|
|
old hand
|
|
old hand
Tego bonusa 70 pln to trzeba jakoś obrócić?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Tego bonusa 70 pln to trzeba jakoś obrócić? 5 razy @1.5, Ako chyba moze byc 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
grał ktos dzisiaj na AIK u nich? bo ja grałem a teraz patrze i zakład znikł z mojego konta..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Expekt płaci!
W ten weekend: typuj i zgarnij bonus 80 PLN!
Weekend pełen prawdziwych sportowych emocji - skorzystaj z możliwości zdobycia ekstra bonusu 80 PLN w ten weekend w Expekt!
Oto jak skorzystać z promocji:
1. Złóż pięć różnych kuponów, każdy po kursie minimum 2.50. Potwierdź każdy z nich zawierając go za stawkę dokładnie 40 PLN . 2. Jeżeli wykonasz te kroki poprawnie , my damy Ci bonus 80 PLN.
Uwaga: Aby zakwalifikować się do promocji musisz złożyć zakłady wyłącznie na poniższe dyscypliny i ligi: - Ang. Premier League, Hisz. Primera Division, Wło. Serie A, Niem. Bundesliga - Ice Hockey WC, NHL Playoffs
Więcej informacji na stronie Expekt
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Legia - Lech
Dlaczego tego meczu nie ma na live ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam, ja w sprawie bonusu powitalnego w Expekcie - 100%. Żeby otrzymać ten bonus maksymalny 150zł muszę zrobić obrót 900zł. i tu moje pytanie, czy mogę wypłacić mój bonus od razu po zrobieniu takiego obrotu?? czy muszę czekać np. miesiąc.... jeśli zrobie ten obrót w tydzień to bede mógł od razu wypłacić bonus...? POZDRO
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam
ile razy w miesiącu można zlecić wypłatę na konto bankowe?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
witam, ja w sprawie bonusu powitalnego w Expekcie - 100%. Żeby otrzymać ten bonus maksymalny 150zł muszę zrobić obrót 900zł. i tu moje pytanie, czy mogę wypłacić mój bonus od razu po zrobieniu takiego obrotu?? czy muszę czekać np. miesiąc.... jeśli zrobie ten obrót w tydzień to bede mógł od razu wypłacić bonus...? POZDRO IMO - od razu, ale najszybciej i najpewniej jest zasięgnąć rady supportu;)
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam, ja w sprawie bonusu powitalnego w Expekcie - 100%. Żeby otrzymać ten bonus maksymalny 150zł muszę zrobić obrót 900zł. i tu moje pytanie, czy mogę wypłacić mój bonus od razu po zrobieniu takiego obrotu?? czy muszę czekać np. miesiąc.... jeśli zrobie ten obrót w tydzień to bede mógł od razu wypłacić bonus...? POZDRO IMO - od razu, ale najszybciej i najpewniej jest zasięgnąć rady supportu;) DZIĘKI
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy wplacajac mb mozna wyplacic na konto bankowe? Oczywiscie po zrobieniu obrotu kasą. Czy trzeba wczesniej zrobic wplate z tego konta bankowego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Czy obrotu bonusem za poleconego przyjaciela lub bonusem powrotnym nalezy dokonac w jakims okreslonym czasie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy wplacajac mb mozna wyplacic na konto bankowe? Oczywiscie po zrobieniu obrotu kasą. Czy trzeba wczesniej zrobic wplate z tego konta bankowego? Musisz wpierw wplacic kase z konta bankowego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś w nocy miałem włamanie na moje konto gracza w expekcie i brakuje na nim  juz pisałem do supportu czekam na odpowiedz. Może też wam sie cos takiego przytrafiło po wielu latach gry w tej firmie  Pamietam ataki hakerskie na tego buka kilka lat temu ale teraz zrobiono to na moim koncie licze ze kasa wroci spowrotem ale jak buk do tego podejdzie to sie okaze. Narazie odpowiedzi brak. Piszczie czy cos wam sie tez przytrafiło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zniknęły ci pieniądze z konta expekt ale jak? Ktoś przegrał je za Ciebie czy w jakiś niewyjaśniony sposób wypłacił sobie?
Tak czy inaczej, włamanie na konto u buka to nie jest taka łatwa rzecz i na szczęście b.rzadko się zdarza.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dziś w nocy miałem włamanie na moje konto gracza w expekcie i brakuje na nim  juz pisałem do supportu czekam na odpowiedz. Może też wam sie cos takiego przytrafiło po wielu latach gry w tej firmie  Pamietam ataki hakerskie na tego buka kilka lat temu ale teraz zrobiono to na moim koncie licze ze kasa wroci spowrotem ale jak buk do tego podejdzie to sie okaze. Narazie odpowiedzi brak. Piszczie czy cos wam sie tez przytrafiło sprawdz poczte, mb i innych bukmacherow czy wszystko w porzadku. sprawdz w historii czy nie byly przelewane do kasyna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś w nocy miałem włamanie na moje konto gracza w expekcie i brakuje na nim  juz pisałem do supportu czekam na odpowiedz. Może też wam sie cos takiego przytrafiło po wielu latach gry w tej firmie  Pamietam ataki hakerskie na tego buka kilka lat temu ale teraz zrobiono to na moim koncie licze ze kasa wroci spowrotem ale jak buk do tego podejdzie to sie okaze. Narazie odpowiedzi brak. Piszczie czy cos wam sie tez przytrafiło sprawdz poczte, mb i innych bukmacherow czy wszystko w porzadku. sprawdz w historii czy nie byly przelewane do kasyna. Tak własnie zostały przelane do kasyna. Co robic dalej?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nic nie zrobisz, koles ktory grasuje w sieci taki ma system dzialania, przechwytuje hasla, wlamuje sie jak trafi na srodki to sobie gra w kasynie, jak wygra cos znaczacego to wyplaca. Proceder zaczyna sie zazwyczaj po polnocy, rano wstajesz juz z reka w nocniku.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
jak najszybciej skontaktowac sie z supportem, to podstawowa rzecz :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic nie zrobisz, koles ktory grasuje w sieci taki ma system dzialania, przechwytuje hasla, wlamuje sie jak trafi na srodki to sobie gra w kasynie, jak wygra cos znaczacego to wyplaca. Proceder zaczyna sie zazwyczaj po polnocy, rano wstajesz juz z reka w nocniku. Ja mam u nich konto od 6 lat na bak moze i dłużej nigdy nie grałem w kasynie nawet za 1 cent wiec jak mam odzyskac stracona kase dokladnie stało sie tak jak napisałes grał w nocy. Ale expekt powinien oddac mi kase,bo ja dowiedziałem sie dopiero jak dali mi hasło na maila i smesa jak nie moglem sie zalogowac wiec wiadomo ze zrobił to ktos inny a nie ja jestem załamany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak najszybciej skontaktowac sie z supportem, to podstawowa rzecz :> juz pisałem maile nic zero odpowiedzi na ta chwile. a kase miałem przeznaczona na wyjazd do barcy na kubice i mecz z vilareal to jest szambo chce tylko to co miałem na swoim koncie odzyskac 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|