|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lokomotiv Sofia - Czernomorec Burgas Rynek od początku drugiej połowy zawieszony, a kasa ucieka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zenada  wiekszosc rynkow nie wchodzi  a jak wejdzie to i tak sie zaraz jebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba przejadę się do nich osobiście i zażądam wyjaśnień w cztery oczy. Amatorzy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak probuje wejsc w Moje Konto to strona sie nie wczytuje. Tez tak macie teraz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Moje Konto" mi dziala ale rynki dramat
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Jak probuje wejsc w Moje Konto to strona sie nie wczytuje. Tez tak macie teraz? nieustannie ku.rwa od 3 tygodni raz na 10 logowań działa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
co za k***a impotenci tam pracują?!? Od kilku tyg w kazdy weekend są problemy i oni tego nie widzą?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
przecież to już wszyscy wiedzą że rżną "polaczków" od tylu bez wazeliny. A właśnie: kto wygrał bilety na finał LM?  Zapewne losowanie odbędzie się w lipcu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak probuje wejsc w Moje Konto to strona sie nie wczytuje. Tez tak macie teraz? nieustannie ku.rwa od 3 tygodni raz na 10 logowań działa  Widzę, że w dobrym momencie dowalili mi Premium Charge. Może do listopada uporają się z "problemami technicznymi".
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy bedzie mozna postawic u nich dzisiaj kto wygra lm w siatkowke?? bo nie widze takiej opcji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wyrobię zaraz 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mam pytanie (problem) chcialbym z Betfair wyplacic kase, wplacalem do nich przez karte inteligo, ale wyplacic tylko moge kwote ktora wplacalem. postanowilem wiec wyplacic przez przelew bankowy i tez nie moge wyplacic i otrzymuje taka informacje: Twoje zlecenie wyłaty nie zostało zaakceptowane. Aby móc wypłacić przez Przelew bankowy proszę upewnić się, że na innych metodach depozytów, z kórych korzystałeś (Electron) wypłaciłeś kwoty równe lub większe od tych, które zdeponowałeś. jak wiec moge wyplacic to co wplacilem plus moj zysk?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hej jest mozliwosc sprawdzenia ile musze wyplacic na MB zeby znow moc wyplacac na Neteller
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mam pytanie (problem) chcialbym z Betfair wyplacic kase, wplacalem do nich przez karte inteligo, ale wyplacic tylko moge kwote ktora wplacalem. postanowilem wiec wyplacic przez przelew bankowy i tez nie moge wyplacic i otrzymuje taka informacje: Twoje zlecenie wyłaty nie zostało zaakceptowane. Aby móc wypłacić przez Przelew bankowy proszę upewnić się, że na innych metodach depozytów, z kórych korzystałeś (Electron) wypłaciłeś kwoty równe lub większe od tych, które zdeponowałeś. jak wiec moge wyplacic to co wplacilem plus moj zysk? pierwsza wypłata musi być równa sumie wpłaty dopero każda nastepna (na daną karte) możesz określić jaka chcesz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam pytanie (problem) chcialbym z Betfair wyplacic kase, wplacalem do nich przez karte inteligo, ale wyplacic tylko moge kwote ktora wplacalem. postanowilem wiec wyplacic przez przelew bankowy i tez nie moge wyplacic i otrzymuje taka informacje: Twoje zlecenie wyłaty nie zostało zaakceptowane. Aby móc wypłacić przez Przelew bankowy proszę upewnić się, że na innych metodach depozytów, z kórych korzystałeś (Electron) wypłaciłeś kwoty równe lub większe od tych, które zdeponowałeś. jak wiec moge wyplacic to co wplacilem plus moj zysk? pierwsza wypłata musi być równa sumie wpłaty dopero każda nastepna (na daną karte) możesz określić jaka chcesz nie wiem jak teraz jest ale jak kiedyś robiłem wypłate na karte to kasa była zablokowana na koncie bankowym przez 30 dni
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
szykuje się kolejny przekęt w tenisa. Właśnie się zaczął mecz Hewitta. Start był na 1.26 na HewittA, po czym pomimo że ten przełamał i prowadzi z przełamaniem, kurs n niego rośnie 
|
|
|
|
|
|
|
szykuje się kolejny przekęt w tenisa. Właśnie się zaczął mecz Hewitta. Start był na 1.26 na HewittA, po czym pomimo że ten przełamał i prowadzi z przełamaniem, kurs n niego rośnie  Hewitt wygrał 6-0 6-2 i gdzie ten przek(r)ęt paranoiku ?  ps. trzeba było korzystać a nie kleić wszędzie spiski 
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
pewnie ktos się pomylił i nie wstawił kropki i Hewitt poszedł ley po kursie 126 co zniekształciło na chwilę kursy. Ciekwe czy dośc duzo jest takich pomyłek? Myślę , że zdarzają się częściej niż Nam się wydaje.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
AGASSI fakt faktem, przekrętu nie było. Inna sprawa że wolę być paranoikiem, aniżeli oportunistą co ma miejsce w Twoim przypadku. I przestań szczać po forum bo już się robisz nudny...
|
|
|
Link skopiowany do schowka