Siedzi szerokoustna żaba na kamieniu, a obok niej bocian: - Czeeeeść booociaaaan. - Cześć! - Cooo rooobiiiisz? - Poluję! - Aaa naaaa cooo? - Na żaby szerokoustne! - Pier****sz! Są w ogóle takie?!
forty, absolutnie... moze i sa prymitywni, ale przynajmniej nie rozpieprzaja i nie 'taguja' przystankow, zeby pozniej normalny czlowiek telepal sie z zimna przy -15 stopniach celesjusza, ot takie moje zdanie, ja do Anglikow nic nie mam, pozdro dla mnie koniec tematu
Witamy w nowej odsłonie bash.org.pl! Informacja o zamknięciu serwisu była, jak już zapewne zauważyliście, nie do końca prawdziwa. Spowodowana była ona przenosinami serwisu, aktualizacją oprogramowania a także naszym dobrym humorem dzisiejszego dnia. Dzięki tej migracji dodaliśmy kilka nowych opcji do serwisu jak np. komentarze czy logowanie. Więcej informacji o nowościach już wkrótce!
najpierw dziękowali za zaproszenie bo profil sie nazywał pewnie jakos "przystojniacy" czy coś w tym stylu a później właściciel zmienił nazwe i sie zaczeły wyzwiska hihi