Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
M
stranger
stranger
M Offline
Siema,
ma dla was jakieś znaczenie w ogóle, gdzie jest zlokalizowana serwerownia waszego booka oraz kto jest jego operatorem i jaka ma licencje, bo mocno lansowany przez niektórych interwetten jest naprzykład na kostaryce i nikt nic nie mówi
dla mnie osobiście to bez znaczenia , jeżeli są wiarygodni i sprawdziłem ich na mniejszej kasie

Bonus: Unibet
enthusiast
enthusiast
Interwetten na Kostaryce ? Nie wiedziałem, ale wcale nic dziwnego laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Court having jurisdiction: Valletta, Malta, like stated in our General Terms and Conditions

M
stranger
stranger
M Offline
to samo naprzykład betsson ,ktory jest na antiqua albo dajmy na to unibet, to są wszystko buki ,ktore nie stoja ani na malcie ani na gibraltarze, a sa jednymi z bardziej szanowanych przez graczy. pojawia sie pytanie czy w ogole tutaj zwracac na to uwage, jak cie ktos okradnie nawet na malcie to i tak przeciez procesu nie wytoczysz.sportinbet tez nie jest na malcie ani betgun.
czy to w ogole ma jakies znaczenie dla was jak gracie?

old hand
old hand
Dla mnie ma znaczenie tylko i wyłącznie opinia graczy o danym buku, czasem buk z Kostaryki może być 100x bardziej w porządku do gracza niż buk np. z malty

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (forty, betowiec, 11kera11, alfa, $-man, latajaca_holenderka, Sensei, JelineK), 1,722 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,832,063
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025