|
|
member
|
|
member
cześć
wielkie dzięki tak naprawdę to chciałbym otworzyć rahunek w Hillu ale nie wiem jak. jak byś miał troche czasu to mógbys mi napisać pare zdań na ten temat . moim największym problemem jest fakt że za moich czasów gdy chodziłem szkoły to uczyli tylko j.ros. z angielskim jest u mnie kiepścichno. PS dzięki za wcześniejsze informacje informacje cześć
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Często to powtarzam, ale chyba najlepszy sposób na granie z Hillem to dolarowa karta VISA banku PEKAO SA ![[Linked Image]](https://www.mecz.pl/ubb/smile.gif)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Goral. Oczywiscie mozemy Ci pomoc,tak jak pisze Conrad w poprzednim poscie,rzeczywiscie karta kredytowa jest najlepszym rozwiazaniem,ale jezeli nie posiadsz karty i zdecydowales sie na otworzenie konta w Hillu,poprowadzimy Cie jak to uczynic. Powodzenia ![[Linked Image]](https://www.mecz.pl/ubb/smile.gif)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wielkie dzięki
mam kolegę w banku PeKaO i rach.EUROKONTO, zakładam do tego rachunku rach. walut., jak będę miał jakieś problemy dam znać. jeszcze raz wielkie dzięki. ps. jak zaczne grać tez dam znać cześć
|
|
|
|
|
member
|
|
member
cześć to jeszcze ja góral
powiedzcie mi gdzie poinformować Hilla o nr. majego konta.?
|
|
|
|
|
|
|
U Hilla zmienili spsób oglądania historii puszczonych kuponów. Duży plus, oby tak dalej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Chcialem zaczac grac u Hilla, przeczytalem na tej liscie ze radzicie zalozyc konto w PKO SA i dostaje sie karte Visa Classic w $ Jest jednak problem otoz zeby dostac ta karte (jest to karta debetowa !) to trzeba zablokowac 250 $ nie wiadomo na jaki okres lub od pol roku posiadac u nich inne konto. Moze gdzie indziej jest prosciej i mozna po max 1 miesiacu zaczac gre bez zadnego blokowania kwoty gwarancyjnej ? Prosze o info
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Witaj!
Załóż sobie Wirtualną Kartę w Invest-Banku, Bytom ul. Rycerska 2
Pozdrawiam Maju
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Cześć!
Mam mały problem kilka dni temu założylem konto u Hilla, i podałem, że chcę aby moje zakłady były zawierane w EURO, nietety dostałem dzisiaj kartę z BSK i okazało się, że Bank Śląski rozlicza transakcje w USD.
Czy można u Hilla zmienieć sobie walutę z Euro na USD?
za pomoc z góry dziękuję
pozdrówko, gregof
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli jeszcze nie grałeś to możliwe że tak, jeśli już zacząłeś grać to musisz założyć nowe konto. Najlepiej skasuj obecne i załóż nowe.
Aby zmienić EURO na USD wyśłij im emaila:
Dear Sirs, I currently have a Euro betting account with you but I would like to convert it to the USD. Please let me know the best way to go about doing this. Sincerely yours, Imie nazwisko Account number:
Jeśli w odpowiedzi dostaniesz takiego emaila, albo innego mówiącego że nie mogą zamienić:
Dear Sir,
Thank you for your e-mail.
Unfortunately we are unable to change the currency on your Account. The only way to change is to open a new Account in the desired currency.
With Regards Graeme F William Hill Internet Customer Services
No to wtedy wyślij im takiego emaila z prośbą o skasowanie konta które masz:
Dear Sirs, In accordance with your instructions I have opened a new account at WH in the USD currency. Since I have no need for my Eyro account, please delete account number <tu wpisz stary numer konta> which now has a zero balance. Sincerely yours, <podpis>
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam jedno pytanie, może do SEbasa: W deposit jest kilka punktów do wypełnienia, m.in. debet card, credit card.Rozumiem że mam wypełmić tylko to co jest w credit card? I jeszcze jedno:co mam wpisać do Cardholders Name? Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zaklsadam konto w OLimpicu więc moze kogoś polecić, bo jest taka opcja chyba, więc nie ma problemu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie u Hill apo postawieniu na kolumbie, a pozniej po wyswietleniu zawartego zakladu takie cos mi wyskoczylo: 14/07/2001 522853301 5.00 (EUR) SGLS Not Settled Colombia V Ecuador - Colombia To Win @1.57 (1/1) Singles(1) @ per bet 5.00 Stake: 5.00 Returns: Not Settled Na koncie zabralko mi 5 Euro. Dlaczego??/ Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czesc Ciacho.
Odp. Na pyt.1-
Jezeli posiadana przez Ciebie karta jest karta debetowa-wypelniasz pole "Debet Card",jezeli zas kredytowa,to juz wiesz.W pole "Card holders name" wpisujesz dane osoby na jaka wystawiona jest karta.
Odp. Na pyt.2-
Hmmm.....nie bardzo rozumiem.....zawarles zaklad stawiajac na Kolumbie i dziwisz sie ze pomniejszone zostalo konto o sume 5 Euro jakie postawiles na Kolumbie?? Nie wiem,moze nie zrozumialem Twojego postu,ale wedlug danych jakie napisales, to Hill przyjal Twoj zaklad i konto zostalo pomniejszone o kwote 5 Euro.(-?-) :eek:
|
|
|
|
|
|
|
Oryginalnie wysłał bogge: [qb]Czesc Ciacho.
Odp. Na pyt.1-
Jezeli posiadana przez Ciebie karta jest karta debetowa-wypelniasz pole "Debet Card",jezeli zas kredytowa,to juz wiesz.W pole "Card holders name" wpisujesz dane osoby na jaka wystawiona jest karta. [/qb] Nie, u Hilla podajesz dane dla "Credit Card" nawet jak twoja karta jest w rzeczywistości debetowa a nie prawdziwie kredytowa. Ich "Debet Card" dotyczy lokalnych kart w Wlk. Brytanii powiązanych z kontem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chodzi mi o to czy hill podaje przewidywaną wygraną???
|
|
|
|
|
|
|
Oryginalnie wysłał ciacho: [qb]Chodzi mi o to czy hill podaje przewidywaną wygraną???[/qb] Niestety nie podaje.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sebas, lub inni pomocni mi Ludzie, co mam zrobić jesli podczas wypełniania formularza W KK w miejscu "Cardholder's Names' wpisałem 3 cyfrowy numer karty, a tam chyba chodziło na kogo ta karta jest wydana.Przosze o pomoc lub o ewentualnego meila do nich z przeprowadzeniem zmiany bo nichce być u Hilla niewiarygodnym graczem. wIęc POMOCY!!!
|
|
|
|
|
|
|
Credit Card Credit Card Type Cardholder's Name Credit Card Number (no spaces)
Nie masz co sie martwić, ja w to pole wpisałem kod CVC2 i wszystko jest w porządku.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|