Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
AVG
Originally Posted by imarcel
cześć.jaki dobry program antywirusowy ale darmowy???
co polecicie zainstalować?

AVG

Bonus: Unibet
M
veteran
veteran
M Offline
Witam . Jak wprowadzić zmiany w pliku xml za pomoca notatnika ? dokladnie chodzi mi o zapis bo gdy cos zmienie i dam zapisz wyskakuje komunikat Nie mozna utworzyć pliku(chociaz on już istnieje) Upewnij sie że ścieżka i nazwa pliku są poprawne.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
moze plik jest uzywany przez inny program, dlatego nie moze nadpisac.
Ja ostatnio robilem zmiany wlasnie via notatnik i bylo ok smile

M
addict
addict
M Offline
W dniu dzisiejszym mój komp został zainfekowany. Przy użyciu Pandy usunąłem pliki. Jedynie w kwarantannie pozostał plik SYSGUARD.EXE usytułwany w C:|WINDOWS|pierwotna lokalizacja). Teraz często pojawia się komunikat o niedozwolonej akcji wykonywanej przez C:|WINDOWS|SYSGUARD.EXE . Co robić?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Poleci ktoś jakąś dobrą gierkę? Moje top 3 to:

1]Thief
2]Gothic
3]Assasin Creed

więc cokolwiek w klimatach tych powyższych będzie ok.

Z góry dzięki!

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ja dzisiaj na xboxie gralem w to - Fable 2 calkime przyjemna gierka smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Master Flamaster
Poleci ktoś jakąś dobrą gierkę? Moje top 3 to:

1]Thief
2]Gothic
3]Assasin Creed

więc cokolwiek w klimatach tych powyższych będzie ok.

Z góry dzięki!

Polecam Age of Conan, sieciowy RPG, polski serwer, polska wersja jezykowa, przepiekna grafika, brutalny swiat Cymmerii. Tyle ze trzeba oplacac abonament 30 zlotych miesiecznie(pierwszy miesiac w cenie gry). Jesli podobal Ci sie Gothic, to Conan tez powinien. Dzis rusza nowy polsko-rosyjski serwer PVP Two Eagles gdzie bedzie mozna rzezac Rosjan smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
znalazłem przed chwilą niezabezpieczoną sieć wifi w okolicy, jak robię speedtest to pokazuje 4-5Mbit/sek czyli hula aż miło grin pytanie laika: czy korzystanie takie może być w jakiś sposób niebezpieczne?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla właściciela jak najbardziej wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w takim razie korzystam póki mogę smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie mamy taki problem.

Nie moglem wejsc na pewna strone, wiec skorzystalem i wszedlem za pomoca strony anonymouse.org, dalej chcac sie zalogowac na tej stronie wpisuje login, haslo i kod z obrazka ... i nie moge sie zalogowac bo zle wpisuje kod z obrazka blush ale ja naprawde dobrze wpisuje kod i tak za kazdym razem blad, o co kaman?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Cigano
znalazłem przed chwilą niezabezpieczoną sieć wifi w okolicy, jak robię speedtest to pokazuje 4-5Mbit/sek czyli hula aż miło grin pytanie laika: czy korzystanie takie może być w jakiś sposób niebezpieczne?

poczytaj komentarze również

http://pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13090:aresztowany-za-korzystanie-z-wifi&catid=57:hotspoty/wlan&Itemid=103

ogólnie jak Ci się nie chce czytać to 500F grzywny to samo w USA, natomiast w Polsce ze względu na prawo raczej nie do udowodnienia.

pozdr,

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Baqu
Originally Posted by Cigano

poczytaj komentarze również

http://pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13090:aresztowany-za-korzystanie-z-wifi&catid=57:hotspoty/wlan&Itemid=103

ogólnie jak Ci się nie chce czytać to 500F grzywny to samo w USA, natomiast w Polsce ze względu na prawo raczej nie do udowodnienia.

pozdr,

no dość ciekawe, obecnie przebywam we Włoszech i ciężko powiedzieć jakie tu prawo obowiązuje, wydaje się że ktoś w okolicy nie za bardzo znający się na komputerach założył neta i to 6Mbit, więc raczej nie powinien odczuć jak mu trochę transferu podkradnę tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
To w takim razie jak rozroznic hotspota od niezabezpieczonej sieci ?

Luc Nilis
Luc Nilis
panowie mam kłopot, od jakiegoś juz czsu miałem problemy z laptopem (hp compaq 6715s), wydawało mi sie ze zasilacz sie chrzani bo załanczałem go do kompa, do pradu i musiałem sie namanewrowac kablem by zaskoczył ale zawsze działał. dzis tez było podobnie, działał az zgasł i juz sie nie da odpalic ani z zasilacza ani baterii bo ta padła.
objawy: jak dam zasilacz do pradu obi takie ciche pi pi ale dioda na kompie nie swieci wiec nie ładuje, i jeszcze jedno, jak komp padał to jak naciskałem załacz to migała pomaranczowa dioda zasilania a teraz naciskam i nic, nie ma oznak zycia kompa.
jak sprawdzic czy to bateria czy zasilacz czy cos innego ? jutro serwis go czeka ale sie martwie bo to z pracy kom i mam tam sporo danych...
dzieki wielkie za pomoc jakby co, pzdr...Marcin

Luc Nilis
Luc Nilis
kurde naprawde nikt nie miał takiego przypadku czy poprostu nie ma ekipy z teo działu obecnie na forum... az mnie nosi przez tego kompa...

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Odkąd zainstalowałem najnowszego Firefoxa jak tylko wejdę na mecz.pl muszę się od nowa logować (pomimo tego, że zaznaczam opcję "zaloguj automatycznie przy następnej wizycie"). To samo się dzieje z innymi stronami, gdzie miałem zachowane hasła i loginy. Wie ktoś jak to naprawić?

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
bios czasami nie widzi mi systemu przy starcie kompa po tym jak jest wyłączony kilka godzin jakbym teraz uruchomił ponownie to uruchomi się bez problemu, ale po dluzszej przewie musze wylaczac i włączać aż załapie, o co chodzi?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Master Flamaster, to cos w opcjach o nazwie czyszczenie danych po zamknieciu firefoxa, sam ustawiasz co ma byc czyszczone po zamknieciu smile
ps najnowszy firefox ssie pale tongue

Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, Sensei, alfa, ElNinho[mmdea], forty, latajaca_holenderka, betowiec, Akhu, $-man, aker, Kretol, bukma), 2,227 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,199
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026