|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja mam następującą sytuację, czy najem się jak król czy zjem jak żebrak to i tak waga u mnie stoi w miejscu, około 75kg, chciałbym parę kilo przytyć i stąd moje pytanie do ekspertów jak mam się odżywiać żeby przytyć te parę kilo? najłatwiejszy sposób, pić dużo piwa i jeść do tego ewentualnie słodkie napoje typu coca-cola, ale piwo dzięki swoim "właściwościom" pozwala na spożycie dużo większych ilości niż np. coca-cola tle że pewnie nie o taki wzrost masy ciała chodzi, taki właściwy to siłownia itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm.. z zapychaczy  Ryzowe wafle  i ogolnie odkryłem na sobie takie działanie ze jak chce mi sie jeść, pije kawe z mlekiiem, kawa bez kalorii jedynie mleko około 40 na 100ml w zależności od % tłuszczu ; głód znika na dobre 3h  . Na mnie działa, dobre np przy przekąskach przed obiadem czy cos takiego.
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
A ja mam następującą sytuację, czy najem się jak król czy zjem jak żebrak to i tak waga u mnie stoi w miejscu, około 75kg, chciałbym parę kilo przytyć i stąd moje pytanie do ekspertów jak mam się odżywiać żeby przytyć te parę kilo? najłatwiejszy sposób, pić dużo piwa i jeść do tego ewentualnie słodkie napoje typu coca-cola, ale piwo dzięki swoim "właściwościom" pozwala na spożycie dużo większych ilości niż np. coca-cola tle że pewnie nie o taki wzrost masy ciała chodzi, taki właściwy to siłownia itd. Właśnie o taki wzrost masy chodzi  a coca-cola i piwo to mój częsty atrybut tak samo jak różnego rodzaju batoniki i inne pierdółki, a waga cały czas na 74-76, a rośnie wraz z wiekiem o parę kg.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś dzień wegetarianina. to co paróweczki na śniadanie? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka