najpierw dziękowali za zaproszenie bo profil sie nazywał pewnie jakos "przystojniacy" czy coś w tym stylu a później właściciel zmienił nazwe i sie zaczeły wyzwiska hihi
Sami są sobie winni. Przeglądnijcie profile zaproszonych gości. Zdjęcia w slipach przed lustrem na porządku dziennym o napinaniu mięśni nie wspomnę. Swoją drogą jedynie jelenie z wyimaginowanymi wyobrażeniami o sobie w stylu "i'm the best" przyjmują zaproszenia na portalach w stylu natasza klasa. Za jakiś czas prawdziwi mężczyźni będą gatunkiem zagrożonym.
lepiej byś się zastanowił nad sobą. Ktoś kto ma 8880 wiadomości pisze takie typu"naprawdę ludzie ocipieli..." sam ocipiałeś ,poza komputerem to pewnie świata nie widzisż!!!
ogólnie portal nasza-klasa jest dla normalnych ludzi,chodz ponad 80 procent jest jak widać nienormalnych...
coraz bardziej mnie irytuje,śmieszy,jak ludzie wklejają kolejne zdjęcia z jakże to poje....opisami tych zdjęć robione tylko i wyłącznie żeby sobie wkleić i sie cieszyć z głupich,bez sensownych komentarzy itp...i to już jest gorzej niż żałosne... Rozumie można wkleić 1 zdjęcie żeby ktoś co kogoś nie widział od czasów podstawówki mógł Cię zobaczyć,czy się zmieniłeś czy coś...
nie wiem ja założyłem tam konto z tego względu właśnie jedynie że mam znajomych po całym świecie i mogę utrzymywać kontakty, nic więcej...
sorry za 3 posty ale,no a propo tematu śmieszy mnie
Djokovic naśladuje rywali...nawet podobnie mu to wyszło co nich
lepiej byś się zastanowił nad sobą. Ktoś kto ma 8880 wiadomości pisze takie typu"naprawdę ludzie ocipieli..." sam ocipiałeś ,poza komputerem to pewnie świata nie widzisż!!!
podziel sobie to na 5 lat ponad wychodzi 5 postów na dzień więc się nie udzielaj....
w sumie nie będę dyskutował z portalu mecz . pl robie pieniądze
podziel sobie to na 5 lat ponad wychodzi 5 postów na dzień więc się nie udzielaj....
w sumie nie będę dyskutował z portalu mecz . pl robie pieniądze
tez nie mam zamiaru z Tobą dyskutować (poco mi kolejne posty). Napisałem tak tylko dlatego żebys nie obrażał ludzi. A swoja droga 5 postów dziennie przez 5 lat to tez w pewnego rodzaju zboczenie!