|
|
addict
|
|
addict
II ćwiartka
luki - Vito
awans :luki
Dzięki za grę
|
|
|
|
|
member
|
|
member
IV Cw
Rivaldo - Combat
aw Rivaldo dzieki za gre aw Combat dzieki za gre nie wiem czy wiesz ale twoj typ 1 jest niekompletny tzn nie zostal ponumerowany a co za tym idzie jest niewazny! Typ nie ma numeru wiec jest niewazny? niektorzy to wszystkich sztuczek widze sie lapia aby awansowac  Niech Conrad to rozstrzygnie zaraz wysle priv.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma co rostrzygac regulamin to regulamin juz niejednokrotnie bylo pisane tutaj jesli typ jest blednie podany to nie ma ze boli poprostu zle zostal wyslany i jest liczony jako nie trafiony u mnie np starosta poparwil typ w ost momoencie bo bylem szybszy i zwyziezyl wiec nie ma co rostrzygac badzmy wreszcie powazni i grajmy jak jest w regulaminie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
IV Cw
Rivaldo - Combat
aw Rivaldo dzieki za gre aw Combat dzieki za gre nie wiem czy wiesz ale twoj typ 1 jest niekompletny tzn nie zostal ponumerowany a co za tym idzie jest niewazny! Co tydzien zostanie utworzony temat gdzie należy zamieszczać typy. Każdy typ musi zawierać następujące dane: I. numer naszego typu (#1-5, #1-7 w półfinale czy finale) To nie sa stuczki albo trzymamy sie regulaminu albo nie niech zadecyduje Conrad ale odkad pamietam zawsze typ bez numeracji byl niewazny... Typ nie ma numeru wiec jest niewazny? niektorzy to wszystkich sztuczek widze sie lapia aby awansowac  Niech Conrad to rozstrzygnie zaraz wysle priv.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
II ćwiartka roan79 vs hunter111 Awans hunter111 Dzięki za grę pozdro 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Takie typy byly uznawane, mam kilka przykladow, chcesz linki? zwlaszcza ze moje sa wszystkie w jednym poscie i brakuje w jednym numeru. Goscu miej troche honoru, przegrales bo byles slabszy, a teraz chcesz awansowac na wszelkie sposoby szukajac kruczkow w regulaminie takich jak brak numeru typu, zalosne.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
II ćwiartka carvallho vs Padre
awans: carvallho
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie typy byly uznawane, mam kilka przykladow, chcesz linki? zwlaszcza ze moje sa wszystkie w jednym poscie i brakuje w jednym numeru. Goscu miej troche honoru, przegrales bo byles slabszy, a teraz chcesz awansowac na wszelkie sposoby szukajac kruczkow w regulaminie takich jak brak numeru typu, zalosne. moze ja odpowiem sorka ze sie wtracam miales 7 dni na podanie typow kogo to obchodzi ze podales w ost momencie popelniajac blad czyli byles slabszy bo nie zgodnei z regulaminem podales typ proste miej ty honor i pokaz ze przegrales bo podales zle typ proste i nie pisze bo z Poznania jestemy fro tez napisalem ze popelnil blad i sie sam przyznal proste jak drut zly typ -100
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I cwiartka: calatrava - mopsiq awans: calatrava
przeciwnik nie podal typow Mopsiq podal typy nie co pozniej i tak jak pisalem uznalem mu ten blad ale i tak nic sie nie zmienilo awans: calatrava
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ależ ty Rivaldo jesteś żałosny  choć oczywiście "masz rację" wg regulaminu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ależ ty Rivaldo jesteś żałosny  choć oczywiście "masz rację" wg regulaminu  szybko koledzy widze dzialaja zal.....
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Sorry dfal ,ale twoje zachowanie jest chamskie ,proponuje przeprosic albo odpoczniesz sobie od forum.
Regulamin playoff mowi tak
Każdy typ musi zawierać następujące dane:
I. numer naszego typu (#1-5, #1-7 w półfinale czy finale) UWAGA: jeśli typ zastępuje inny (np. z powodu przełożonego spotkania) to proszę podać o tym informacje i wpisać ten sam number typu co w odwołanym kuponie. II. data i czas spotkania (według bukmachera wystarczy) III. zawodnika/zawodników lub drużynę/drużyny na których oparty jest zakład (w przypadku zbyt wielkiej ilości zawodników/drużyn wystarczy podać nasz typ) IV. nasz typ V. kurs
Każdy typ musi zawierać wszystkie informacje podane powyżej i musi być wysłany we właściwym temacie. W przeciwnym wypadku typ trafiony NIE będzie się liczył i zostanie potraktowany jako niewysłany (można będzie w jego miejsce wysłać później inny). Nie trafiony typ zaś będzie się liczył jako WAŻNY i będzie traktowany jako typ przegrany czyli -100zł. Jeśli zapomnisz podać część danych to możesz je dodać w osobnej wiadomości, aż do rozpoczęcia spotkania.
Jesli ktos sie nie zgadza z regulaminem moze nie brac udzialu w konkursie
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Mialem kiedys taka sytuacje  Rywal sie czepial ze podalem ten sam numer typu i ze typ powinien byc niewazny, typ byl wazny. W playoff takie cos bylo uznawane, ale w sumie jeszcze zaden rywal nie kwestionowal numerow typow przeciwnika  to nowosc 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Dokladnie .Bedzie Conrad to rozstrzygnie a powodow do obrazania osob nie wiedze i wszelkie takie proby beda karane banem .
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
IV ćwiartka
FanJagi dkkrok
awans: dkkrok
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sorry rafal08, ale nie neguję regulaminu. Natomiast fakt, że facet w taki sposób wykorzystuje takie cuś by prześlizgnąć się do kolejnej rundy neguje ideę tej zabawy (tak ZABAWY).
Jeżeli chcesz karać wyrażenie swojej opinii (porównaj "żałosny" i emotkę ogólnie dostępną do tekstów swoich "zielonych" kolegów w dziale "Polityka"), to pozostaje mi tylko wyrazić żal, że nie stać Cię na obiektywizm.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
dfal ,ale jakie wykorzystuje .Ludzie po cos ten regulamin zostal stworzony .Nie moze byc tak,ze temu typ bedzie bez numeru uznany a komu innemu nie ,wiec czegos trzeba sie trzymac . A  na inna osobe z forum .No wybacz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NIE RÓBCIE SYFU W TYM TEMACIE ! !
Jest inny temat do dyskusji/uwag...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Chodziło mi o jego małostkowość i wyłącznie tej zarazy dotyczyła emotka ... ot co
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Ja rozumiem, typ podany po czasie, albo zly kurs podany, ale przez pomylke zapomniec cyferki, tym bardziej, ze wszystkie w 1 poscie i za to zrobic tym bledny to sorry.. ale w sumie trzeba sie klocic.. jak to zeby stary wyjadacz przegral z nowym na forum  . PS. Sorry, ale musialem tez cos powiedziec 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|