Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
B
journeyman
journeyman
B Offline
ok, middlowanie, i co z tym middlowaniem?? można na tym zarobić..?

Bonus: Unibet
A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by bizon2828
ok, middlowanie, i co z tym middlowaniem?? można na tym zarobić..?

jak trafisz to jak najbardziej tongue

B
journeyman
journeyman
B Offline
zawsze zapomnę się spytać...czy na Pinnacle (i innych bukach) można obstawiać kilka rodzajów typów odnoszących się do tego samego meczu??? zaznaczam, że gram tylko single, więc każdy z typów byłby na osobnym kuponie... Np. Mecz MLB Texas vs Yankees - na jednym kuponie stawiam texas over 5runs, na drugim kuponie stawiam Yankees over4.5 runs. Możliwe? Powiedzcie, że tak :-)

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
tak

B
journeyman
journeyman
B Offline
witam, ile mam czasu od daty rejestracji na Pinnacle do wpłacenia pierwszego depozytu i otrzymania bonusu?? pytam bo dostałem dziś od nich maila - coś w stylu "pospiesz się z wpłatą aby załapać się na bonus 500$". Rejestrowałem się 8 dni temu a wpłatę mogę przelać dopiero za ok.5 dni

stranger
stranger
kiedy dzis beda z powrotem, bo wczorajsze godziny pamietam jak za mgla

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Pinnacle Sports will be closed for scheduled maintenance on Tuesday, May 12, 2009 between 10:00pm and 4:00am PDT (Wednesday, May 13, 2009 between 1:00am and 7:00am EDT). During this time the Web site will be unavailable. We would just like to thank you for your understanding and apologise for any inconvenience caused.

stranger
stranger
oki, dzieki, tego wlasnie potrzebowalem

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
czy 7:00am EDT nie minela czasem o 13 naszego czasu? a pinek caly czas nie chodzi...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by yaaho
czy 7:00am EDT nie minela czasem o 13 naszego czasu? a pinek caly czas nie chodzi...
właśnie minęła i nie wiadomo ile jeszcze trzeba będzie czekać blush

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Już śmiga

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
juz dziala

W
old hand
old hand
W Offline
Ostrzegam ! Jeśli komuś nieopacznie przyjdzie ochota pograć u nich w pokera to miejcie na uwadze, że przelew środków z zakładów sportowych do pokera jest natychmiastowy, natomiast przelew środków z pokera z powrotem na zakłady trwa, jak to napisane, 24 godziny laugh .
Odczekałem 3 godziny myśląc, że może potrwa to szybciej, ale 0 reakcji. Wczoraj nieopatrznie przelałem wszystkie środki do pokera (wiem, moja głupota), wtopiłem troche na dodatek, a dziś jestem zablokowany i nie mogę wtapiać własnej kasy. Co za syf ...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ile kosztuje druga wypłata na mb w tym samym miesiącu?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by M4CI3K
ile kosztuje druga wypłata na mb w tym samym miesiącu?

All additional withdrawals during the calendar month, for any amount using any withdrawal method, incur a fee. The fee is based on the withdrawal option selected. Bank Wire Transfers in USD will incur a $25 USD fee. Withdrawals in USD using NETELLER, Moneybookers, ClickandBuy, myCitadel, WebMoney or INSTADEBIT will incur a $15 USD fee. For information on the applicable fees for all other currencies, please select your preferred currency from the list on the Cashier Information pages of this Web site. Please see the FAQ for each withdrawal method for additional information.

B
journeyman
journeyman
B Offline
witam. Dziś zauważyłem przy obstawianiu MLB Alternate Runlines na Pinnacle, że przy każdym typie mam takie czerwone kółko (jak na filmach dla dorosłych hehe), które oznacza - o indicates a circled "bet type" with a lower maximum -. Gram od niedawna i nie wiem czy miałem to od początku i nie zauważyłem czy dopiero od dziś.... Mi to wygląda jakbym dostał jakiś indywidualny limit O_O.....??
Dodam, że dzis w nocy wygrałem pare stówek na czysto ale w ogólnym rozrachunku nie jestem nawet na +. O co chodzi? Mogę postawić 4477zł przy tym czerwonym kwadracie.

B
journeyman
journeyman
B Offline
Originally Posted by bizon2828
witam. Dziś zauważyłem przy obstawianiu MLB Alternate Runlines na Pinnacle, że przy każdym typie mam takie czerwone kółko (jak na filmach dla dorosłych hehe), które oznacza - o indicates a circled "bet type" with a lower maximum -. Gram od niedawna i nie wiem czy miałem to od początku i nie zauważyłem czy dopiero od dziś.... Mi to wygląda jakbym dostał jakiś indywidualny limit O_O.....??
Dodam, że dzis w nocy wygrałem pare stówek na czysto ale w ogólnym rozrachunku nie jestem nawet na +. O co chodzi? Mogę postawić 4477zł przy tym czerwonym kwadracie.
Sorki za 2 post - postawiłem sobie przed chwilą jeden zakład na MLB Alternate Runlines, wylogowałem się i zalogowałem ponownie i tych czerwonych sygnaturek przy każdym typie już nie ma.... teraz nie mam już limitu 4477 tylko normalnie 13 tys. z wąsem. Ponawiam pytanie o co kaman

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Myślisz że dostałbys limit po wygraniu kilku stówek w bukmacherze w którym możesz grać nieraz za over 200 tyś zł ? grin
A to co widzisz w tych czerwonych kółeczkach to limit dla wszystkich na dane spotkanie który może się zmieniać (zazwyczaj w czerwonych kółeczkach limit jest mniejszy niż ogólny i dotyczy bardziej egzotycznych spotkań, ofert ; czasem są też niebieskie kwadraciki - zobacz jakie tam limity) cool

B
journeyman
journeyman
B Offline
zgadza się, jest to raczej nie możliwe dostać za to limit i też aż mi się nie chciało wierzyć smile w końcu nie po to przenosiłem się do pinnacle żeby dostawać śmieszne limity. Rzeczywiście te limity w czerwonych kółeczkach są niższe niż ten ogólny limit, ale czemu to miało miejsce na tak popularnej lidze jak MLB - w sumie tylko przez chwilę, później był już standardowy limit.
POZDRO

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
To znaczy że limit albo kursy na dane spotkanie mogą się zmieniać - tak mi się wydaje, bo kiedy tam grałem to zawsze to było wcześnie rano. Później już ustalają wszystko na sztywno i to znika.

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, latajaca_holenderka, rymoholik, alfa, poozon, rafal08, Sensei, burbon, forty, aker), 2,221 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,368
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025