|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam kasę na koncie ,dzisiaj dostałem odpowiedz na maila a kasa wpłyneła na konto o 15:30  ulzyło mi prawdę mówiąc 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja jestem mile zaskoczony, wypłata zlecona w czwartek rano i dzisiaj po południu na koncie, czyli w sumie 2 dni robocze
ktoś wie może ile kosztuje 2 wypłata w miesiącu na konto? i czy to jakaś stała opłata czy procent od wypłaty, bo wolałbym żeby się nie okazało że np potrącą mi 2%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez dzis dostalem kaske o 15:30 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tydzien czekam na wyplate od tego smiesznego bukmachera na MB i nic, raz dzien raz tydzien - zenada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tydzien czekam na wyplate od tego smiesznego bukmachera na MB i nic, raz dzien raz tydzien - zenada pisz meila, ja osattnio w srode zleiclem po mecuz arsenalu kwote 4 cyfrowa i dopiero wczoraj mialem ale meila psialem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
koles na live przysnal, udalo mi sie zagrac na 30p daya po 1,75 za kwote na jaka pozwolil mi limit - mial super pozycje na rozpoczecie brejka, czarna na punkcie itp. Zaklad przeszedl bez problemu, zadowolony ze izi siadlo nastepnego dnia patrze - zaklad anulowany. Nawet nie chce mi sie do tych oszolomow pisac, nie moja wina ze maja niekompetentnych ludzi na live - jezeli by tak robili z kazdym zakladem to bym nie mogl u nich grac, bo ciagle wystawiaja swirki na snookerze i przysypiaja. Wkurza mnie cos takiego, ja mam placic za blad jakiegos kolesia za konsola?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taki mają regulamin, ćwoki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widac, ze nie powazna firma
ale oni chociaz robia zwroty, nie to co zydy z b365, tam to dopiero jest zlodziejstwo. Robia blad z mysla, ze ktos sie natnie i po zawarciu zakladu zabieraja pieniadze...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
miałem to samo na meczu Barcelony, przysnęli z zakładami under/over... w trakcie puściłem sobie kontrę i po meczu wszystko ładnie rozliczone... po kilkunastu (!) godzinach anulowali wygrany zakład i w odpowiedzi wkleili formułkę że mają takie prawo. Napisałem więc, żeby anulowali wszystkie zakłady na to zdarzenie ale oczywiście nic to nie dało...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja z innej beczki, nie chcę aby mi zamknęli konto więc popytam. A więc chodzi o to ,ze chciałem kumple zielonego zupełnie wkręcić do bwina, założe mu stronę bwin z jego kompa, ale już póżniej (hasło bede znam) jak bede ja obstawiał to juz z innego (ale nie ze swojego domowego) tylko z kafejki. Bedzie możliwość przetestowania systemów itp. Nie wiecie czy tak można , nie bedzie kłopotów w bwin ,ze z różnych kompów sie loguje (na kumpla) swoje konto zawsze z domu (wiec cieżko bedzie wychwycić ,że to ta sama osoba. co o tym pomyśkle sadzicie, nie żebym jakoś oszukiwał, po prostyu tak jakbym grał na dwa niezależne konta. MOGA MI ZAMKNAC OBA KONTA RYZYKOWAC CZY NIE , od razyu pisze ze nie mialem zadnych wiekszych kłopotów z zadnym bukiem , bo po prostu nic nie kombinowalem i gram za niewieki pieniadze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja z innej beczki, nie chcę aby mi zamknęli konto więc popytam. A więc chodzi o to ,ze chciałem kumple zielonego zupełnie wkręcić do bwina, założe mu stronę bwin z jego kompa, ale już póżniej (hasło bede znam) jak bede ja obstawiał to juz z innego (ale nie ze swojego domowego) tylko z kafejki. Bedzie możliwość przetestowania systemów itp. Nie wiecie czy tak można , nie bedzie kłopotów w bwin ,ze z różnych kompów sie loguje (na kumpla) swoje konto zawsze z domu (wiec cieżko bedzie wychwycić ,że to ta sama osoba. co o tym pomyśkle sadzicie, nie żebym jakoś oszukiwał, po prostyu tak jakbym grał na dwa niezależne konta. MOGA MI ZAMKNAC OBA KONTA RYZYKOWAC CZY NIE , od razyu pisze ze nie mialem zadnych wiekszych kłopotów z zadnym bukiem , bo po prostu nic nie kombinowalem i gram za niewieki pieniadze. Ale po co chcesz grać na dwóch kontach? Jedno Ci nie starcza? Limity masz? Jest wiele lepszych buków od bwina gdzie warto się przenieść. A odpowiadając na pytanie: nie będzie problemów, twoje i "kumpla" konto nie zostanie zablokowane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli nie będziecie kombinować z żadnym promocjami to nie powinno być najmniejszych problemów. Czasami jest się zmuszonym grać na kilka kont, taki urok tego buka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
posprawdzajcie maile, baw mi dal w czwartek 20 euro bonusu a dzis nastepne 25 eur
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
posprawdzajcie maile, baw mi dal w czwartek 20 euro bonusu a dzis nastepne 25 eur dał ale PLN  niech sobie w tyłek wsadzą 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dostał ktos z was wiadomosc ze jego konto bierze udzial w promocji cas in i do 20.06 dostanie na maila kod do FreeBeta o wartosci 40zl? czy ktos juz dostal ten bonus?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy smiac sie czy plakac z takich ofert? Po co oni to robia?
20 PLN bonusu! Najwyższy czas na Twój powrót. Co Ty na to? Witaj!
Dosyć bierności i przyglądaniu się z boku. Teraz nadszedł czas na przyłączenie się do gry. Świętuj swój powrót razem z bonusem wynoszącym nawet 20 PLN.
Promocja obowiązuje do 31.05.2009. Tak powrócisz do gry:
1. Zaloguj się upoważniającą do skorzystania z bonusu nazwą użytkownika 2. Wpłać na swoje konto bwin co najmniej 40 PLN. 3. Odbierz dodatkowo bonus 20 PLN!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to czemu ja mam raz 100zl , 2 razi prawie 120zl a wy macie 20zl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty sie smiejesz z tego bonusu, a mi kiedys GB przyslalo list BONUS AZ DO 20ZL! a na dole:
minimalny obrot 20 x po kursie min 1.9
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
20 PLN bonusu! Najwyższy czas na Twój powrót. Co Ty na to? Witaj! Hehe, tez dostalem tyle ze 5eur, a najlepsze jest to ze akurat cos tam mam u nich na koncie wiec nie wiem o co chodzi tym powrotem, pewnie to podpucha zeby zwiekszyc i utrudnic obrot 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty sie smiejesz z tego bonusu, a mi kiedys GB przyslalo list BONUS AZ DO 20ZL! a na dole:
minimalny obrot 20 x po kursie min 1.9 To chyba ja mam jeszcze lepiej, zachecaja listami do powrotu ale zadnych ofert, poprostu do nas wroc i przekonaj sie jak jest super! 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|