|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu temat "Gra na live" został zlikwidowany Jurku Killerze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu temat "Gra na live" został zlikwidowany Jurku Killerze? Siara, na moja prośbę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Dobrodziej @amkwish opisał cały swój sposób gry, ale jednak zdecydował że nie pomoże swoim fanom z mecz.pl ogrywać bet365. Pobiegł do moderatorów żeby skasowali temat i wszystko będzie teraz jak dawniej (wklejanie kuponów po fakcie). hehehehe. Pocieszny z Ciebie gość @amkwish 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Dobrodziej @amkwish opisał cały swój sposób gry, ale jednak zdecydował że nie pomoże swoim fanom z mecz.pl ogrywać bet365. Pobiegł do moderatorów żeby skasowali temat i wszystko będzie teraz jak dawniej (wklejanie kuponów po fakcie). hehehehe. Pocieszny z Ciebie gość @amkwish  I kto to pisze ? Ten, co kaze sobie placic za typy  1) Ty zdzierasz od ludzi pieniadze za kazdy typ, Tobie placic trzeba i za te nietrafione, ja podzielilem sie swoja metoda grania za darmo2)Temat wisial pare dni, kazdemu zainteresowanemu odpowiedzialem na PW i jak bedzie trzeba to odpowiem 3)Moj sposob grania to zadna tajemnica ,za kazdym razem ,gdy jestem na QC moge o tym porozmawiac 4)Tobie forum sluzy do naganiania nowych naiwniakow, tu szukasz tych, ktorzy pozniej ci placa, mnie do podzielenia sie wiadomosciami z innymi - taka drobna roznica I na tym koniec ,bez odbioru
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
 Dobrodziej @amkwish opisał cały swój sposób gry, ale jednak zdecydował że nie pomoże swoim fanom z mecz.pl ogrywać bet365. Pobiegł do moderatorów żeby skasowali temat i wszystko będzie teraz jak dawniej (wklejanie kuponów po fakcie). hehehehe. Pocieszny z Ciebie gość @amkwish  eheheheheheheheheheheheh przestań się ośmieszać.. a gdzie Twoje kupony ? przed meczami i po meczach ? skoro komus innemu zaczynasz wytykać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@amkwish i @JuN, nie będę z wami dyskutował. Jakby to powiedzieć: "nie mam przyjemności"  Napisałem prawdę. @amkwish, tak się dzielisz tą swoją metodą grania, że po paru dniach błagałeś moderatorów mecz.pl żeby szybko wykasowali temat który założyłeś. To jest fakt i po co "obracać kota ogonem". Cześć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Byłem na stronie pana Sosnowskiego i tam nie trzeba płacić za typy. Z tym, że są one oględnie mówiąc kiepskie, więc zarejestrowałem się na tym forum. Od razu zostałem wyzwany od palantów przez moderatora @Biszop, a po zwróceniu mu uwagi, by liczył się ze słowami, dostałem bana. Z dwojga złego lepsza strona pana Sosnowskiego, niż forum pana Conrada Bondarka
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Sosna amatorze po co wogole zabierasz zglos, podawaj dalej swoje typy i przemyslenia w tej swietnej gazetce 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Pytania do moderatorów postom nie na temat
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Piostar spokojnie,
musi gdzies byc temat aby wyjasnic pewne sprawy
skoro wytykane jest amk'owi ze za pozno wkleja kupony czy cos innego, i to zdanie pada od DJ SOSNY, ktory jest uwazany za bardzo dobrego typera, ma swoja gazete oraz strone www
to dlaczego sam podaje stawki 1 jednostkach ?
Nigdy nie widzialem zadnego kuponu DJ SOSNY,
a za to zawsze widze...
"Gospodarze - Goście, "1" za 7j."
za 7 jenów ? bo jednostka to już staje się nudne,
SKORO WYTYKA SIE KOMUS BLEDY, ITP. TO DLACZEGO SMAMEU SIE NIE POSTEPUJE TAK JAK SIE WYMAGA OD INNYCH ?
to jest moje zdanie w tej sprawie,
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Prawdą jest to, że jeździsz jak po kobyłach po dobrych graczach, a sam nie dasz złego słowa o sobie powiedziec, jak i o swoim interesie, nie chcesz wymienić zdań oraz poglądów pisząc ze "nie masz przyjemnosci" moim zdaniem nie masz argumentów... Polska to wolny kraj gdzie mozna wyrazac swoje zdanie, a przytykanie innym, a samemu "umywanie ręce" pisaniem "nie mam przyjemnosci" jest dziecinne... to samo tyczy się firm bukmacherskich tutaj, nie mozna złego słowa powiedziec o pewnej firmie (reklamowanej tutaj bardzo, jak w Twojej gazecie i na WWW) po wszystkich firmach ostro jeździsz wytykają błędy, wyśmiewasz... a jeden temat jest chroniony jak świętość...
Czas przejrzeć na oczy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmmmmm - z tego co pamiętam ten słynny temat nie był nawet założony przez Amkwisha, wpisało się tam co najmniej kilkanaście osób. Ja więc mam pytanie : jakim prawem (regułą, zasadą, punktem regulaminu, czymkolwiek) jedna osoba może wymusić kompletne wykasowanie jakiegoś tematu. Czy ja też dokonując wpisu w jakimś temacie mogę napisać do moderatora nakazując jego usunięcie ???
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam pytanie dlaczego nie mogę wysyłać wiadomości prywatnych?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
1/Bo masz krotki czas od rejestracji 2/Nie masz 200 postow
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pytanie dlaczego nie mogę wysyłać wiadomości prywatnych? Ja nabiłem 100 postów i mogę wysyłać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie dlaczego nie mogę wysyłać wiadomości prywatnych? Ja nabiłem 100 postów i mogę wysyłać. ....piękna sprawa - gratki 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzięki  Nie powiem, łatwo nie było, ponieważ posty mogłem wysyłać co 120 sekund.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzięki  Nie powiem, łatwo nie było, ponieważ posty mogłem wysyłać co 120 sekund. takie ograniczenie dostałeś - a to skubańce  ale widzę, że chęć posłania priva okazała się silniejsza i przeszkode pokonałeś 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|