukach z licencją z Kostaryki! powodzenia  Miejsce licencji ma jakiekolwiek znaczenie? Będziesz się sądził z jakimkolwiek bukiem w razie problemów? To powodzenia  Dla mnie większe znaczenie mają rankingi, a w nich Justbet stoi całkiem nieźle. Co nie znaczy, ze nie może splajtować. Kazdy może.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Położenie/licencja mówi BARDZO DUŻO o buku. Niejeden był buk, który wygrywał wszystkie rankingi, był uważany jako mega-solidny... aż jednego dnia ktoś "odłączył kabel" i zniknął.
Kostaryki w ogóle nie uznaję jako jurysdykcji. Dla mnie liczą się Anglia, Australia, Malta/Gibraltar/Isle od Man i tyle. Liczy się przede wszystkim solidność/wiarygodność, którą te kraje dostarczają.
Nie znaczy to, że jakiś buk z odległej wysepki na Karaibach jest zły. Ale podobnie jak nie wysyłałbym do jakiegoś banku tam wszystkie swoje oszczędności, tak samo ostrożny byłbym w przypadku kont bukmacherskich.
|
|
|
|
|
|
|
Położenie/licencja mówi BARDZO DUŻO o buku. Niejeden był buk, który wygrywał wszystkie rankingi, był uważany jako mega-solidny... aż jednego dnia ktoś "odłączył kabel" i zniknął.
Kostaryki w ogóle nie uznaję jako jurysdykcji. Dla mnie liczą się Anglia, Australia, Malta/Gibraltar/Isle od Man i tyle. Liczy się przede wszystkim solidność/wiarygodność, którą te kraje dostarczają.
Nie znaczy to, że jakiś buk z odległej wysepki na Karaibach jest zły. Ale podobnie jak nie wysyłałbym do jakiegoś banku tam wszystkie swoje oszczędności, tak samo ostrożny byłbym w przypadku kont bukmacherskich. Celne uwagi,najbardziej mnie dziwi,że gracze(hazardziści)z wieloletnim doświadczeniem na taki lep się łapią 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dzięki dondo. Conrad lasseters też było z Austarlii. Warto mieć buki z Kostaryki w swoim portfelu oczywiście w miarę możliwości z bilansami nie powodującymi zawałów w razie jakiejś plajty. pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Może jakiś przykład o buku który "wygrywał wszystkie rankingi" i z dnia na dzień "odłączył kabelek" ?
|
|
|
|
|
|
|
Mara, jeśli chodzi o mój portfel kont bukmacherskich to nie widzę to w stylu "warto mieć jakiegoś buka z Kostaryki" gdyż niczym szczególnym się te buki nie wyróżniają. Np. w Australii wiem że rugby i krykiet będę mógł super obstawiać... ale jeśli np. jakiś kostarykański buk jest skierowany na klientów z USA to oczywiście będzie to dobre miejsce na granie amerykańskich sportów. Choć tu dla mnie króluje Pinnacle i Olympic.  Art, znany w branży bukmacherskiej Eddie Hadeed czy jak on tam miał, buk nazywał się chyba Alladin czy Alladin's. Cała Ameryka tam grała aż z dnia na dzień..."poof!"... i nie ma buka.  Wiele razy się to tam zdarzało, sam kiedyś pomogłem wytropić buka, który chyba jako pierwszy chciał wydymać amerykański rynek (wagersport.com była ich domena wtedy).
|
|
|
|
|
|
|
BetCamelot.com też podobny numer wywinął, a taki był super i cacy we wszystkich rankingach. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Akurat Pinnacle są "fully licensed by the Government of the Netherlands Antilles on the island of Curacao"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dla mnie sprawy bieżące, oferta, czas wypłaty, opłaty, są ważniejsze I oczywiście rozpraszanie ryzyka grając u kilku.
Jak którys "odłaczy kabelek" to i tak nic nie zrobie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|