Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#301916 24/02/2005 14:30
E
Eol
addict
addict
E Offline
Czy ktos moze mi podac linka do strony firmy co zajmuje sie z weryfikacja firm bukmacherskich? Mialem gdzies lae mi wsiakl. Musze tam chyba sie zwrocic czy expekt slusznie odebral kase z ostatniej ich pomylki na live. Najpierw przyjal zaklady omylkowo uznal wygrana a potem zabral. Napisze jeszcze do ich supporu ale nie licze w sumiena nic . Mam ich dosc czas sie poskarzyc wyzej. Mam kilka ich pomylek juz zebranych co wszystko na moja niekorzysc rozliczali... heh :-(

Bonus: Unibet
E
Eol
addict
addict
E Offline

E
Eol
addict
addict
E Offline
odpowiedz jaka dostalem Expekt na to jak im napisalem ze zaklady zawarte powinny byc uznane . Ze powinni poniesc kosztow SWOJEJ pomylki:

Witamy Serdecznie
Kupony zawierajace to zdarzenie zostaly ponownie rozliczone. Nie odniosl Pan straty, bowiem zostala Panu zwrocona na konto gracza stawka, za jaka Pan je zawieral
Thu 24/02/05 14:43 deposit refund 300.00 PLN
Thu 24/02/05 14:42 deposit refund 180.00 PLN

Liga Mistrzów - Zagraj!
Support
Expekt.com Ltd

Jeszcze reklame dokleili na koncu ... rece opadaja

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Cóż, nie tylko ja pisałem na tym forum, złą opinie na temat Expektu. Chyba najlepszym wyjsciem z tej sytuacji bedzie zrezygnowanie z tego "bukmachera" bowiem sami sie do błedu nie przyznają i wygranej nie zaliczą. Nie bede sie wypowiadal na temat Twojej słusznosci w tej sprawie, ale wiem że popełnili błąd za który powinni zapłacic.

Pozdrawiam, i powodzenia !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tylko ktoś bardzo naiwny mógł liczyć, że wypłacą pieniądze za zakłady postawione na bramkę Barcelony już po fakcie jej strzelenia tylko dlatego, że się pomylili. Ze strony niektórych bukmacherów spodziewałbym się nawet negatywnych reperkusji. Taki np. pierwszy z brzegu Globet w przypadku próby takiego nazwijmy to "małego oszustwa" (obstawianie po rozpoczęciu meczu, itp) rezerwuje sobie w swoim regulaminie możliwość zamknięcia konta gracza i przetrzymania środków na nim zgromadzonych przez MINIMUM dwa lata. Także zanim zaczniemy krytykować warto wiedzieć, że nie dość, że trudno znaleźć lepszych bukmacherów pod względem uznawania takich pomyłek od expekta (uznanie czegoś takiego świadczyłoby nawet moim zdaniem źle o firmie) to warto wiedzieć, że są jeszcze gorsi.

P.S. Jeżeli Twoje zakłady dotyczyły innej pomyłki niż ta, o której napisałem zignoruj tego posta.

C
addict
addict
C Offline
Tylko ktoś bardzo naiwny mógł liczyć, że wypłacą pieniądze za zakłady postawione na bramkę Barcelony już po fakcie jej strzelenia tylko dlatego, że się pomylili. Ze strony niektórych bukmacherów spodziewałbym się nawet negatywnych reperkusji. Taki np. pierwszy z brzegu Globet w przypadku próby takiego nazwijmy to "małego oszustwa" (obstawianie po rozpoczęciu meczu, itp) rezerwuje sobie w swoim regulaminie możliwość zamknięcia konta gracza i przetrzymania środków na nim zgromadzonych przez MINIMUM dwa lata. Także zanim zaczniemy krytykować warto wiedzieć, że nie dość, że trudno znaleźć lepszych bukmacherów pod względem uznawania takich pomyłek od expekta (uznanie czegoś takiego świadczyłoby nawet moim zdaniem źle o firmie) to warto wiedzieć, że są jeszcze gorsi.

P.S. Jeżeli Twoje zakłady dotyczyły innej pomyłki niż ta, o której napisałem zignoruj tego posta.
no ja wlasnie wykorzystalem ten blad i kase dodali do konta(uznali jako zaklad wygrany)czy moge miec jakies problemy z wyplata na konto bankowe?

S
journeyman
journeyman
S Offline
Z tego co się orientuję, ci lepsi bukowie (z A czy B w ratingu SBR, jak 5dimes) mogliby przyblokować konto w przypadku uznania, że nastapiła próba oszustwa.

Na takiej samej zasadzie jak anulują zakład w sytuacji błedu w ustaleniu linii na zakład.

Cwaniactwo raczej nie popłaca, ale np Bet365 płaci bonusa w sytuacji zwrócenia uwagi na popełnienie jakiegoś błędu (kiedyś w ofercie pomylili LA Lakers i Clippers, napisałem do nich z info o tym - chciałem grac ten mecz, i dostałem chyba 30 dolców).

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, Lukasz111, JelineK, rafal08, latajaca_holenderka, betowiec, kamel, alfa), 1,177 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,892
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025