Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11
Z
member
member
Z Offline
michas jeszcze nie wiadomo.

Bonus: Unibet
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Life dostał cancela.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Do dupy...

Dzięki! piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ktoś ogląda seriale The Mentalist albo Lie To Me? Dobre to? Opinie na tv.com całkiem niezłe, ale zastanawiam się czy ściągać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja ogladam oba i oba sa godne polecenia.
Tak samo jak i Life (ktory niestety dostal cancela na 3 sezon).

Zobacz sobie po 2 odcinki obu z seriali i zapewne zaczniesz ogladac dalej. (tylko nie zniechec sie po 1 odcinku).

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ghost
Ktoś ogląda seriale The Mentalist albo Lie To Me? Dobre to? Opinie na tv.com całkiem niezłe, ale zastanawiam się czy ściągać.
Oglądałem tylko Mentalist(19 odcinków do teraz bodajże) i powiem że początkowe odcinki były dramatyczne, ciekawe i momentami śmieszne. Jednak im dalej w serial tym brniemy w przeciętność , serial przestaje zaskakiwać. Sprawy zaczynają się zwykle "ktoś znał prokuratora dlatego ją prowadzimy, lub prokuratorowi zależy bo..", Jane rozwiązuje sprawy wśród agentów, którzy tylko potrafią sprawdzić coś w sieci, przepytać świadka(ale oczywiście zadają złe pytania) i czasem kogoś zastrzelą. Podsumowując, gdyby serial był krótszy(nadal trwa, nie wiem ile liczył będzie odcinków)troszkę bardziej mroczniejszy i mniej naiwny, a przede wszystkim główny wątek był skoncentrowany na mordercy Red Johnie serial mógłby być b.dobry. A tak jest przeciętnym jak sądzę w kategorii wiekowej by mogły go oglądać młodsi telewidzowie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kolejny raz słyszymy nieoficjalne, lecz z wiarygodnego źródła informacje, że drugi sezon serialu w świecie Terminatora będzie ostatnim.

Według Michaela Aussiello, który powoływał się na animowe, lecz wiarygodne źródła, serial jest skończony. Oficjalnie decyzja zostanie ogłoszona 18 maja. Dowodem tego może być dzisiejsza decyzja Thomasa Dekkera (John Connor), który dostał rolę w nowym "Koszmarze z Ulicy Wiązów".

Szkoda

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dekker juz wczesniej jednoczesnie gral w Terminatorze i w dwoch filmach. Decyzja zostanie ogloszona prawdopodobnie w polowie maja kiedy bedzie ustalana ramowka Foxa na jesien. Poczekaja tez pewnie na wyniki finansowe kinowego Termiantora 4. Jak bedzie boom na blaszaki to moze dadza kolejny sezon. Jest jeszcze szansa ze inna stacja (np SF Channel) wykupi prawa do serialu.

Szkoda zeby kolejny dobry serial zniknal z ekranow.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
co polecacie ciekawego do obejrzenia w kinie z dziewczyna?? Vicky,Christina i Barcelona odpada smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lektor, świetny film

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lektora juz ogladalem, racja, swietny. Cos jeszcze?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zapaśnik, też świetny smile

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
odcinek 21 to był koniec 2 sezonu "Life"?

Z
member
member
Z Offline
ta

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Uninvited 7.5/10

Mimo, ze remake to jak dla mnie udany. Trzyma w napięciu, można się przestraszyć no i fajna końcówka. Gatunek thriller/horror, choć mimo wszystko więcej ma z tego pierwszego. Wśród ostatnich gniotów typu: "Unborn" czy "Blindness" wypada dobrze.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Terminator wymiata, swietna koncowka, swietny serial najlepszy jaki widzialem, mam nadzieje, ze bedzie 3 sezon

Heroes sa teraz zalosni, Lost o dziwo sie podniosl z dna smile
Niedawno zakonczyl sie w bardzo dobrym stylu Battlestar Galactica i teraz leci prequel Caprica, polecam

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
w nowym CKM jest dodatek plyta dvd z filmem MGŁA
trochę przesadzili laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Obejrzało się co nieco ostatnio. Krótko:

Deception

Obiecujący początek, stopniowo coraz gorzej, aż do nijakiego zakończenia. Ogólnie dla nastroju jakiejś części filmu, można obejrzeć. Ani rewelacja, ani słabizna.

Gran Torino

Clint laugh Niektóre jego teksty miażdżą. Ogólnie Azjaci to super aktorami wink nie są, ale ile dzięki nim ubawu wink Dla mnie dobry film, któremu zabrakło czegoś poza świetnym Clintem żeby być czymś więcej.

Seven Pounds

Przewidywalny do bólu, ale zagrany (W.Smith) - trzeba przyznać - nieźle. Ogólnie można polecić, ale bez zachwytów.

Slumdog

Podobał mi się. Ciekawa historia, zdjęcia. Całość dobrze sklecona, ale jednak wybitnym bym go nie nazwał. Czegoś mu brakuje, chociaż niewątpliwie - bardzo dobry.

Yes Man

Jim Carrey i wszystko jasne. Choć jak na jego głupkowate miny i durne żarty, ten film nie jest taki zły. Nawet trochę (szczerze) się uśmiałem. Na lekki wieczór po ciężkim dniu.

Zapaśnik

Rourke genialny, bez dwóch zdań. On właściwie robi cały film, historia niby ok, ale również przewidywalna. Może to też dlatego, że nigdy nie byłem fanem wrestlingu? smile Mimo wszystko - polecam.

RocknRolla

Rewelacja. Teksty, humor, akcja, detale do wyłapania. Świetna rozrywka i zakończenie jak należy wink

Lektor

Piękny. Winslet jest fantastyczna, scenariusz na piątkę. Historia naprawdę zmusza do myślenia i to co najmniej w kilku aspektach. Polecam!

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Dziś na TVN Iza Skorupko wink W Egzorcyscie : Początek o 23:15

Ja mam jeszcze pytanko. W jakim filmie/serialu była użyta ta nuta
Doniu-Uciekaj

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
na Next episode jest następujące info o Termiantor SCC

TSCC - has been canceled frown

And worse - the show has just a season finale and no series finale blush

Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, forty, Sensei, ElNinho[mmdea], latajaca_holenderka), 1,351 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,194
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025