Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 19 1 2 16 17 18 19
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by herrkacu
Myślę że dzisiaj Siena może napsuć krwi PAO, znalazłem dość ciekawy handy na SIENE +10.5 po przyzwoitym kursie 1.5 w bet365, do tego wydaje mi sie dzisiaj Barca wygrać.
Plus under 144 CSKA po kursie 1.40.
AKO:3.36 mysle ze warte ryzyka

jak grasz takie kursy to polecam granie na live... w ostatnim
spotkaniu można było złapać spokojnie hc+ na gości ok +13,
ozywiście musi dojść do tego, że panata odskoczy dość znacznie
i wtedy można taki kurs złapać po 1.9, ale moim zdaniem jest
to lepszy bet niż ten z kursem 1.5 przed meczem, aczkolwiek decyzja należy do Ciebie smile

peace

Bonus: Unibet
M
addict
addict
M Offline
Panowie wybaczcie przy calym szacunku dla waszej wiedzy z euroligi itp ale granie dzisiaj na Barcelone ktora jak sami piszecie ma noz na gardle to czyste szalenstwo. Tau dziś nic nie musi wiec z gory wiadomo ze będzie grala na kompletnym luzie( na dodatek ten bilans ostatnich spotkan pomiedzy tymi zespolami 6:0).Jak wiadomo moze wkrasc sie w szeregi Tau rozluznienie i fatalna ich gra albo wrecz przeciwnie piekna gra z bananemna ustach smile Sadze ze bedzie to drugie rozwiazanie. Nie zapominajmy ze Barcelona tez bedzie miala w nogach ostatni pojedynk i nie wiem czy dla nich dzis wlasnie nie bedzie to trudniejszy mecz anizeli ten wtorkowy po spotkaniu ligowym i meczarniach w dogrywce. Tau ma olbrzymia szanse na naprawde bardzo korzystny wynik po dwoch pierwszych spotkaniach i sadze ze ja wykorzystają. Cala ekpia gra solidny basket i nawet taki gosc jak Navaroo tongue nie potrafil w 1 kwarcie przebic 3 pkt smile

TAU 2.35

Io sono Interista
Io sono Interista
CSKA Moskwa - Partizan Belgrad drużyna gości powyżej/poniżej over 60 @1,88 Expekt

Trochę nie chcę mi się w to wierzyć aby Partizan drugi raz chciał walczyć z CSKA w obronie. W zasadzie ten mecz nie musiał aż tak źle wyglądać, pierwsza kwarta to była miazga w obronie z strony CSKA. 3 pkt zdobyte to chyba nowy rekord w euro lidze. CSKA regularnie w wcześniejszych fazach traciła na własnej hali więcej niż 60 pkt, tym bardziej ciężko mi sobie wyobrazić że Vujosevic jak i cały zespół Partizana nie wyciągną odpowiednich wniosków. W zasadzie nie wiele trzeba poprawić wystarczy zagrać z jajami od pierwszej kwarty.

Pozdrawiam wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
CSKA Moskwa - Partizan Belgrad 135,5 @1,88 Expekt 8/10

Dzisiaj to najpewniejszy typ z euroligi.Zawodnicy obydwu zespolow podchodza do tego meczu tak jak do pierwszego meczu.Gruba defensywa i jeszcze raz gruba defensywa... It is very difficult to change something tactically in two days, so I think both teams will stay within their game plans and use their leaders as much as they can.Kazdy z zawodnikow wypowiada sie , ze pierwszy to juz przeszlosc ze liczy sie teraz tylko ten mecz i musza podejsc do niego bardzo skoncentrowani.Wedlug mnie wynik dzis bedzie w okolicach 70-50 dla Cska.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by CANTORO
CSKA Moskwa - Partizan Belgrad 135,5 @1,88 Expekt 8/10

Dzisiaj to najpewniejszy typ z euroligi.Zawodnicy obydwu zespolow podchodza do tego meczu tak jak do pierwszego meczu.Gruba defensywa i jeszcze raz gruba defensywa... It is very difficult to change something tactically in two days, so I think both teams will stay within their game plans and use their leaders as much as they can.Kazdy z zawodnikow wypowiada sie , ze pierwszy to juz przeszlosc ze liczy sie teraz tylko ten mecz i musza podejsc do niego bardzo skoncentrowani.Wedlug mnie wynik dzis bedzie w okolicach 70-50 dla Cska.

CSKA Moskwa - Partizan Belgrad under 135,5 @1,88 Expekt 8/10

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Dosc specyficznie podchodze do takich najpewniejszych typow dnia....i dlatego zagralem 1 kwarta over ..polowa over .. i mecz over.....pozyjemy ,zobaczymy....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
77-50 Cska bylo blisko nawet trafienia dokladnego wyniku mam nadzieje ze ktos skorzystal gladko i przyjemnie typek wszedl pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Big Ben dzieki za typ na Barce widac ze ten pajac na lawce jednak cos potrafi i typ na Barce wszedl bardzo latwo ILYASOVA, ERSAN VAZQUEZ,i wreszcie NAVARRO, J. rozegrali super zawody i zmiazrzyli osmieszyli Tau ktore wydaje sie podeszli do tego meczu obojetnie myslac ze jeden mecz wygrany im starczy...Ciezko wytypowac teraz kto w tej parze zwyciezy bo Barca pokazala dzis lwi pazur i pokazala ze potrafia wygrywac z tak chwalonym zespolem jakim byl przed tym meczem Tau, W Barcelonie nie gra tylko Navaro jak widac caly zespol zapracowal na to zwyciestwo bo jak inaczej okreslic super skutecznosc VAZQUEZA ktory dzis mial 100% skutecznosci ILYASOVA nie slabsza,, Dusko o sobie dzis przypomian w Barcie dostal lanie jakiego sie nie spodziewal Tau z samym RAKOCEVICEM meczu nie wygra, dzis rozegrali bardzo slabe zawody, ale bylo to wymuszone bardzo dobra gra Barcelony... a wiec czekamy dalej na rywalizacje tych zespolow

stranger
stranger
1) CSKA -13 @2,02 7/10 10Bet kasa

2) CSKA - Partizan over 135,5 @1,9 3/10 bwin stop

3)Regal Barcelona -3,5 @1,9 7/10 bwin kasa

2W / 1L
+10,44

Ciekawy jestem amkwish jakie masz wrażenia po meczu? Czy nadal sądzisz że Barcelona nie ma szans na awans do F4? Na pewno widziałeś dzisiejszy mecz i wątpie byś nadal pozostał przy swojej opinii.

piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Londoner
Ciekawy jestem amkwish jakie masz wrażenia po meczu? Czy nadal sądzisz że Barcelona nie ma szans na awans do F4? Na pewno widziałeś dzisiejszy mecz i wątpie byś nadal pozostał przy swojej opinii.

Coz, liczylem na 2:0 dla TAU.
Pierwszy mecz wszedl po 2,60 ,drugi po 2,40 nie.
Bywa.

Jestem pewien , ze do Final Four awansuje TAU Ceramica.

CSKA
Olympiacos
Siena (!!!)
TAU

Tak to widze smile

Z
zw1 Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Z Offline
Originally Posted by amkwish

Bywa.

...
Ja taki pewny już nie jestem;) Wczoraj Barcelona zagrała tak agresywnie ,że zawodnicy TAU nie wiedziali chwilami w co grają.
Dla mnie Barcelona wygra 1 spotkanie w Victorii i bedzie 5 mecz.

stranger
stranger
Originally Posted by amkwish

Bywa.

CSKA
Olympiacos
Siena (!!!)
TAU

Tak to widze smile

Gratulacje, zarobiony jesteś, ale na 1 meczu w Vitorii stracisz, a mnie siądzie kurs ~2,5 więc będziemy kwita ;]

CSKA
Pao !!
Olympiacos
Barcelona

Ja widzę to takzobaczymy za 2 tygodnie wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Wygwizdanowczoraj szybko Spiltera i to było kluczem moim zdaniem do zdominowania meczu przez Barce...w Vitori się tak nie uda...TAU ma patent na Barcę i ich pojedzie

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Dzisiaj ciekawy kursik nam oferuja buki na Real, w niedziele tak jakby oszczedzali sily na dzisiejsze spotkanie. kurs 1.6 jak najbardziej mysle ze do grania.
Do tego przewiduje juz dzisiaj awans cski, i ostra walke panaty.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ja myślę że śmiało można zagrać CSKA które na pewno będzie chciało zakończyć rywalizację z Partizanem w dzisiejszym meczu a potencjałem przewyższają rywali o 2-3 klasy. Natomiast co do meczu Siena-Panata to tutaj raczej każdy wynik możliwy. Z jednej strony Siena u siebie bardzo mocna z drugiej Panata ma nóż na gardle i na pewno będzie grać na pełnej koncentracji i motywacji.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Partizan Belgrade - CSKA Moscow +5 Partizan @1,88 Expekt 4/10

Ja natomiast inaczej podejde do tego spotkania jak dobrze wiemy mecz na noze dla druzyny Partizana.Gospodarze to zupelnie inna druzyna niz na wyjezdzie u siebie przy koplecie swoich kibicow (ok 20 tys) bede grali o wszytsko chcialbym przypomniec ze u siebie Partizan gra bardzo dobrze.W pokonanym polu zostawial u siebie takie zespoly jak
Real Madrid 81 - 77
Efes Pilsen 83 - 77
Lottomatica Roma 84 - 76
Unicaja 60 - 59
Panathinaikos 63 - 56

Wiem ze Cska to inna klasa wyzsza polka,ale pokonanie panaty Realu budzi respekt.Przypomne rozniez,ze grali u siebie z Cska przegrywajac jednym pkt 62-63..Podsumowujac zespol,ktory bedzie gral o wszytsko w tym meczu ma szanse powalczyc i sprawic niespodzianke jestem sklonny im zaufac i dac na nich dodatnie handi.Dzis trzymam kciuki za Partizanem pozdro

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Ja powiem tyle: co masówka to masówka laugh

M
addict
addict
M Offline
graktos over w meczu cska ?? laugh ??

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Originally Posted by morski_ptak
graktos over w meczu cska ?? laugh ??

zagralem rano over 127 po kursie 1.4, wydaje sie do przeskoczenia dzisiaj, partizan nic do stracenia niema, wiec bedzie walka, sporo fauli i napewno gorsza obrona... tak to ja widze

P
newbie
newbie
P Offline

Strona 18 z 19 1 2 16 17 18 19

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, betowiec, JelineK, Sensei, $-man, aker, burbon, alfa), 1,750 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,832,045
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025