Taki kawałek z nowego albumy zespoły Royksopp-Junior. Krążek przyjemnie się słucha, gościnne zaproszenia do utworów otrzymały same "kobitki": Karin Dreijer, Lykke Li i Robyn
Taki kawałek z nowego albumy zespoły Royksopp-Junior. Krążek przyjemnie się słucha, gościnne zaproszenia do utworów otrzymały same "kobitki": Karin Dreijer, Lykke Li i Robyn
Badzo dobra plyta Jednakze jak dla mnie "Tricky Tricky" duzo lepsze od powyzszego
Polecę coś z polskiego podwórka zespół Hetane, wydali pierwszą płytę Machines w marcu tego roku. Powyżej według mnie jeden z lepszych kawałków z płyty.
posiada ktos juz glosna wersje?? bo narazie kazda jaka sciagam jest cicha, bylbym wdzieczny, kawalek kozak!!zamiotl strasznie, jednym slowem ZAMACH NA PRZECIETNOSC!!! nic tylko czekac na plytke
Nie wiem, dlaczego dopiero teraz, ale właśnie przypomniałem sobie o Beach Boys. Wyglądają nieco śmiesznie (ale co się dziwić, to były przecież wczesne lata 60), są monotematyczni, ich piosenki są strasznie krótkie, ale i tak ich uwielbiam Tutaj dwa ich znane utwory:
I get around [youtube.com] i Kokomo [youtube.com] , które powstało sporo później niź pierwsza piosenka i mimo, że zostało pojechane przez krytyków, to i tak ją uwielbiam
"Śmierć jest minimum. Minimum wszystkiego. Podczas tych godzin, gdy jesteś tak blisko drugiej osoby, z dwojga niemal stajecie się jednym... Minimum... Miłość jest śmiercią: śmiercią odrębności, śmiercią dystansu, śmiercią czasu. W trzymaniu się z dziewczyną za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest Twoja. Zapominasz, że są dwie, nie jedna". /Jonathan Carroll/