|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Był pomysł Korbielowa koło Żywca, ale jeśli już to proponowałbym sam Żywiec, a konkretnie kemping Dębina. http://www.campingdebina.com.pl/rekreacja.htm - korty są, domki są, grill jest, inne boiska są... brak tylko boiska do kopanej. Ja niestety w terminie lipcowym odpadam, ale możecie rozważyć tą kandydaturę... 2. Bez zgody właściela obiektu zabranie się wnoszenia na teren obiektu alkoholu i art. żywnościowych. Chyba odpada 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Był pomysł Korbielowa koło Żywca, ale jeśli już to proponowałbym sam Żywiec, a konkretnie kemping Dębina. http://www.campingdebina.com.pl/rekreacja.htm - korty są, domki są, grill jest, inne boiska są... brak tylko boiska do kopanej. Ja niestety w terminie lipcowym odpadam, ale możecie rozważyć tą kandydaturę... 2. Bez zgody właściela obiektu zabranie się wnoszenia na teren obiektu alkoholu i art. żywnościowych. Chyba odpada  wnosiłem tam przeróżne trunki i nigdy nie było problemu 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
haku, ale beczkowozem ze spirytem chyba nie wjeżdżałeś  a tak będzie.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
prawdę mówiac jak się tam ogniska robiło to skrzynkami się nosiło 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Dobra, czas chyba na konkrety, myślę, że Żywiec spoko miejsce i teraz pytanie: HoMiK155 i haku, zajęlibyście się organizacją ? Czy zlotowicze życzą sobie jakichś bardziej zaufanych organizatorów ?
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Dobra, czas chyba na konkrety, myślę, że Żywiec spoko miejsce i teraz pytanie: HoMiK155 i haku, zajęlibyście się organizacją ? Czy zlotowicze życzą sobie jakichś bardziej zaufanych organizatorów ? ???
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Dobra, czas chyba na konkrety, myślę, że Żywiec spoko miejsce i teraz pytanie: HoMiK155 i haku, zajęlibyście się organizacją ? Czy zlotowicze życzą sobie jakichś bardziej zaufanych organizatorów ? ??? haku a Ty już bywałeś na zlotach ?
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Dobra, czas chyba na konkrety, myślę, że Żywiec spoko miejsce i teraz pytanie: HoMiK155 i haku, zajęlibyście się organizacją ? Czy zlotowicze życzą sobie jakichś bardziej zaufanych organizatorów ? ??? haku a Ty już bywałeś na zlotach ? co to ma wspólnego? ja mam czas tylko w czerwcu jak coś 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja poddałem tylko propozycje pod dyskusje, ale nie dam rady zająć się całym przedsięwzięciem na odległość, bo obecnie mieszkam w Krakowie, a termin lipcowy nie pasuje. Szukajcie bardziej zaufanych organizatorów 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
zaufanych w sensie tych którzy są stałymi bywalcami zlotów i znają się ze wszystkimi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A na czym tu się znać ? Rezerwujesz domki, zbierasz kasę, płacisz i tyle.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
zaufanych w sensie tych którzy są stałymi bywalcami zlotów i znają się ze wszystkimi  na tej zasadzie co roku będa jeździć tylko krewni i znajomi królika.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaufanych w sensie tych którzy są stałymi bywalcami zlotów i znają się ze wszystkimi  na tej zasadzie co roku będa jeździć tylko krewni i znajomi królika. Ale Artek nie mówił o tych, którzy mają przyjechać, tylko o tych, którzy będą organizować. A to jest różnica...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Hej, dodam swoje 2 grosze. Żywiec i inne południowe tereny dla mnie ( i nie tylko ) odpadają. 10h się bujaliśmy do Sielpi mi styka. Dalej, jeśli chcecie termin lipiec są to już wakacje w pełni i większość ośrodków ( z kortami, boiskami itd.) są już powoli zajęte. Tak, że za chwilę już nie bedzie zbyt fajnych miejscówek. Dla mnie termin cze. jak i lip. są ok, jednak centum Polski lub ponownie Wybrzeże  byłoby ok. Reasumując gadkami o wozach ze spirytem ( który jakby był to też jakoś by dało się radę) raczej nic się nie zdziała. Coś rok w rok coraz gorzej z organizacją. Oby znalazł się ktos kumaty z centrum Polski (morze być nawet ten zalewik zegrze) i zaproponował juz jakąś opcję z konkretnym miejscem, cenami, itd. Pzdr. Ps. zawsze mogę zrobić ponownie w Sobieszewie hahah 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Ps. zawsze mogę zrobić ponownie w Sobieszewie hahah  i mnie to pasi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja Artkowi już nie zaufam zostawilem na moment kielbaske, wrócułem z piwkiem i nie było ani kiełbaski ani Artka 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Ja Artkowi już nie zaufam zostawilem na moment kielbaske, wrócułem z piwkiem i nie było ani kiełbaski ani Artka  kiełbaska zjadla Artka...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest ktoś kumaty z centrum? 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
To jest ktoś kumaty z centrum?  Słucham 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest ktoś kumaty z centrum?  Słucham  ice18 pisał o zalewie zegrzyńskim ;> lokalizacja fajna, ale nie może ktoś kumaty wie jak tam z ośrodkami itd.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|