|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisałem tekst w takim stylu celowo, mamy dość wyluzowane babki w dziekanacie, swoją drogą indeks i tak mi rozliczyła, a podanie musiałem złożyć dla formalności... więc dlaczego nie mogło być przy okazji wesoło ? Ehhh... szkoda pisać...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kozaki ! Mechanika mnie dopadła  Kto pomoże to zrobic http://i43.tinypic.com/xc6g5h.jpgNajlepiej z wytłumaczeniem jak to robicie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak dla mnie musisz rozp. sposzczegolen srodki ciezkosci wzgledem jednego pkt. i powiazac to z jedym katem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to w niedziele zaczynam ostatnią sesję letnią  ale tak mi sie nie chce uczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja już rozpocząłem sesję letnią, już 2 zal. za mną 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja już rozpocząłem sesję letnią, już 2 zal. za mną  jak Wy możecie zaczynać sesje w kwietniu>??  to ile trwa Twój semestr letni Korver??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja już rozpocząłem sesję letnią, już 2 zal. za mną  jak Wy możecie zaczynać sesje w kwietniu>??  to ile trwa Twój semestr letni Korver?? Po prostu mamy tak rozplanowane, że część zajęć odbywa się zamiennie po 1/2 semestru. Zaliczenia robią nam od razu, żeby potem był luz. W sumie podoba mi się taki system.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
U mnie też tak jest i jest to bardzo korzystne. Teraz mam 2 zaliczenia, przed sesją 3 i w trakcie sesji 2. Co prawda i tak się nie będę uczył, ale dla uczących się jest to dobre rozwiązanie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No u mnie też tak jest, w tym semestrze tylko jedne zajęcia, ale w poprzednim aż trzy, co przy łącznej ilości 10 egzaminów wygląda może śladowo, ale zawsze to coś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie pytanie.. mam teraz seminaria i trzeba wybrac jakis temat na prace.. I tutaj zwracam sie z prosba, moze ktos ma jakis pomysl co moze byc interesujace, latwe w napisaniu / w nauce i jest co najwazniejsze w zakresie "Prawa konstytucyjnego"
pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie pytanie.. mam teraz seminaria i trzeba wybrac jakis temat na prace.. I tutaj zwracam sie z prosba, moze ktos ma jakis pomysl co moze byc interesujace, latwe w napisaniu / w nauce i jest co najwazniejsze w zakresie "Prawa konstytucyjnego"
pozdro ja jestem na seminarium z prawa konstytucyjnego  teraz cały 4 rok na seminarium mielismy referaty itd. a na październik (V rok) musze wymyślić już jakiś temat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja poki co jestem na drugim roku i musze wymyslec jakis temat na prace licencjacka... ale niestety nie idzie to najlepiej, tzn w ogole nie mam pomyslu co moze byc ciekawego z tego zakresu prawa :/ ktos moze cos polecic ? dwom osobom by pomogl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Według mnie ciekawe może być zagadnienie demokracji bezpośredniej, np. porównanie tej instytucji w Polsce i Szwajcarii (jako modelowy przykład). Swoją drogą nie rozumiem pisania pracy z tematu, którym się człowiek nie interesuje  Musisz pisać z konstytucyjnego ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...a ja się pytam kto ku**a wymyślił koła podczas trwania Technikaliów ? :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szewa niestety tak.. ludzie z mojego roku porezerwowali sobie juz u doktorkow miejsca jak jeszcze sesja trwala w najlepsze (ciekawe ilu jednak musialo sie wykreslic z list bo niezdali :/ ) wiec sila rzeczy musze  Chociaz przyznam ze nie trafilem najgorzej. Ogolnie mialem pomysl zeby praca dotyczyla prezydenta albo sadów. Prezydent jako osoba posiadajaca pewne przywileje albo prezydent jako zwierzchnik sil zbrojnych - te dwa wydaja sie byc dosc ciekawe. Co do sadow nic ciekawego jeszcze nie wymyslilem 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja jestem na seminarium z prawa konstytucyjnego  teraz cały 4 rok na seminarium mielismy referaty itd. a na październik (V rok) musze wymyślić już jakiś temat  U kogo jesteś? U Witka? On to ma chyba max. 5 seminarzystów z dziennych i zaocznych na danym roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jestem na seminarium z prawa konstytucyjnego  teraz cały 4 rok na seminarium mielismy referaty itd. a na październik (V rok) musze wymyślić już jakiś temat  U kogo jesteś? U Witka? On to ma chyba max. 5 seminarzystów z dziennych i zaocznych na danym roku  jestem w 9 osobowej grupie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
To sporo Was tam. Chyba inne trendy się pojawiają. Karne i cywilne już nie jest oblegane?  Ale całe seminarium chyba nie marudzi o Włoszech, kogo On nie zna i jaki to jest zajebisty? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elo elo ja mam troche pytanie z innej beczki. Otóż opuściłem sobie juz 6-ć ćwiczen u goscia, ktory do tej pory raczej na obecność nie patrzył (liczyło sie zaliczanie materiału i tyle). Dzisiaj dowiedzialem się, że po 3ciej nieobecnosci ocena obnizana jest o 0,5, a po 4-tej skreslaja z listy. Spotkal ktos sie juz z czyms takim ? Czy to nie jest tak, ze ze wzgledu na nieobecnosci nie jest sie dopuszczanym do egzaminu/zaliczenia, lecz istnieje mozliwość napisania jej w terminie poprawkowym?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|