Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
S
veteran
veteran
S Offline
Trudno mi określić jaki będzie wynik tego spotkania, ale kursy jakie daje na zwycięstwo Wysp Owczych lub remis TOTOMIX są przyznam bardzo wartościowe - odpowiednio 9,6 i 4,8 a i Profesjonał niedużo słabiej. Wyspy Owcze to napewno nie potęga na arenie międzynarodowej ale tego samego nie powiedziałbym również o Szwajcarii. Biorąc pod uwagę chociażby wynik, jaki W.O. osiągnęły w Rosji (nikła porażka 0:1), jak i wyniki jakie uzyskiwała ona chociażby w poprzednich eliminacjach z faworytami swojej grupy na swoim boisku sądzę, że jest to drużyna, która swobodnie może uzyskać korzystny wynik z nieukrywajmy niezbyt rewelacyjną Szwajcarią.

Co sądzicie o tym spotkaniu?

Oprócz tego meczu proponuję również stawiać na Szwecję ze Słowacją. Mimo że sytuacja w grupie jest skromnie mówiąc bardzo zagmatwana Szwecja zdaje się wyraźnym faworytem spotkania, głównie wobec kontuzji w drużynie Słowacji (3 podstawowych zawodników).

[This message has been edited by Soczi (edited 01-06-2001).]

Bonus: Unibet
U
Ufo Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
U Offline
Gram to w "ligę" x2, choć sądzę, że najbardziej prawdopodobny wynik to 0:2.

IMHO lepszy kurs jest na remis Bośni z Hiszpanią - STS płaci aż 8.00, ponadto, uważam, iż np. Malta może sprawić niespodziankę w meczu z Islandią...

S
veteran
veteran
S Offline
Sorry, ale chyba nie rozumiem. Jak to x2. Nie ma chyba takiego kursu na to spotkanie (w sensie za mały).

Po za tym wybacz,ale prawdopodobieństwo wygrania W.O a remisu BiH z Hiszpanią to dla mnie niebo a ziemia. Zdaję sobie sprawę, że BiH ma w swoim składzie klasowych zawodników, ale Hiszpania nie pozwoli sobie na remis skoro depcze jej po piętach Austria.

U
Ufo Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
U Offline
Oryginalnie wysłał Soczi:
Sorry, ale chyba nie rozumiem. Jak to x2. Nie ma chyba takiego kursu na to spotkanie (w sensie za mały).

Jesteś chyba świadom wynalazku zwanego Totoligą ?! Tam można używać nie tylko x2, ale nawet również 1x2 [Linked Image]

Po za tym wybacz,ale prawdopodobieństwo wygrania W.O a remisu BiH z Hiszpanią to dla mnie niebo a ziemia. Zdaję sobie sprawę, że BiH ma w swoim składzie klasowych zawodników, ale Hiszpania nie pozwoli sobie na remis skoro depcze jej po piętach Austria.

Wg. mnie i bukmacherów mniej więcej równe, a jakie będą wyniki zobaczymy... [Linked Image]

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, $-man, latajaca_holenderka, forty, rymoholik, betowiec, alfa, poozon, ElNinho[mmdea]), 1,525 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,729
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026